Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 09:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 24 Iun 2006, 01:18 
Diva

Citat:

pai si eu am avut de ales intre caleasca si limuzina si am optat pentru prima din mai multe motive...primul ar fi faptul ca nu cred ca ar mai exista si o alta ocazie sa ma plimb cu o caleasca...si chiar de ar mai exista ocazii, se compara cu ziua in care esti mireasa? un alt motiv e faptul ca ma atrag chestiile astea mai vechi...si Satu Mare (acolo unde va avea loc drumul cu caleasca) e un oras in care caleasca se potriveste...si e la moda...

practic...e vb de o ora si jumatate...din momentul in care intram in oras si pana ajungem la restaurant, cu popas pentru poze...pe noi ne costa 4 mil...in mod normal ar costa cam 7 mil...la noi e mai putin ca avem starea civila si biserica in alt oras si avem nevoie de caleasca mai putina vreme...

limuzina cat costa la cluj? dar caleasca?

Pai limuzina e 3 mil/ora(mie imi trebuie 3 ore) iar caleasca e 5,5 mil pe zi.Mie mi se pare f ieftin cu caleasca de aia ziceam.
E dragut cu calesca dar mie mi-ar lua cateva ore bune sa strabat distantele.Asta a contat in alegerea mijlocului de transport...hihihi...Clujul e mare...
Pai iti doresc o nunta de poveste.
Ce culoare ai luat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2006, 01:57 
Diva

Citat:

Pai limuzina e 3 mil/ora(mie imi trebuie 3 ore) iar caleasca e 5,5 mil pe zi.Mie mi se pare f ieftin cu caleasca de aia ziceam.
E dragut cu calesca dar mie mi-ar lua cateva ore bune sa strabat distantele.Asta a contat in alegerea mijlocului de transport...hihihi...Clujul e mare...
Pai iti doresc o nunta de poveste.
Ce culoare ai luat?

caleasca e alba...si cai sunt 2, unul alb si unul maro(am vrut sa vad daca caii sunt grasi si sanatosi...sa nu ne vina cu niste cai prapaditi...:))...ce m-am mai distrat...a intrebat Marius, mirele meu ce se intampla daca se imbolnavesc caii...:), omul a raspuns simplu " pai aducem altii"...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2006, 02:06 
Diva

Citat:

caleasca e alba...si cai sunt 2, unul alb si unul maro(am vrut sa vad daca caii sunt grasi si sanatosi...sa nu ne vina cu niste cai prapaditi...:))...ce m-am mai distrat...a intrebat Marius, mirele meu ce se intampla daca se imbolnavesc caii...:), omul a raspuns simplu " pai aducem altii"...

:D:D:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 01:34 
Diva

Citat:
Sa continuam bifatul... azi am mai luat:
- pantofi de schimb (tot albi si frumosi, doar cu toc mai jos)
- costum mire ALB!!!!!!!!!!! cum vroiam eu
- agrafe coc (7 agrafe cu strasuri)
- biscutitei
- baloane pentru masini
- un banner Just Married pentru restaurant
- ciorapi albi cu banda elastica 15 deni (2 perechi)
- arahide glazurate pentru marturii
- artificii pentru tort
Si am mai pus ceva pe lista de cumparat: tunuri confetii.
azi iubitul meu mi-a luat manusile. sunt superbe. evident ca eram impreuna cand le-am vazut...fantastice.
am gasit pantofi (pt amandoi), costume pt el si costum pt cununia civila...
abia astept sa-mi iau pantofii. sunt asa de finuti!!!!

(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 01:37 
Diva

Citat:

Stai linistita ca mai ai destul timp.Ia-le pe rand.Felicitari pt licenta.Ce repede ai avut-o.Eu dau pe 3-4 iulie.
Poze...cu invitatiile

am luat licenta: SUNT PSIHOLOG...:lol::lol::lol::lol:
o iau usor, insa am pierdut ceva timp cu invatatu' si...eu ma ocup singura de nunta...deci trebuie sa fac un plan de bataie...
am pus poza cu invitatiile. intra pe profilul meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 01:50 
Diva

Citat:

Stai linistita ca mai ai destul timp.Ia-le pe rand.Felicitari pt licenta.Ce repede ai avut-o.Eu dau pe 3-4 iulie.
Poze...cu invitatiile

scuze. invitatia este pe linkul: https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... i=8920#com

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 11:57 
Veteran

Eu am nunta prin august(cam pe 25)2007.Si abia am facut rost de banii de nunta,deci nu am inceput decat sa cautam nasi,biserica si restaurant.Dar nu ma grabesc.Anul trecut vroiam sa o facem,si era vorba sa am vreo 5 luni pt pregatiri.Eram ingrozita.Dar acum am timp berechet pana la anul!Si mor de emotii si mi-e frica.........dar trec si astea!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 12:52 
Veteran

Citat:
Am pus la instrumente poze cu pantofii de schimb.

Pantofi de schimb?Huh?N-am auzit pana acum.Cum adica?:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 13:19 
Diva

Citat:
Am luat si cocardele si voalul...Mai trebuie sa-si ia Iubi pantofi, butoni si curea si am cam terminat pregatirile de nunta...Si o sa ma ocup de materia prima pentru cocarde sambata.;);););)

ce rapizi sunteti...si o sa stati linistiti doua luni, nu? relaxare totala...:)

noi mai avem inca atat de multe de facut...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 16:55 
Diva

Citat:
Pantofii de mireasa au toc de 9 cm. Nu am cum sa rezist in ei pana dimineata si cum nu vreau papuci de schimb mi-am luat pantofi cu toc mai mic de schimb (5 cm).
Nu uitati de incaltarile de schimb pentru ca nu stiu nici o mireasa care sa nu fi avut nevoie de asa ceva.

eu nu am avut nevoie de asa ceva :D... dupa ce mi-am luat 3 perechi de pantofi de toate felurile, in ultima saptamana m-am trezit ca imi luase si mama o pereche, care mi-au placut cel mai tare :D... si erau extrem de comozi, cu toc mic... si am stat cu ei toata ziua si toata noaptea si zau daca m-au durut picioarele :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 17:42 
Veteran

Citat:
Pantofii de mireasa au toc de 9 cm. Nu am cum sa rezist in ei pana dimineata si cum nu vreau papuci de schimb mi-am luat pantofi cu toc mai mic de schimb (5 cm).
Nu uitati de incaltarile de schimb pentru ca nu stiu nici o mireasa care sa nu fi avut nevoie de asa ceva.

:huh: am auzit ca la farmaciile alea care includ albastru in denumire au niste pernute care parca ar fi din silicon si se pun in pantof si cica poti sa mergi o zi intreaga fara sa te doara piciorele. stiu pe cineva care are cca. 40 de ani si umbla pe niste tocuri de .... ma tot miram cum poate merge pe acele tocuri(cui si ffff inalte) si am aflat secretul. mi-a spus de acele pernute minunate :p:p
nu stiu cat costa dar care vreti va puteti interesa

casa de piatra miresicilor din luna iulie ;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 17:46 
Veteran

noi am rezolvat urmatoarele:
-rochi , pantofii, geanta, voalul
- verighetele
-biserica
-restaurantul
pana in august sper sa le rezolvam pe toate pt a sta linistiti%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]