Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 18:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 452 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cate rochii ati probat?
MesajScris: 01 Iun 2006, 14:44 
Nou Venit

Citat:

normal ca ti-a lsat un gust amar. am patit-o si eu, la aceeasi firma, doar ca in alt oras. am fost la magazinul din bacau si am dat peste o domnisoara (doamna?) foaaaaaarte suparata pe viata. am intrebat-o de o rochie pe care o vazusem cu 2 zile inainte in vitrina si mi-a raspuns plictisita ca "e in spate, unde ati vrea sa le punem pe toate?" :gun: am insistat si i-am spus ca vreau si eu marimea 46, sa o vad. stiti ce mi-a raspuns? "veniti intr-o zi cand vreti sa o cumparati si v-o aduc"!!!! stia aia daca am chef de cumparat sau nu atunci??? am crezut ca ii dau una. drept pt care am plecat ):(
in schimb, am trecut prin piatra neamt intr-o zi si am vrut sa intru sa vad rochia aceea (aveam si eu un fix :~*). nu aveam bani la mine, nu vroiam sa probez, doar sa o vad mai de aproape. am dat peste o tipa atat de draguta ca nu-mi venea sa cred. a insistat sa probez, desi i-am spus ca nu am de gand sa cumpar, nu am bani, etc... si mi-a zis "nu trebuie sa cumparati, dar trebuie sa fiti curioasa cum va sta in rochie de mireasa. de ce sa nu vedeti acum?" :o si mi-a adus 4 modele, m-a ajutat sa ma imbrac, m-a incaltat cu pantofi, mi-a pus voal, floricele in par, manusi pe maini si colier la gat. nu-mi venea sa cred!!!!
normal ca am dat comanda atunci de rochie :p. si abia astept sa ma duc sa o iau ;)

te inteleg..dupa ce am umblat toata tara pentru rochie - pentru ca in Piatra Neamt toata lumea isi cumpara rochia dintr-un singur loc, si eu vroiam sa fiu mai cu mot :~*B), ghiciti unde am ajuns...nici nu stiu cate rochii am probat,multe oricum, dar nu m-a stresat nimeni,din contra au fost super dragute...:flowers:in fiecare saptamana ma infiintam la sediu, sa mai probez putin rochia, sa ma mai uit putin la ea...si nimeni nu a comentat nimic, din contra...si bineinteles ca a fost rochia la care am visat...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: cate rochii ati probat?
MesajScris: 02 Iun 2006, 14:32 
Diva

Citat:
eu una singura am probat si azi am cumparat-o sunt foarte fericita ca este frumoasa si e a mea:D:);):rocker:

fata .......abia acum am vazut........tu o sa ai palarie!!! Ia zi tot .....de unde ..cat a costat ...ce model!!! (X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Habar n-am care e subiectul!!
MesajScris: 02 Iun 2006, 16:52 
Senior

Pt Gina IN LEG CU EVANTAIUL..
uita-te la galerie, accesorii mireasa..am pus un evantai...cand va fi aprobat il poti vedea.. l-am gasit pe un site unde il purta o alta miresica..din ro..insa nu stiu de unde l-a luat..oricum iti poti face o idee.. sper sa-ti fie de folos..

si am mai gasit acum pe un site..e furnizor si pt Ghid...in curand vor avea evantaie de mireasa...(in curand poate e prea tarziu pt tine) p.s. aici pe site la furnizori..accesorii mireasa. coloana din mijloc...cel din mijloc.. (X) te-am zapacit de cap..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 17:51 
Junior

Citat:
uita-te la galerie, accesorii mireasa..am pus un evantai...cand va fi aprobat il poti vedea.. l-am gasit pe un site unde il purta o alta miresica..din ro..insa nu stiu de unde l-a luat..oricum iti poti face o idee.. sper sa-ti fie de folos..

si am mai gasit acum pe un site..e furnizor si pt Ghid...in curand vor avea evantaie de mireasa...(in curand poate e prea tarziu pt tine) p.s. aici pe site la furnizori..accesorii mireasa. coloana din mijloc...cel din mijloc.. (X) te-am zapacit de cap..

Fetelor daca e si la noi la furnizori puteti da link-ul nu e problema.

Diana E

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 18:29 
Diva

Citat:

mercic mult de tot!! Hai ca am inteles ..stiu care e fz......sper ca acel "in curand " sa vina mai repede!!(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 18:34 
Veteran

Citat:

mercic mult de tot!! Hai ca am inteles ..stiu care e fz......sper ca acel "in curand " sa vina mai repede!!(X)(X)(X)
eu din decembrie ma uit la ALA pe site si inca nimic.Va trece sezonul nuntilor si prin 2008 vor aparea:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 18:41 
Diva

Citat:
eu din decembrie ma uit la ALA pe site si inca nimic.Va trece sezonul nuntilor si prin 2008 vor aparea:D
:p:p:p:p stiu!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 19:38 
Diva

Citat:
:p:p:p:p stiu!!!!

si eu vreau evantai deci daca gasiti ceva...:)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 26 Iun 2006, 14:04 
Veteran

Citat:
sunt noua pe aici
Am nunta tocmai anul viitor, in august.

Si eu am tot la anul si tot in august.Pe 25.Tu pe ce data faci?
Iar despre comportamentul"dubios"al vanzatoarelor....nici eu nu suport.Si eu sunt vanzatoare,la un magazin de inghetata si cafea.La inceput,daca un client imi vorbea urat sau se purta aiurea,raspundeam cu aceeasi moneda sau chiar refuzam sa il servesc.Dar am vorbit cu sefa mea si mi-a spus multe lucruri.Prin urmare,daca un client imi vb urat(si sunt multi),ii multumesc pt "complimente" si ma port f frumos.Asa ca,daca eu pot sa ma port frumos cu clientii care ma injura de sfinti si ma fac in tot felul,d c ele nu se pot purta frumos cu clientii care se poarta la fel de frumos cu ele?
Si stiti ce am patit?Am fost ieri la un magazin sa-mi iau o bluza.Si nu aveam voie sa o probez.Am luat-o si am intrebat ce pot sa fac daca nu imi vine.Cica sa ma duc sa o duc si-mi iau altceva la acelasi pret.Bun.Asa am facut.Da nu am gasit nimic care sa mi se para ca imi vine(erau toate extrem de mici).Si i-am cerut banii.Mi-a spus ca nu poate sa mi-i dea.Asa ca am cerut nr patronului si l-am sunat.In 10 minute a fost la magazin.Si spunea ca el nu stie de regula asta,fara probat.Prin urmare am probat aproape tot magazinul si mi-a mai dat inca 2 bluze care mi-au placut,o pereche de blugi si o poseta.Fara sa-mi mai ceara bani.Am sa trec zilele astea pe acolo ca sa vad ce s-a intamplat cu "doamnele" care faceau inainte regulile in magazin.Le-o fi dat afara?:ok::-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 26 Iun 2006, 14:08 
Veteran

Si mai stiti ceva?Puteti sa radeti,dar eu imi voi lua rochia din(sper ca pot spune,pt ca nu e firma)Europa.Am fost sapt trecuta si am probat multe-multe.Preturi uimitor de mici si modeleeeee,cat vreau eu!Stiu ca ati spune ca sunt zgarcita(desi de fapt sunt o mare cheltuitoare),dar mi se pare absurd sa dau aproape 100 de euro sau mai mult pe o rochie pe care o voi purta doar o seara.Conteaza doar sa arat si sa ma simt bine in ea,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 14:15 
Diva

Citat:

si eu vreau evantai deci daca gasiti ceva...:)

am gasit eu evantaie ...pe lipscani dar sunt din lemn...nici unul nu e alb...pretul e 100 000. pacat ca nu sunt albe! Din lemn am si eu acasa de la mare cumparat la jumatatea pretului celui de pe Lipscani!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 15:06 
Veteran

Ma gandeam sa imi iau si eu un evantai.Doar nunta o sa fie pe 25 august.Cred ca o sa fie foarte folositor,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 15:13 
Diva

Citat:
Ma gandeam sa imi iau si eu un evantai.Doar nunta o sa fie pe 25 august.Cred ca o sa fie foarte folositor,nu?

ramane de vazut daca o sa gasesti...sub nici o forma nu il voi lua pe cel de lemn...daca voi gasi unul din satin alb sau culoarea sampaniei....da! Desi sunt foarte mici sansele de a gasit evantai din saten sau orice alt material de acest gen!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Cate rochii ati probat?
MesajScris: 27 Iun 2006, 16:54 
Veteran

Citat:
-cand am iceput sa umblu dupa rochita de miresa ma gandeam cu groaza ca am sa fiu nevoita sa ma izbesc de "acreala" vanzatoarelor din magazinele de specialitate,asa ca m-am uitat pe net la sute,poate mii de modele de rochii si tinand cont de tipul de silueta pe care il am inceput sa iau modelele prin eliminare si am tot eliminat pana am ajuns la cateva modele(cand spun modele nu ma refer la model-in sensul strict al cuvantului ci la model-in sensul stramta,cu crinolina,pe bie,cu corset etc) care mi-ar fi placut si am cosiderat ca m-ar avantaja.
-am inceput sa umblu prin magazine si unde gaseam vanzatoare acre si necomunicative pur si simplu plecam mai departe
-intr-o zi am ajuns la un magazin de rochii de mireasa si articole pentru nunti de pe str Smardan unde am cunoscut-o pe dna Adelina,o dna extraordinara pe care v-o recomand tuturor miresicilor.Este ff comunicativa si bine intentionata,m-a incurajat sa probez mai multe modele de rochite si m-a ajutat sa ma hotarasc asupra unui model.
-ce mi-a mai placut aici este faptul ca au din acelasi model de rochie 2-3 masuri,asadar ai f mari sanse sa gasesti exact masura care iti trebuie si sa o poti proba
-abia astept sa ma duc saptamana viitoare pentru comanda(pentru ca eu am personalizat putin rochia)
Asadar pot sa va spun ca eu am probat fix 3 rochii pana m-am hotarat un model!!!!

:lol:si eu am patit la fel.inca de anu trecut ma uitam cu iubi meu dupa rochite de mireasa, vazusem una super si am zis ca la inceputul anului o sa trec ca s-o iau pe aia.am intrat in magazinas si am intrebat-o ce numar avea rochita ca sa stiu ce sa cer cand voi avea banii, dar mi-a spus ca mi-o aduce a doua zi din depozit, dar eu nu aveam banii atunci si am renuntat, daca nu a vrut sa ma ajute:((
prin februarie am fost iar la ei dar se desfiintasera si iar am umblat pana am gasit ceva.a venit si ziua cand m-am dus cu mama.mamei nu prea i-au placut modelele(de pe lipscani)(ca nu mai era nici calitatea de pe vremuri, si ca toate erau la fel doar ca florea era de pe stg pe dr sau alta culoare).si am ajuns in cocor.acolo am gasit rochia.vanzatoarea 'alina' era fff draguta si m-a pus de am probat vre-o 5-6 modele ea m-a ajutat.a fost asa amabila cu mine si chiar imi spunea 'stati ca va mai aduc un model, dar parca ala...etc'a fost super;)intr-adevar o vanzatoare care stie sa se faca placuta clientului si stie sa-si vanda marfa.jos palaria:flowers::flowers:
ps: am observat de anu trecut ca daca iti iei rochita cu cateva luni bune inainte de nunta o iei mult mai ieftin decat daca o iei cu o luna inainte cand e sezonul in toi.si am zis ca de ce sa dau in plus pe aceeasi rochie la aceeasi firma cu 2-3ml mai mult, cand banii astia ii pot folosi la invitatii, verighete sau altceva.asa ca eu mi-am luat rochia din martie(la inceput)
vanzatoarea m-a asigurat ca daca am slabit /m-am ingrasat imi face modificarea pe loc:):);)

asa ca......%%-%%-%%-;) casa de piatra tuturor miresicilor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 20:01 
Veteran

Citat:
ramane de vazut daca o sa gasesti...sub nici o forma nu il voi lua pe cel de lemn...daca voi gasi unul din satin alb sau culoarea sampaniei....da! Desi sunt foarte mici sansele de a gasit evantai din saten sau orice alt material de acest gen!

Eu am vazut din material.Dar nu m-am apropiat pt ca atunci nici prin cap nu-mi trecea ca-mi va trebui.Deci nu stiu din ce material era.Dar superbe,cu volanase,fara volanase,cu dantela,etc.Si toate culorile!!!Unde am vazut,acolo ma duc!:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 452 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]