Citat:
fetelor!!!!!!!!!!!!
-am fost sambata la un botez si am mancat cel mai bun tort din viata mea.Avea la baza un blat de ciocolata ff subtire,urma o crema de ness apoi un strat de fructe de padure si ultimul un strat de spuma de ciocolata alba si totul imbracat in martipan.Am intrebat unde l-au facut si ma duc si eu sa comand pentru nunta noastra.Credeti-ma ca este delicios,ff usor ,savuros si deosebit.
-si va mai spun si ca locul unde se face acest tort se afla la 50 m de restaurantul unde facem noi nunta...asa ca sunt tare tare bucuroasa.

:lol: deja imi lasa gura apa ca sa spun asa cu toate bunataturile de care vorbiti voi aici pe forum.
-se pare ca tortul pe care l-ai mancat e fffffffffff racoritor daca are si fructe. cel diplomat poate fi prea fad, cel de ciocolata cam prea.... mi-e mi-ar trebui ceva mixt, cum ai gasit tu. o super combinatie:p
-am fost la un botez acum 2 saptamani aveau un tort de ciocolata. mi s-a parut atat de greu din cauza cremei de ciocolata foarte multa, ca a doua zi mi-a fost un rauuu:((:((
-din cate am inteles aici pe forum daca dai numele firmei faci publicitate si moderatorii ne

, iar pe ei sefii lor.atunci am o idee

daca se poate:~* cu acordul moderatorilor - putem da adresa sau nr de tel, fara sa specificam numele firmei.
-deci,
poti sa ma ajuti cu un nr de tel sau adresa( ca i-au harta in mana si ma plimb prin bucuresti pana il gasesc, ca la acest capitol( cu orientarea in spatiu ma pricep)???(?)(?)(?)