Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 22:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 27 Iun 2006, 18:44 
Veteran

Citat:
fetelor!!!!!!!!!!!!
-am fost sambata la un botez si am mancat cel mai bun tort din viata mea.Avea la baza un blat de ciocolata ff subtire,urma o crema de ness apoi un strat de fructe de padure si ultimul un strat de spuma de ciocolata alba si totul imbracat in martipan.Am intrebat unde l-au facut si ma duc si eu sa comand pentru nunta noastra.Credeti-ma ca este delicios,ff usor ,savuros si deosebit.
-si va mai spun si ca locul unde se face acest tort se afla la 50 m de restaurantul unde facem noi nunta...asa ca sunt tare tare bucuroasa.

:lol::lol: deja imi lasa gura apa ca sa spun asa cu toate bunataturile de care vorbiti voi aici pe forum.;)
-se pare ca tortul pe care l-ai mancat e fffffffffff racoritor daca are si fructe. cel diplomat poate fi prea fad, cel de ciocolata cam prea.... mi-e mi-ar trebui ceva mixt, cum ai gasit tu. o super combinatie:p
-am fost la un botez acum 2 saptamani aveau un tort de ciocolata. mi s-a parut atat de greu din cauza cremei de ciocolata foarte multa, ca a doua zi mi-a fost un rauuu:((:((
-din cate am inteles aici pe forum daca dai numele firmei faci publicitate si moderatorii ne :gun:, iar pe ei sefii lor.atunci am o idee :huh: daca se poate:~* cu acordul moderatorilor - putem da adresa sau nr de tel, fara sa specificam numele firmei.
-deci, poti sa ma ajuti cu un nr de tel sau adresa( ca i-au harta in mana si ma plimb prin bucuresti pana il gasesc, ca la acest capitol( cu orientarea in spatiu ma pricep)???(?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 18:46 
Veteran

:lol::lol: deja imi lasa gura apa ca sa spun asa cu toate bunataturile de care vorbiti voi aici pe forum.;)
-se pare ca tortul pe care l-ai mancat e fffffffffff racoritor daca are si fructe. cel diplomat poate fi prea fad, cel de ciocolata cam prea.... mi-e mi-ar trebui ceva mixt, cum ai gasit tu. o super combinatie:p
-am fost la un botez acum 2 saptamani aveau un tort de ciocolata. mi s-a parut atat de greu din cauza cremei de ciocolata foarte multa, ca a doua zi mi-a fost un rauuu:((:((
-din cate am inteles aici pe forum daca dai numele firmei faci publicitate si moderatorii ne :gun:, iar pe ei sefii lor.atunci am o idee :huh: daca se poate:~* cu acordul moderatorilor - putem da adresa sau nr de tel, fara sa specificam numele firmei.
-deci, poti sa ma ajuti cu un nr de tel sau adresa( ca i-au harta in mana si ma plimb prin bucuresti pana il gasesc, ca la acest capitol( cu orientarea in spatiu ma pricep)???(?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 18:47 
Diva

e mai usor sa va spuneti una alteia detaliile (chiar si nume de firme)pe privat...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 18:48 
Veteran

:flowers::flowers::flowers: pentru miresici si moderatorii nostri

am inteles care e faza cu quote asta si nu o sa-l mai pun.
o zi buna tuturor;););):D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 18:50 
Veteran

Citat:
e mai usor sa va spuneti una alteia detaliile (chiar si nume de firme)pe privat...:)

:flowers::flowers: multumesc mult de tot pentru lamurire:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 20:18 
Veteran

Deci.Eu am inteles ca se calculeaza 100-150 de grame /persoana.Si pretul e in general intre 150.000 si 350.000/kg.Deci.....moaaaamaaa,act o sa ma coste!!!!Eu aveam impresia ca un tort de nunta e mai ieftin.Sunt picata din luna cred!Oricum,nu cred ca o sa pun mai mult de 100gr/persoana.Pt ca dupa o noapte asa "mancacioasa"....sa nu raman cu el imprastiat.A si....etajul de sus(ultimul,cu papusicile),ne ramane noua,nu?Ca eu asa stiam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 01:17 
Diva

Citat:

:flowers::flowers: multumesc mult de tot pentru lamurire:ok:

cu placere si daca ai vreo nelamurile...spune tot...suntem aici si abia asteptam sa fim de folos...

spor la pregatiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 12:37 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
Da, va ramane. Dar eu am vb la restaurant si seful de sala mi-a zis sa nu calculez tortul pentru toata lumea ca dupa friptura multi pleaca si raman cu el:-`

Ai noroc! Inseamna ca e super ca om seful de sala, multi nu te invata astfel de trucuri! Mai este un truc: la intrare, in loc de sampanie pentru toata lumea, mirii ciocnesc cu nasii si parintii cu sampanie, dar restul invitatilor sunt primiti cu gin/campari/martini/whisky/etc. Daca ar lua sampanie, oricum, ar ajunge la masa, ar pune sampania jos si instant ar cere un whisky/martini/campari/etc. Iar sampania nu s-ar bea (in schimb ar costa o gramada, faceti un calcul....la 100 de persoane tb cam 10-12 sticle). In felul acesta fiecare invitat isi alege din prima aperitivul dorit, ciocneste, si apoi va bea aperitivul la masa. Si voi iesiti mai ieftin...

M-a invatat si pe mine un sef de sala tot asa de treaba!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 15:04 
Veteran

Citat:

Ai noroc! Inseamna ca e super ca om seful de sala, multi nu te invata astfel de trucuri! Mai este un truc: la intrare, in loc de sampanie pentru toata lumea, mirii ciocnesc cu nasii si parintii cu sampanie, dar restul invitatilor sunt primiti cu gin/campari/martini/whisky/etc. Daca ar lua sampanie, oricum, ar ajunge la masa, ar pune sampania jos si instant ar cere un whisky/martini/campari/etc. Iar sampania nu s-ar bea (in schimb ar costa o gramada, faceti un calcul....la 100 de persoane tb cam 10-12 sticle). In felul acesta fiecare invitat isi alege din prima aperitivul dorit, ciocneste, si apoi va bea aperitivul la masa. Si voi iesiti mai ieftin...

Wow.Super sfat!Nici nu ma gandisem!
Cat despre tort..nu mi-a trecut prin cap asa ceva.Deci in loc sa calculez pt 100 de invitati,il pot calcula doar pt 90,sa zicem.Oricum,reducere destul de considerabila.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 16:38 
Veteran

Citat:

superrrrrr idee.eu am si uitat de ea.am fost la o nunta si tin minte ca la intrare ne-au intampinat cu whisky/martini/campari - fiecare ce a vrut.desigur ca si in timpul mesei invitatii au mai cerut(adica s-au interesat de unde pot lua).mirele ne-a spus ca daca vrem ceva de baut sa mergem la bufet(un bufet suedez) si sa cerem ce vrem noi, fara sfiala.
si faza cu bufetu e super, pentru ca nu trebuie sa strigi dupa chelner sa-ti aduca bautura dorita si sa astepti dupa aia ore intregi pana esti servit.:D:D
e o idee;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 20:36 
Diva

Citat:
si noi vom primi invitatii tot cu aperitive (adica tarii) pentru ca am constat la toate nuntile la care am fost ca nu se bea sampania de la inceput si nu are rost sa aruncam banii pe fereastra! vom avea sampanie numai la tort!

ba la mine s-a baut sampania. si asta am urmarit special, pentru ca am avut discutii de care sampanie sa luam si eu am insistat pe preferata mea si mi s-a spus ca nu se stie daca la toti le va placea si am pus pariu ca se bea si.... uite cum vorbesc ca o moara stricata :D :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 01:10 
Diva

Citat:
si chiar daca sunt off-topic...cum fac si eu sa-mi pun o poza ceva la profil?Ca nu ma prind deloc!!!(?)Am tot cautat pe la contul personal,dar...nimic...:wacko:

te duci la instrumente....la album poze personale...si pui poza...e foarte simplu dar recunosc ca si eu m-am incurcat putin la inceput...:) bafta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 14:06 
Diva

Citat:
si chiar daca sunt off-topic...cum fac si eu sa-mi pun o poza ceva la profil?Ca nu ma prind deloc!!!(?)Am tot cautat pe la contul personal,dar...nimic...:wacko:

tu vrei un fel de avatar?? du=te p[e contul personal in susul paginii -> editare avatar ....si faci upload la poza dorita!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 14:17 
Veteran

Citat:

te duci la instrumente....la album poze personale...si pui poza...e foarte simplu dar recunosc ca si eu m-am incurcat putin la inceput...:) bafta.

daca tot a indraznit cineva sa sparga gheata si eu aveam o nelamurire.cum aveti voi scrise numele cu rosu subliniat ca de nu m-am invartit ieri pe instrumente si alte cele si nu am reusit.:~*:~*
faza cu pozele o s-o incerc si eu:p
si referitor la bauturile pt primirea invitatiilor, stiu ca s-a baut sampanie la tort la 12.00 noaptea:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]