Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 02:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pantofii
MesajScris: 27 Iun 2006, 21:04 
Diva

Citat:

Si eu mi-am luat pantofii ieri;);) Sunt putin aurii...Sunt foarte frumosi;);)

sa vedem poze!!!!!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 21:04 
Diva

Citat:
Daca nu iau am toate sansele sa ma roada.Cum ar fi sa imi umplu sandalele de sange?!?!?(X)(X)(X)

vei fi o mireasa horror!!:wacko::wacko::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 21:09 
Veteran

Citat:

vei fi o mireasa horror!!:wacko::wacko::unsure:

Pai merge,ca eu sunt ahtiata dupa filmele astea.Chiar,ce-ar fi sa facem o nunta horror?!?!?Cu topoare si cadavre pe pereti,inimi in sange la felul doi(eventual si cartonase langa ca sa se stie a cui a fost inima),etc.....merge?LOOOOOOLLLLL,am luat-o razna!!!:huh::huh::huh::zoombie::zoombie::zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 23:33 
Diva

Citat:
Pai merge,ca eu sunt ahtiata dupa filmele astea.Chiar,ce-ar fi sa facem o nunta horror?!?!?Cu topoare si cadavre pe pereti,inimi in sange la felul doi(eventual si cartonase langa ca sa se stie a cui a fost inima),etc.....merge?LOOOOOOLLLLL,am luat-o razna!!!:huh::huh::huh::zoombie::zoombie::zoombie:

klar:zoombie::zoombie::zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:40 
Diva

Citat:

Imi plac foarte mlt pantofiorii pe care ti i-ai facut. Asa ceva as vrea si eu. Imi poti spune si mie unde i-ai facut tu la comanda?

nu astepta raspuns de la ana_maria222... n-ai sa primesti. nu are rost sa-ti dau detalii de ce. e suficient sa-ti spun ca nu era decat o tipa cu imaginatie prea bogata :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:48 
Diva

Citat:

nu astepta raspuns de la ana_maria222... n-ai sa primesti. nu are rost sa-ti dau detalii de ce. e suficient sa-ti spun ca nu era decat o tipa cu imaginatie prea bogata :p
;);););)prietenii stiu de ce;);););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:51 
Diva

Buna miresicilor!
Sunt Mihaela si am nunta in octombrie! problema mea arzatoare ca sa zic asa e ca am piciorul mic si lat! e greu sa imi gasesc pantofi pe placul meu, cu toc, cu baretuta, si care sa imi vina! sunt din Brasov - unde as putea gasi pantofi super, de mireasa cu botul rotund, cu toc inalt, cu baretute?!
multumesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:04 
Diva

Citat:
Buna miresicilor!
Sunt Mihaela si am nunta in octombrie! problema mea arzatoare ca sa zic asa e ca am piciorul mic si lat! e greu sa imi gasesc pantofi pe placul meu, cu toc, cu baretuta, si care sa imi vina! sunt din Brasov - unde as putea gasi pantofi super, de mireasa cu botul rotund, cu toc inalt, cu baretute?!
multumesc

pe la unirii...cu barete din saten si bot rotund ..am vazut eu la niste magazine de pantofi patronate de niste arabeti !!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:37 
Diva

Citat:

pe la unirii...cu barete din saten si bot rotund ..am vazut eu la niste magazine de pantofi patronate de niste arabeti !!

in centru gasesti o groaza de modele de pantofi. si eu care eram disperata ca nu-mi gasesc!!!
dar nu iesim de zona cartierului. dar daca am scapat de licenta, mi-am permis sa umblu sa caut ce-mi doresc. si am gasit .
sunt in galeria mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 15:13 
Veteran

Citat:

eu am gasit ....intr-un final...se asorteaza perfect cu rochia de mireasa. I-am pus la instrumente ....astept aprobarea!!:D:D

:ok::ok:;););)%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 15:20 
Veteran

Citat:
Ufff.....si eu sunt pretentioasa:mellow:.Dar am vazut ceva.Oricum,mi-a promis o prietena ca-mi da sandalutele ei.Stiu ca sunt comode(doar le-a purtat o noapte)si au si toculet mic.Eu sunt inalta si nu vreau sa ii scuip seminte in cap lui Danny la altar(X).Dar ma gandesc asa:daca iau ciorapi categoric transpir si imi aluneca piciorul in fata.Daca nu iau am toate sansele sa ma roada.Cum ar fi sa imi umplu sandalele de sange?!?!?(X)(X)(X)

daca te rod pantofii/sandalele poti sa-i dai cu crema de maini si sa-i porti ca sa se modeleze dupa picior,sau sa-i porti cu sosete in picioare(udate cu apa/spirt) si sa te plimbi prin casa.sau mai poti ca bordurii respective sa-i pui o carpita pe ambele fete si s-o bati cu ciocanelul,avand dedesupt coada unui alt ciocan,[ceva cu margini rotunde nu drepte pt ca risti sa dai cu ciocanu exact pe muchie si sa rupi pielea pantofului](daca o bati fara carpita poti sa julesti fata pantofului)(si asa se mai taseaza marginea care te roade)nu prea stiu daca ati inteles ceva;( , dar la mine metodele astea functioneaza mereu:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:49 
Diva

fetelor...la o rochie alba, alba, fara floricele sau pietricele merge o pereche de sandale argintii cu strasuri? ma gandesc ca o sa se asorteze cu diadema si colierul, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:52 
Diva

Citat:
fetelor...la o rochie alba, alba, fara floricele sau pietricele merge o pereche de sandale argintii cu strasuri? ma gandesc ca o sa se asorteze cu diadema si colierul, nu?

eu zic ca merge ....mie mi-e frica sa nu fiu prea impopotonata!! :wacko::wacko: Tind uneori sa cred ca am prea multe strasuri : rochia, cerceii, colierul, tiara, bratara, pantofii....chilotii ma mai gandesc daca vor avea strasuri sau nu!!:D:p:p:p(X)(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:56 
Diva

Citat:

eu zic ca merge ....mie mi-e frica sa nu fiu prea impopotonata!! :wacko::wacko: Tind uneori sa cred ca am prea multe strasuri : rochia, cerceii, colierul, tiara, bratara, pantofii....chilotii ma mai gandesc daca vor avea strasuri sau nu!!:D:p:p:p(X)(X)(X)(X)(X)

pai cu ei ai pune punctul pe "i" dar cred ca te-ar incomoda...:)

eu nu o sa am decat tiara si colier, deci nu cred ca e prea mult daca adaug si pantofii...

si...eu zic sa stai linistita ca rochia ta nu e prea incarcata, tiara e draguta, colierul banuiesc ca nu e prea incarcat...si oricum, daca, atunci cand te imbraci ti se pare ca e prea mult, iti dai jos bratara, de ex...sau renunti la chiloti...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:16 
Diva

Citat:

pai cu ei ai pune punctul pe "i" dar cred ca te-ar incomoda...:)

eu nu o sa am decat tiara si colier, deci nu cred ca e prea mult daca adaug si pantofii...

si...eu zic sa stai linistita ca rochia ta nu e prea incarcata, tiara e draguta, colierul banuiesc ca nu e prea incarcat...si oricum, daca, atunci cand te imbraci ti se pare ca e prea mult, iti dai jos bratara, de ex...sau renunti la chiloti...(X)
(X)(X)(X)(X)ce tare esti!!! Nu e incarcat ......e la fel ca bratara doar ca are doar 2 randuri de strasuri ( bratara are 3)si e cam lung.....dar o sa-l scurtez ...vad eu cum ....cu un ciocan de lipit!! Daca nu ........renunt la chiloti!!!!(X)(X)(X):lips::lips: kiss

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 13:56 
Veteran

Citat:

cum a spus si GinaA, sa nu fi prea incarcata. mai depinde si cat de incarcate sunt sandalele cu strasurile(adica cat de finuta este)[de exemplu sa arati in sus ffff bine iar la capitolul pantofi ca o sorcova, strici tot ce ai mai sus (X)(X)]depinde de cat de finute sunt sandalele
iar daca vrei neaparat sa le porti ai putea daca rochia este lunga si nu se vad sandalele.dar ramane un 'dar'
ar fi mers f bine niste sandalute simple fara briz brizuri, dat fiind faptul ca rochita e simpla si nu are nimic pe ea.(o parere):p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]