Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 22:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 350 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Texte pentru invitatii
MesajScris: 27 Iun 2006, 14:47 
Diva

Citat:
gata!!! le-am scos ieri. incep sa duc pe ele la neamurile mai de departe care vor veni cu transport organizat.

ps: inca nu le-am scanat asa ca poze...mai incolo lol

:heart:
"E o bucurie mai presus de toate - ziua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 20:37 
Veteran

Nu respect topicul pt ca nu am facut inca textele(le face cumnata mea,ca sa pastram traditia din familie),dar am o nelamurire.Pe mama o cheama Milcof(tata nu e)iar pe mine Serdan.Cum D-zeu sa trec pe invitatii?EU ma gandeam sa trec doar numele de familie(Andrei si Milcof),ca sa nu fie evidenta lipsa tatalui la mine.Dar conteaza ca eu si ea avem nume diferite?:((:((:((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 21:11 
Veteran

Citat:
cred ca e foarte bine cum te gandeai tu adica fam Andrei si Milcof:ok: si chiar de ar conta, cui ii pasa? :-`:-`:ok:

Stii ce,chiar ai dreptate!Mersi.Da oricum,Danny a zis ca de-ar fi sa-l lege in sfori,si tot il aduce pe tata la nunta.Cine stie,pana la anul mai e!:-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: text pentru invitatii de nunta
MesajScris: 27 Iun 2006, 23:03 
Veteran

Citat:
Buna miresicilor!
Sunt o miresica disperat cu invitatiile astea:mellow:
Noroc cu textul lui Caragiale
SUPERB!

Bine ai venit printre noi!Cand ai nunta?Si....despre ce text vorbesti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 23:49 
Diva

Citat:

?:mellow:
Pe cand credeam ca dau comanda...Stop filmarea:kiss:
nu ii place
Vrea cica ceva mai clasic, zice ca ne comlicam degeaba:gun:
Asa e cu barbatii astia:gun:
Dar nu ma dau batuta, caut in continuare
Sper ca maine sa iau decizia finala%%-

cate probleme iti mai faci si tu aiurea ,.,.,ia-l de mana intr- o seara si puneti-va capsoarele la lucru ...si poate va iesi ceva...vezi ca sunt o multime de site-uri pe net cu texte de invitatii pe care le poti considera drept puncte de plecare!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 13:28 
Diva

Citat:

Merci de sfat;)
Ai dreptate:rocker:
Cu textul hai ca o rezolv relativ simplu, dar ramane invitatia pe care trebuie sa o comand si tare as vrea sa o vad inainte:rolleyes:
Dar ce sa fac e singura care imi place, doar ca nu au aici la noi distribuitori(!)
O sa risc, ce ma du-te vino, in fond nu poate fi foarte diferita de poza:)
E frumoasa dar, dara ar avea si o pata de culoare roz-somon, ar fi superba%%-
O sa o comad asa si gata
Oricum nimeni nu si-o mai aminteste la nunta:rocker:
Era doar fix-ul meu cu acesta culoare care se va regasi si in buchet si cam peste tot in aranjamente
Sper sa fie bineO:)

si eu am avut un fix ....ca inviutatia sa se asorteze cu restaurantul si culorile nuntii....si iti spun ...singura care a remarcat acest lucru este cumntik mea care are 16 ani.,.,...restul...habar nu au avut ( desi in spatele invitatiei era pus in plic un pliant cu restaurantul!):((:((:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 14:02 
Veteran

Am o prietena care si-a facut invitatiile acolo,la Lipscani.Si inainte cu 2 zile de "livrare" s-a dus sa le verifice.Si au iesit super,pt ca a avut timp sa modifice cate ceva si sa corecteze.Ca la probele pt rochie!Asa ca intereseaza-te,ca se poate!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 17:53 
Veteran

Citat:
Am o prietena care si-a facut invitatiile acolo,la Lipscani.Si inainte cu 2 zile de "livrare" s-a dus sa le verifice.Si au iesit super,pt ca a avut timp sa modifice cate ceva si sa corecteze.Ca la probele pt rochie!Asa ca intereseaza-te,ca se poate!:wok:

chestia cu verificatu e superrr:wok: te scuteste de nemultumirile de dupa. cred ca o sa merg si eu ca in alta parte nu stiu unde sa merg. si cred bine sau gresit ca invitatiile sun gata intr-o saptamana???????????
daca ar fi asa ar fi :ok::ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:00 
Veteran

Citat:

chestia cu verificatu e superrr:wok: te scuteste de nemultumirile de dupa. cred ca o sa merg si eu ca in alta parte nu stiu unde sa merg. si cred bine sau gresit ca invitatiile sun gata intr-o saptamana???????????
daca ar fi asa ar fi :ok::ok::ok:

pai si eu am fost la ferificare(BT numit de ei,bun de tipar)
prima data gresise ceva...a doua oara la fel...a treia oara slava Domnului erau bine...
ganditi-va dc nu era ferificarea...ce facem..
deci nu se poate fara verificare
si eu le dadusem textul mura in gura...doar trebuia sa il transcrie pe invitatie...
dar nu stiu ce au avut...
si e baritai firma...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:04 
Veteran

Si eu am facut invitatiile tot pe lipscani,mai exact acolo in pasaj!Eu sunt oarecum "patita" pt ca nu sunt din Bucuresti si stabilisem cu ei ca prima proba sa se faca prin email si fax,mai exact ei trimiteau mail cu proba si daca era ok semnam si trimiteam bun de tipar prin fax.Au intarziat o saptamana cu proba timp in care am dat zeci de telefoane si cand intr-un final au trimis mail existau greseli gramaticale si nici nu scrisesera ora bisericii.A mai durat inca o saptamana sa modifice,dar normal facusera alte greseli de scriere acum pe care le-au remediat,dar normal livrarea s-a prelungit cu 2 saptamani.In final au resit foarte frumoase!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:13 
Veteran

Citat:
Si eu am facut invitatiile tot pe lipscani,mai exact acolo in pasaj!Eu sunt oarecum "patita" pt ca nu sunt din Bucuresti si stabilisem cu ei ca prima proba sa se faca prin email si fax,mai exact ei trimiteau mail cu proba si daca era ok semnam si trimiteam bun de tipar prin fax.Au intarziat o saptamana cu proba timp in care am dat zeci de telefoane si cand intr-un final au trimis mail existau greseli gramaticale si nici nu scrisesera ora bisericii.A mai durat inca o saptamana sa modifice,dar normal facusera alte greseli de scriere acum pe care le-au remediat,dar normal livrarea s-a prelungit cu 2 saptamani.In final au resit foarte frumoase!

si eu tot in pasaj...deci la aceesi firma
e clar...
bine ca ne-au iesit pana la urma!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:23 
Veteran

Da e bine ca ne-au iesit pana la urma!!Oricum am avut niste emotii si nervi de am crezut ca ma duc in alta parte sa le fac si ce m-a enervat cel mai tare,e faptul ca banii i-au cerut pe toti integral nu doar avans ,iar ei nu si-au respectat promisiunile!M-am certat cu ei si degeaba!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:27 
Diva

Citat:
si eu tot in pasaj...deci la aceesi firma
e clar...
bine ca ne-au iesit pana la urma!!

eu am comandat invitatiile de pe internet. am putut sa dau bun de tipar. am vazut invitatia de 2 ori pt ca au fost seriosi si nu au avut decat o mica greseala (o litera doar). au venit prin curier (firma este din sibiu) dupa 5 zile de la comanda.
suntem foarte multumiti de ele. eu am fost f ocupata cui licenta si am preferat sa ma folosesc de internet cat am putut de mult.
si cosuletul si pernita pt verighete tot de pe internet o sa le iau (sunt singurele care mi-au placut). prin oras nu am vazut nimic pe gustul meu.
o sa pun in galeria mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:37 
Veteran

Eu am fost in Bucuresti cand am dat comanda ,doar proba am asteptat-o pe mail,urmand eu sa le dau bun de tipar pe fax!
Si de ridicat m-am dus tot eu la Bucuresti pt ca deja nu mai aveam incredere in ei!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 350 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]