Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 15:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 29 Iun 2006, 01:12 
Diva

Citat:

multumim pt pont (X)o sa ma interesez si eu :ok:

si eu vreau sa stiu...cum se numesc, cat costa si cum se folosesc...deci, daca alfati ceva...pls....:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 14:02 
Diva

Citat:
Mai bifam:
- manusile - tip plasa si pana la incheietura mainii
- verighete - azi am dat comanda
A, si schimbarea de nasi... %%-

ca tot am vazut la tine la poze...evantaiul......exact asa era pe lipscani la 100.000! Din saten sau orice altceva asemanator nu aveau! :(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 14:04 
Diva

Citat:

si eu vreau sa stiu...cum se numesc, cat costa si cum se folosesc...deci, daca alfati ceva...pls....:)

mai stiu eu ...nu sunt sigura daca la farmaciile cu albastru sau la cele cu plasturele in X se gaseste ....cert e ca exista pe piata un soi de talpici din plastic (care arata ca niste arici ...speciali conceputi pt masajul talpilor) cu magneti in ei care "absorb" crampele din picioare! pretul...nu cred ca depaseste 200.000.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:23 
Veteran

Citat:

mai stiu eu ...nu sunt sigura daca la farmaciile cu albastru sau la cele cu plasturele in X se gaseste ....cert e ca exista pe piata un soi de talpici din plastic (care arata ca niste arici ...speciali conceputi pt masajul talpilor) cu magneti in ei care "absorb" crampele din picioare! pretul...nu cred ca depaseste 200.000.

pai daca sunt asa ieftine chiar se merita.persoana respectiva cand mi le-a aratat mi s-a parut ca seamana cu siliconul( ca doar nu am pus mana pe ele(ca pe urma se speria femeia de mine:ermm:)
si cred ca aveau ceva lipicios pe cealalta parte, pentru ca magnet....(asta trebuie sa fie un fier si inchis la culoare, iar talpa pantofului nu este din metal ca sa poata face priza cu magnetu[altfel nu ai cum sa prinzi magnetul] - deci nu se vedea nimic inchis la culoare prin silicon[care daca il puneai la lumina cred ca vezi prin el]) (sau poate te referi la altfel de magneti:~*

in al doilea rand, te referi la arici ca si cum ar fi avut 'tepi'?pernutele aste mi s-au parut netede.
tin minte ca mi-a spus ca sunt cam scumpe. dar ce-o insemna scumpe??:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:49 
Veteran

Citat:
Nu sunt la fel ca le-am vazut si eu pe cele de pe Lipscani, poate nu sunt suficient de clare pozele (sunt facute cu telefonul). Acesta e dintr-un lemn foarte alb, parfumat, si finisat cum trebuie (nu mai stiu de unde l-a luat, dar nu din tara).
Oricum, daca e sa gasesc din saten, tafta etc imi iau ca mai am lucruri imprumutate.

mai identic are sormea..care ar e10 ani
si l-a luat de la magazinul din oltul strazii
adik e identic
cu snur dala roz
identic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 16:29 
Veteran

Citat:
Mai dar hotarate mai sunteti! Doar ca, stiind al cui e, nu aveti dreptate. Persoana de la care l-am imprumutat are aproape toate lucrurile luate din afara si de buna calitate.
Iar pe cele din Lipscani v-am spus ca le-am vazut si nu sunt la fel!

mai oricum eu stiu ce zic..nu are cum 2 lucruri sa fie identice...absolut identice...si sa fuie de calitati diferite..dar dc tu zici...
si sa nu ma faci chioara sau oarba ca nu vad in poza...ba vad chiar f bine...si asa are sormea...IDENTIC...
SI STIU SI MATERIALUL..INTR-ADEVAR E UN LEMN F FINUT..SI SLEFUIT BINE...STIU...
dar nu prea imi vine sa cred ca il are din afara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 16:41 
Veteran

Citat:

Pai limuzina e 3 mil/ora(mie imi trebuie 3 ore) iar caleasca e 5,5 mil pe zi.Mie mi se pare f ieftin cu caleasca de aia ziceam.
E dragut cu calesca dar mie mi-ar lua cateva ore bune sa strabat distantele.Asta a contat in alegerea mijlocului de transport...hihihi...Clujul e mare...
Pai iti doresc o nunta de poveste.
Ce culoare ai luat?

:lol::lol::lol:daca va luati verighete asa sunt super, in ceea ce priveste sala asa vrem si noi sa o aranjam. am vazut intr-o revista si mi s-au aprins beculetele:huh::huh: mai ales ca nunta mea e in octombrie o sa merga super.e o idee geniala, si da salii un aspect intim si cald totodata;);)
iar faza cu caleasca , o sa fie o nunta chiar ca in povesti;);););) mult%%-%%-%%- si casa de piatra:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 16:48 
Veteran

Citat:
Sa continuam bifatul... azi am mai luat:
- pantofi de schimb (tot albi si frumosi, doar cu toc mai jos)
- costum mire ALB!!!!!!!!!!! cum vroiam eu
- agrafe coc (7 agrafe cu strasuri)
- biscutitei
- baloane pentru masini
- un banner Just Married pentru restaurant
- ciorapi albi cu banda elastica 15 deni (2 perechi)
- arahide glazurate pentru marturii
- artificii pentru tort
Si am mai pus ceva pe lista de cumparat: tunuri confetii.

palaria eeeeeeeee......... iar pe tine cred ca va veni:ok: cred ca si rochita are ceva roz odata ce ai ales palarioara cu floricica roz :p si bijuteriile... daca ai o rochita cu mici floricele pe ea sau ceva de genul ar merge niste bijuterii cu floricele sai pietricele roz:lol::lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 16:54 
Veteran

Citat:
Am mai rezolvat ceva:
- palarie (in loc de clasica basma sau esarfa) pe care am primit-o de la viitoarea cumnata
- evantai - tot imprumutat, e din santal, culoarea untului si e parfumat cu un snurulet roz deschis! O sa pun poze diseara.

ups:~*:~* am crezut ca palariuta o vei purta la rochita, ca vei fi o miresica cu palariuta.:~*:p:p
tot ar trebui sa ai ceva cu roz oricat de mic, sau floricele:p:):):)
oricum o sa arati minunat:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 17:05 
Veteran

Citat:
Nu, palaria va fi in locul clasicei basmale/esarfe care se pune dupa ce ti se scoate voalul. Deci va fi purtata foarte putin si doar spre dimineata.
Merci mult!:flowers:

am inteles acum:~* asa e ai dreptate:wok::wok: vei avea in sala si flori roz??( scuza-mi curiozitatea, dar asa sunt eu :~* )oricum cu sau fara de la inceput la la sfarsit vei fi o miresica in ton;);)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]