Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 18:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru ceva impru
MesajScris: 07 Iun 2006, 20:07 
Diva

Citat:

Pai cred ca toate o sa avem cirapei d-aia cu danteluta....Eu o sa pun jarteluta mai jos...Ca cu 2 palme desupra genunchiului...:ok:

ai grija sa nu o pierzi daca o pui prea jos (aluneca pe ciorap :))... tocmai mi-a povestit o tipa faza asta, ca a patit-o la nunta ei... venise momentul in care mirele sa scoata jarteluta si... ia jarteluta de unde nu-i :D... a gasit-o o prietena pe terasa in final :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 13:31 
Veteran

Citat:
sa vad cum il conving pe al meu mire sa scoata jarteruta cu dintii...

Am fost la o nunta unde mirele,in loc sa o "dezbrace" pe mireasa de jartelutza,s-a apucat sa faca striptease:blink:Da l-au prins doi invitati si l-au tinut cu mainile la spate.Da am si eu o intrebare.Cand a aruncat asta jarteaua,nu a prins-o nimeni,a cazut pe jos.Are vreo importanta pt miri?!?(?)

Eu o sa am:
Nou:tot
Vechi:cred ca vor fi verighetele,pt ca le vom face noi,dintr-un aur vechi,de la mama bunicii mele.Cocosei(d-aia vechi,stiti voi),topiti.Deci foarte vechi si aurul asta a fost pasat de atunci,si acum mama mi-l da mie.
Albastru:jartelutza(am vaz una misto,da mi se pare cam scumpa)
Imprumutat:nu cunosc pe nimeni cu o casnicie fericita dar am sa impusc doi iepuri odata:iau pantofii de la o prietena.Deci nu vor fi noi(ca se zice ca nici nu trebuie)si vor fi si imprumutati.

E,da ma mai gandesc!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 14:11 
Veteran

Citat:
Am fost la o nunta unde mirele,in loc sa o "dezbrace" pe mireasa de jartelutza,s-a apucat sa faca striptease:blink:Da l-au prins doi invitati si l-au tinut cu mainile la spate.Da am si eu o intrebare.Cand a aruncat asta jarteaua,nu a prins-o nimeni,a cazut pe jos.Are vreo importanta pt miri?!?(?)

Eu o sa am:
Nou:tot
Vechi:cred ca vor fi verighetele,pt ca le vom face noi,dintr-un aur vechi,de la mama bunicii mele.Cocosei(d-aia vechi,stiti voi),topiti.Deci foarte vechi si aurul asta a fost pasat de atunci,si acum mama mi-l da mie.
Albastru:jartelutza(am vaz una misto,da mi se pare cam scumpa)
Imprumutat:nu cunosc pe nimeni cu o casnicie fericita dar am sa impusc doi iepuri odata:iau pantofii de la o prietena.Deci nu vor fi noi(ca se zice ca nici nu trebuie)si vor fi si imprumutati.

E,da ma mai gandesc!:-`

e..asa am fost si eu l ao nunta...si cand a aruncat jarteaua a cazut jos...tu de ce crezi?
ca barbatii nu-s ca femeile sa se ingramadeasca la buchet..ei doar stau...si normal ca jarteaua nu cade in bratele unuia...
asa la fata asta a cazut langa al meu...apoi a doua oara tot langa al meu..iar a treia oara pe pantoful lui...si toti au zis...sa nu se mai fereasca sa o ia...si asta a fost...
cam asa se intampla...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 18:17 
Veteran

Citat:
Gata, am rezolvat-o cu imprumutatul: am luat de la verisoara mea o pereche de cerecei din aur cu aur alb si zirconiu (sunt cu surub) si un colier auriu cu strasuri foarte finut; o sa incerc sa pun poze.

hallo si :flowers::flowers: pentru miresici
fetelor am tot citit pe aici pe la voi si am vazut ca unele fete si-au ales bijuterii ''galbene''(daca pot sa le spun asa). intrebarea mea este: rochitele voastre sunt crem????? pentru ca (dupa parerea mea:~*) atunci ar merge fffffffff bine(dpdv al contrastului), dar daca rochitele sunt albe nu ar merge bijuterii din aur alb???.pentru ca altfel da pe piele o rochita alba cu un colier sau lantisor din aur alb sau briz brizuri 'albe'(ca nu stiu cum sa le spun altfel.......:~*:~*
si apropo de superstitii, mai exista una: la nunta sa nu se poarte perle , pentru ca ele reprezinta lacrimi. e doar o superstitie.pe care spre bucuria bunicii o s-o respect, dar doar pe asta, pentru ca daca ma iau dupa toate o sa ajung (X)(X) si asa suntem terminate cu toate pregatirile de nunta:((:(( si cu toate alergaturile asa ca....... Doamne ajuta la mersul inainte cu dreptul in viata de miresica(fie ca a fost sau va fi)

o zi buna miresici:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 13:34 
Veteran

Citat:
Depinde de situatie. Noi, de exemplu, avem si verighetele din aur alb cu aur galben, majoritatea bijuteriilor pe care o sa le port sunt combinatie aur alb cu aur galben si pietricele (strassuri sau zirconiu), el are un stras la lavaliera etc. O unitate exista.

hallo si o zi buna;) miresici
asa merge super, eu ma refeream la cazul in care miresica are rochita alba, de exemplu, iar la gat are'ceva' din aur galben(oricat ar fi el de finut, e ceva care nu se leaga si nu da o cursivitate lucrurilor.
dar cum am mai spus era doar o parere
:p::)
apropo de jarteluta (ceva albastru, eu am luat-o din revista care aparuse pe piata cu jarteluta inclusa, am mai vazut-o si acum, deci
ceva vechi: inelul de la mama de cand a terminat ea liceul
ceva nou: rochita, pantofii, bijuteriile
ceva albastru: jarteluta
ceva imprumutat:....inca nu m-am gandit

si inca ceva.pt miresicile care nu au ceva de imprumutat, in cazul in care nu si-au cumparat rochita - o pot inchiria(ma gandesc)fie de la magazin, fie de la o prietena/ruda.(sau nu se i-a in considerare)(e o idee)

am nunta pe 7 octombrie%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 14:26 
Veteran

Citat:
pt miresicile care nu au ceva de imprumutat, in cazul in care nu si-au cumparat rochita - o pot inchiria(ma gandesc)fie de la magazin, fie de la o prietena/ruda.(sau nu se i-a in considerare)

E o idee,cred ca nu am fi nici primele nici ultimile.Dar de obicei stiu ca se imprumuta pantofii,ca nu ar trebui sa fie noi.Si e si practic asa.Stii sigur daca sunt sau nu comozi pt o intreaga noapte de dans.Dar rochia....mie una imi place ideea de a avea rochie noua,care sa fie numai a mea.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 15:37 
Veteran

Citat:
E o idee,cred ca nu am fi nici primele nici ultimile.Dar de obicei stiu ca se imprumuta pantofii,ca nu ar trebui sa fie noi.Si e si practic asa.Stii sigur daca sunt sau nu comozi pt o intreaga noapte de dans.Dar rochia....mie una imi place ideea de a avea rochie noua,care sa fie numai a mea.:ok:

:D:D:D si mie imi place sa am rochita mea.ideea imi venise in timp ce scriam aici si gandindu-ma ca multe miresici nu stiu ce sa faca cu acel ''ceva imprumutat''. e super si ideea cu imprumutatul pantofilor.am mai auzit chestia asta undeva, si mi se pare interesanta:ok:
sau ar mai putea imprumuta voalul, gentuta, manusile daca merg cu rocia(?)
:flowers::flowers::flowers: pt miresici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 20:29 
Veteran

Citat:

:D:D:D si mie imi place sa am rochita mea.ideea imi venise in timp ce scriam aici si gandindu-ma ca multe miresici nu stiu ce sa faca cu acel ''ceva imprumutat''. e super si ideea cu imprumutatul pantofilor.am mai auzit chestia asta undeva, si mi se pare interesanta:ok:
sau ar mai putea imprumuta voalul, gentuta, manusile daca merg cu rocia(?)
:flowers::flowers::flowers: pt miresici

Daca se poate imprumuta rochia de mireasa,iti dai seama ca se poate imprumuta orice.Ideea e ca persoana de la care imprumuti sa aiba o casnicie fericita.Eu zic ca daca nu imi gasesc cum imi place noua,dar gasesc ceva de imprumutat sau inchiriat,pana la urma asa fac.Dar daca ma duc la un magazin care inchiriaza,de unde stiu ca cele ce au purtat rochita inainte au o casnicie fericita?Uffff:wacko:mai bine o las balta cu superstitiile astea!Da nu pot!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 18:44 
Veteran

Citat:
Daca se poate imprumuta rochia de mireasa,iti dai seama ca se poate imprumuta orice.Ideea e ca persoana de la care imprumuti sa aiba o casnicie fericita.Eu zic ca daca nu imi gasesc cum imi place noua,dar gasesc ceva de imprumutat sau inchiriat,pana la urma asa fac.Dar daca ma duc la un magazin care inchiriaza,de unde stiu ca cele ce au purtat rochita inainte au o casnicie fericita?Uffff:wacko:mai bine o las balta cu superstitiile astea!Da nu pot!(X)

nu stiam ca cea care a purtat rochita trebuie sa aibe o casnicie fericita:( acum am aflat )si daca imprumuti o rochita de la o x persoana care are 3 /5 ani de casnicie, de unde sti ca e ffffffff fericita, de unde sti ca nu sunt probleme, pe care probabil nu le spune, sau daca dupa ce ai luat rochita se intampla ceva intr-un an sau x timp, asta nu se pune???
dar daca ne luam dupa toate obiceiurile unde ajungem??(X)(X)(X)(X)
asa ca fiecare sa faca dupa cum crede ca e mai bine pentru el;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 03:08 
Veteran

Citat:
sau daca dupa ce ai luat rochita se intampla ceva intr-un an sau x timp, asta nu se pune???

Nu cred ca se pune,pt ca nimeni nu poate sa ghiceasca viitorul.Dar la asta ma gandeam si eu.Daca in intimitate cei doi sunt la cutite?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 13:58 
Diva

iar ati inceput cu superstitiile??? Eu nu am deocamdata nimik de imprumutat...si sincer nici nu vreau!!!:D:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:35 
Veteran

Citat:
iar ati inceput cu superstitiile??? Eu nu am deocamdata nimik de imprumutat...si sincer nici nu vreau!!!:D:wacko:

nu, dar am vrut sa arat ca daca luam fiecare superstitie la bani marunti pe toate le putem combate;) dar doar ca in final o sa ajungem(X)(X)(X) si tocmai de aceea am spus ca fiecare sa mearga cum crede ea de cuviinta si cum ii este mai bine, si sa fie atenta sa nu-si prinda urechile in superstitii.
asa ca mult %%-%%-%%-%%-%%- miresicilor
-parca ziceai tu ca ai ceva??
mama de exemplu nu sufera sa imprumute ceva de la cineva, parca face alergie:) asa ca cel mai bine poate iau ceva de la ea, sau de la soacramea, dar asta inseamna sa ma dau bine pe langa ea(X)hihihihi
- in al doile rand, mai degraba prefer sa iau ceva de la mama, pt ca o cunosc de zeci de ani, decat sa iau ceva 'de purtat' de la cineva strain'ca legatura primara de sange' si sa ma gandesc ca io stiu ce a avut, etc:( hai ca iar o iau pe aratura.
-procedat fetelor cum va dicteaza instinctul
:flowers::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:44 
Veteran

Citat:
Nu cred ca se pune,pt ca nimeni nu poate sa ghiceasca viitorul.Dar la asta ma gandeam si eu.Daca in intimitate cei doi sunt la cutite?(X)

asa e:D:D, dar cred ca cel mai bine ar fi sa facem totul din instinct:D si cu :heart:(inima), ca daca o luam dupa aceea cum am facut eu ieri( sa o intorc pe o parte si pe alta)pierdem si o gramada de timp:(( din prea putinul pe care-l avem (})si ne mai si macinam pe dinauntru:(( vorba aceea (cred ca asa e, si nu am pocit-o) de ce sa te scarpini daca nu te manaca(sau cam asa ceva.eu le mai adaptez).:p
ne cam prindem urechile
in ceea ce priveste superstitiile: :wokno::wokno::mellow::mellow::gun::gun: iar noi sa trecem pe langa ele asa :lol::lol:;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 17:15 
Diva

hallo si :flowers::flowers: pentru miresici
fetelor am tot citit pe aici pe la voi si am vazut ca unele fete si-au ales bijuterii ''galbene''(daca pot sa le spun asa). intrebarea mea este: rochitele voastre sunt crem????? pentru ca (dupa parerea mea:~*) atunci ar merge fffffffff bine(dpdv al contrastului), dar daca rochitele sunt albe nu ar merge bijuterii din aur alb???.pentru ca altfel da pe piele o rochita alba cu un colier sau lantisor din aur alb sau briz brizuri 'albe'(ca nu stiu cum sa le spun altfel.......:~*:~*

Da, eu am rochita crem si normal ca bijuurile sunt pe auriu..cu bleu.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]