Citat:
si manusile...inca nu stiu...as vrea sa fie lungi si cu degete (asa cum a avut gina_d) dar ma tot intreb cum se face cu verigheta in cazul asta?! verigheta se pune direct pe deget, nu? cand intru in biserica imi iau jos manusile, se pune verigheta si la iesire imi pun iar manusile? peste verigheta? nu cred ca imi place ideea asta...
mie mi-a pus preotul verigheta peste manusa si a fost ok (asta daca tot m-ai dat de exemplu

)... am vrut sa le scot in momentul in care trebuia ca preotul sa puna verigheta pe mana, dar el mi-a zis ca nu e nevoie, sa le las pe mana. si asa am facut, ca-s copil cuminte si ascultator

...
mie mi-au placut manusile; initial nu vroiam, am zis ca ma vor incomoda, dar tata m-a rugat sa le port, ca ii plac lui si n-am putut sa-l refuz

... manusile mele au fost pana sub cot, cu degete, fiindca alea fara degete nu-mi plac nici de frica, iar manusile scurte imi faceau mana prea groasa si scurta (si zau ca nu era cazul

, ca-s destul de... marisoara

)... oricum, nu mi-a fost cald cu ele si nu m-au incomodat deloc, chiar mi-au placut...
aaa... voalul meu era prins de sub coc, nu ar fi ajuns pe fata, doar acoperea ochii, asa ca nu s-a mai pus problema sa intru acoperita in biserica. mama, soacra si nasa ar fi vrut sa-mi pun voal pe fata, dar le-am pacalit pana la urma

... mi-am facut o coafura tare frumoasa, era pacat sa fie acoperita de voal

... si aveam aceeasi teama ca si angelina, sa nu ma impiedic (nu e chiar simplu sa intri de la lumina orbitoare de afara - desi era ora 19 era un soare de te orbea - la intunericul din biserica) si sa nu mi se lipeasca voalul de rujul de pe buze

...