Citat:
mai stiu eu ...nu sunt sigura daca la farmaciile cu albastru sau la cele cu plasturele in X se gaseste ....cert e ca exista pe piata un soi de talpici din plastic (care arata ca niste arici ...speciali conceputi pt masajul talpilor) cu magneti in ei care "absorb" crampele din picioare! pretul...nu cred ca depaseste 200.000.
pai daca sunt asa ieftine chiar se merita.persoana respectiva cand mi le-a aratat mi s-a parut ca seamana cu siliconul( ca doar nu am pus mana pe ele(ca pe urma se speria femeia de mine:ermm:)
si cred ca aveau ceva lipicios pe cealalta parte, pentru ca magnet....(asta trebuie sa fie un fier si inchis la culoare, iar talpa pantofului nu este din metal ca sa poata face priza cu magnetu[altfel nu ai cum sa prinzi magnetul] - deci nu se vedea nimic inchis la culoare prin silicon[care daca il puneai la lumina cred ca vezi prin el]) (sau poate te referi la altfel de magneti:~*
in al doilea rand, te referi la arici ca si cum ar fi avut 'tepi'?pernutele aste mi s-au parut netede.
tin minte ca mi-a spus ca sunt cam scumpe. dar ce-o insemna scumpe??:-`