Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru ceva impru
MesajScris: 29 Iun 2006, 17:50 
Veteran

Citat:
Citeste si mai sus ca eu nu mai dau aceleasi explicatii inca o data. :flowers:
Nu ma pot abtine: bleu cu ce se potriveste?
Nu vreau sa fiu rautacioasa...

fetelor stati asa:rolleyes:.fiecare are punctul lui de vedere, si fiecaruia ii plac anumite culori in anumite combinatii :p ce am scris eu mai sus a fost o idee:~* (asa am privit eu lucrurile, si pot vorbi eu cate'n luna si'n stele, dar daca nu le vad cu ochii mei tot degeaba) .in viata exista situatii cand cineva iti povesteste ca a vazut ceva si cand te duci si tu sa vezi, constati ca e reusita combinatia, sau nu dpdv al culorii, al finetii, al esteticului, si nu in ultimul lucru dpdv al simtului tau etc
deci........:p:p fiecare si-a ales objectele dupa bunul plac si foarte bine a facut ca asta conteaza in principal, sa-ti placa tie si nu celorlalti.
casa de piatra fetelor si fiti vesele:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:36 
Veteran

Citat:
Hei, eu chiar nu am zis cu rautate. Doar mi-a fost lene sa mai scriu inca o data ce scrisesem deja.
Mie chiar imi e chiar foarte draga tweety si, desi nu am vazut-o decat 2 ore, sunt sigura ca nu a zis-o nici ea cu rautate.

:flowers: nici eu nu am zis cu repros.:pam spus ca sa mai destind putin zona:p:p imi dau seama ca voi sa cunoasteti de mult timp, a fost asa ca o paranteza si sa scot in evidenta faptul ca ce am scris eu mai sus a fost o parere:~*

asa ca :lol::lol::lol: sa fiti fericite miresicilor si cu zambetul pe buze ca sa razbatem in lupta pe care o avem de dus in timpul ramas(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 01:29 
Diva

Citat:
Hei, eu chiar nu am zis cu rautate. Doar mi-a fost lene sa mai scriu inca o data ce scrisesem deja.
Mie chiar imi e chiar foarte draga tweety si, desi nu am vazut-o decat 2 ore, sunt sigura ca nu a zis-o nici ea cu rautate.

Bineinteles ca n-am zis nimik cu rautate.
Ii scrisesem alinei ca eu am rochita crem si bijuuriile aurii.

pt dj:bleu se potriveste cu tot(buchet, agrafe strasuri par, si sala etc)
Si nu sunt chiar asa de albastre.Sunt la instrumente, daca te uiti o sa vezi ca nu sunt tipatoare incat sa nu se potriveasca cu nimik.:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 12:42 
Diva

Citat:
pai nu ziceai ca iei sutienul de la sora ta? (?) :rolleyes:

ziceam da' ma-m razgandit...pt ca nu are bretelele detasabile...si ce ma fac???? ca o sa se vada alea pe sub bretelutele rochiei!!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 12:54 
Veteran

Citat:
Am intrebat in gluma de ce sunt bleu. Eram sigura ca se potrivesc cu ceva.:flowers:

fetelor am mai multe dileme, ca al meu a reusit sa ma bage in priza rau de tot si acum ard ca un vulcan in eruptie(X)(X)(X)(X):wacko:
1. ce ma fac ca sala pe care a ales-o e ffffffff draguta dar nu imi incap toti invitatii si vreo 10-15 % din invitati va trebui sa-i mut intr-o sala chiar langa noi.cele doua usi sunt usa in usa dar pe colt:((:((dezav e ca cei de acolo nu pot vedea ringul de dans decat daca se ridica de la masa si vin la noi:x:x
2. unde ii voi pune pe dj, fotograf si cameraman(?)(?)
3. trebuie sa le dau si lor de mancare (?) Doamne fereste nu e vorba de bani, ca nu stau eu in trei tacamuri, dar unde ii mai pun:((:((:((
4. voi cum procedati cu ei:wacko::wacko::wacko:
:((:((:(( ajutor ca al meu m-a daramat la faza asta:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 12:59 
Diva

Citat:
2. unde ii voi pune pe dj, fotograf si cameraman(?)(?)
3. trebuie sa le dau si lor de mancare (?) Doamne fereste nu e vorba de bani, ca nu stau eu in trei tacamuri, dar unde ii mai pun:((:((:((
4. voi cum procedati cu ei:wacko::wacko::wacko:
:((:((:(( ajutor ca al meu m-a daramat la faza asta:((

mai bine schimbi restaurantul...sau sala...e de kkt ca 50 % din invitati sa stea intr-o camera si ceilalti dupa colt ...si la faza cu cameramanul si fotograful : normal ca trebuie sa le dai de mancare.....ca doar nu sunt niste roboti...care voir sta 12 ore la cheremul tau fara sa consumne nimik.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:01 
Veteran

Citat:

mai bine schimbi restaurantul...sau sala...e de kkt ca 50 % din invitati sa stea intr-o camera si ceilalti dupa colt ...si la faza cu cameramanul si fotograful : normal ca trebuie sa le dai de mancare.....ca doar nu sunt niste roboti...care voir sta 12 ore la cheremul tau fara sa consumne nimik.

clar tre sa schimbi restaurantul..dar esti atat de sigura ca vin toti cei invitati?sunt multi care zic, ca vin si nu apar..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:21 
Veteran

Citat:
clar tre sa schimbi restaurantul..dar esti atat de sigura ca vin toti cei invitati?sunt multi care zic, ca vin si nu apar..

o sa am o nunta mica adica 60 de pers. in sala vor incapea 52 pers cu tot cu miri si nasi, iar alte 10 pers ( sa le spunem asa) in camera alaturata.
ma gandeam sa-i pun acolo pe colegii sotului meu(ca aia pleaca primi)(se culca odata cu gainile):):):wokno:)

si vorba ta s-ar putea sa nu vina toti~ 60.a ramas ca contractam cele 2 sali si cu 1 sapt inainte le spunem exact daca renuntam la sala mica sau nu in functie de confirmari.
o sa le dau termen pt confirmari cu 1 sapt si jumatate, cine nu a raspuns pana atunci si vine cu doua zile inainte de nunta sa fie sanatos, poate veni doar la cununii:mellow::mellow: sa fie sanatos nu am ce sa-i fac

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:25 
Veteran

Citat:

nu stiam cum se procedeaza cu ei, desigur ca va trb sa-i pun undeva si sa le si dau de mancare ca doar nu-i las pe uscat. ce sa fac sa bagat al meu in gura lupului fara sa-l manance si nu are cum sa dea inapoi.uf:((:((:((:(( . sunt de acord si el si taicasu ca de....o sa innebunesc pana la final(X)(X)(X)
daca mai vine cu perle din acestea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:32 
Veteran

Nu ai cum sa schimbi sala?O sa fie putin cam aiurea!!O parte stau intr-o sala si ceilalti satu in alta sala?:wacko:
Mai mult ca sigur vor iesi discutii pe teme asta!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: invitati impartiti in doua sali!
MesajScris: 30 Iun 2006, 13:39 
Diva

Buna Raluca! sunt Mihaela, am nunta in octombrie si dupa toate semnele si eu voi avea o nunta mica, pana in 100 de invitati! restaurantul unde am ales sa avem petrecerea e dragut, numai ca o parte din invitati vor sta jos si o parte sus - nu sunt tocmai izolati, fiindca e un fel de balconas, dar ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine! nu vreau sa supar pe nimeni! probabil o sa pun persoanele tinere sus fiindca ei oricum danseaza asa ca mai mult or sa fie jos, pe ringul de dans! parerea mea e sa nu iti faci probleme, eventual in incaperea alaturata sa-ti plasezi prietenii apropiati - or sa inteleaga si sigur nu risti sa superi pe altcineva asa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:41 
Veteran

Citat:
Nu ai cum sa schimbi sala?O sa fie putin cam aiurea!!O parte stau intr-o sala si ceilalti satu in alta sala?:wacko:
Mai mult ca sigur vor iesi discutii pe teme asta!!

ma gandeam sa ne punem acolo prietenii ca ar incapea toti, sau s-i pun acolo pe colegii de serv ai lui, ca astia oricum pleaca primii, nu??
nu are cum sa dea inapoi, si imi pare rau ca atunci cand s-a ivit aceasta idee cu sala asta nu am fost si eu la locul faptei si nu am putut sa pun piciorul in prag de atunci. iar de atunci pana acum a trecut o luna si eu deabea ieri am vazut sala. ce puteam sa-i spun ca nu imi convine, dupa ce ei aranjasera deja dinainte.sa nu cumva sa-l mototolesc:mellow::mellow::mellow:
sau cel mai bine sa sper ca nu vor veni 60 si vor veni 50 si atunci intram exact si sa dau invitatiile exclusiv.uffffffff:((

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: invitati impartiti in doua sali!
MesajScris: 30 Iun 2006, 13:45 
Veteran

Citat:
Buna Raluca! sunt Mihaela, am nunta in octombrie si dupa toate semnele si eu voi avea o nunta mica, pana in 100 de invitati! restaurantul unde am ales sa avem petrecerea e dragut, numai ca o parte din invitati vor sta jos si o parte sus - nu sunt tocmai izolati, fiindca e un fel de balconas, dar ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine! nu vreau sa supar pe nimeni! probabil o sa pun persoanele tinere sus fiindca ei oricum danseaza asa ca mai mult or sa fie jos, pe ringul de dans! parerea mea e sa nu iti faci probleme, eventual in incaperea alaturata sa-ti plasezi prietenii apropiati - or sa inteleaga si sigur nu risti sa superi pe altcineva asa!

buna mihaela. ma bucur ca ni te-ai alaturat si tu si ma bucur ca......;);)
asa ma gandeam si eu.daca mi-as pune prietenii acolo as putea sa le explic situatia altfel decat colegilor de srv sau rudelor care sunt fffff cu nasurile pe sus si vorba ta m-ar intelege mult mai bine. si nu s-ar supara pe mine. plus ca am sa fiu cu iei tot timpul, o sa stam de vorba si nu o sa ne simta lipsa:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:47 
Veteran

Citat:

Mai bine pui acolo persoane care iti sunt apropiate si o sa inteleaga situatia foarte bine...Poate colegii sotului tau o sa se supere daca-i pui separat...

asta asa este. ma mai gandeam sa-i pun exact la usa ca tot pleaca iei primii, dar sa nu simta chestia asta si sa nu zica ca special am facut chestia asta ca sa scapam mai repede de ei.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: invitati impartiti in doua sali!
MesajScris: 30 Iun 2006, 13:54 
Diva

Buna! nu prea am timp ca sunt la birou! dar printre acte mai citesc si problemute legate de nunta! nu prea stiu multe despre voi, dar ma bucur ca putem vorbi!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]