Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 18:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 20 Iun 2006, 17:38 
Diva

Citat:
Cat despre culoare...si eu sunt blonda si trebuie sa recunosc ca si mama si vanzatoarea mi-au zis ca-mi sta foarte bine si cu acea rochita crem pe care am probat-o...insa...am stat ce am stat in dubii, si pe urma decizia mea de neclintit a fost sa-mi iau alba. Sper sa iasa asa cum mi-am dorit:~*

Iti doresc sa-ti iasa cum ai vrut.Si eu am asteptat mult dupa ea vreo luna, pana a venit.Abia asteptam s-o aduc acasa.Acum sta la mama acasa si ma mai duc ocazional sa ma uit la ea.lol

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:42 
Veteran

Citat:

Foarte bine, nu-i nici o suparare, nu trebuie sa te superi, nu ai de ce! Modelul oricum ti-l alegi pe cel pe care-l vrei indiferent cu cine mergi. Eu am avut de exemplu nevoie de cineva cu care sa ma sfatuiesc in privinta materialului (mama se pricepe mai bine) si la masuratori. Nu toate vanzatoarele sunt bine intentionate sa-ti vanda ce-ti vine mai bine sau cum iti vine mai bine...si o vorba de a mamei sau a unei prietene...Cand esti beata de fericire ca ti-ai gasit ce-ti place, luciditatea mai lasa de dorit. Tu incepi sa visezi...si mai ai nevoie de cineva care sa te traga de maneca. Eu am avut in schimb noroc si de o vanzatoare draguta. Si sper sa nu am nici de acum incolo probleme cu cei la care imi fac rochia.

ei na...ce suparare?
da nu m-am suparat...am zis doar ca eu am fost singura...
dar asta depinde de personalitatea fiecaruia...dc se descurca...dc nu..si mai multe...
si eu am avut noroc de persoane f dragute...adik nici nu faceam la ei dc nu erau dragute...si nu am avut probleme...dar de fiecare data cand ma duceam la proba aveam emotii...dar s-au dovedit inutile..
si multa bafta la brobe...si sa iti iasa si tie cum vrei...ca mie mi-a iesit cum a m vrut..
inca o data bafta mare..
si cand e gata?
si unde o faci?
si cum e?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:52 
Veteran

Citat:
Oricum mersi mult! Si cat despre ea : e din tafta alba, e rochita ( nu corset + fusta), are in fata aplicata un tul frantuzesc (n-am stiut ce-i ala pana nu mi-a zis) cu ceva aplicatii, tul din care e facut si voalul. Si cu crinolina...Si cam atat. Sper sa pun poza cat de curand. Si s-ar putea chiar si in magazin sa mai fie...Asa ca daca aveti drumuri prin cocor...

atunci asteptam poze!!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 18:02 
Veteran

Citat:
Nup. Nu am auzit de ei. Ba cred ca le-am vizitat site-ul de cateva ori, dar mai de multisor. E posibil sa fi uitat ( la cate am vizitat....:o) dar oricum ti-ai iesit bine, frumusica foc, si daca iti si place( ceea ce e cel mai important) e perfecta!!!

da....:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 19:18 
Veteran

Citat:
poate esti dintre fetele norocoase... carora le vine si un sac .. si tot arata beton:)....eu insa nu mi-a dat d-zeu piciaore lungi.. is ceva mic si prapadit:))
hei,dar asa sunt si eu sau mai mult eu mai sunt di gravida pe deasupra:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 19:37 
Junior

Felicitari! Dupa parerea mea femeile insarcinate sunt cele mai frumoase!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 12:21 
Veteran

Citat:

Nu iti dai seama ce frumoasa o sa fii? Femeile gravide au aspectul ala luminos, asa...Mai ales in primele luni:wok:
multumesc la toate pentru incurajari si sincera sa fiu am inceput sa fiu super fericita:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 14:10 
Veteran

Citat:
multumesc la toate pentru incurajari si sincera sa fiu am inceput sa fiu super fericita:D

bravo tine-o tot asa si o sa-ti pastrezi stralucirea si o sa fii grozava!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:05 
Veteran

Citat:

:flowers::flowers::flowers: pentru miresica si pentru cel mai mare din familie:flowers::flowers: si mult mult %%-%%-%%-
exista foarte multe rochite care ascund burtica, si vorba fetelor o femeie cand e mamica in devenire are o frumusete interioara inegalabila. asa ca :lol::lol:;)tot inainte vu virtute:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:13 
Veteran

:flowers::flowers: rochita mea e alba era fara bretelute, dar le-am spus sa-mi puna bretelute dupa gat, ca ce o sa stau toata noaptea sa trag de rochie in sus, ca eu sunt mai spatoasa si dotata de la bunul Dumnezeu:p
rochita e cu fusta( ca sa zic asa) iar deasupra voi avea un fel de corset cu prelungire pana jos( adica un fel de sort - pe romaneste- care vine pana la nivelul de jos al fustei) care se prinde la spate + trena care se poate strange ca sa nu te incomodeze:lol::lol::lol:.
pe piept si la mijloc jos(baza rochiei)am ca o danteluta in sistem floral(adica nu e ca un trandafir care e lipit)( nu stiu daca ati inteles:~*) a sa ma si eu crinolina cu 2 cercuri(o sa ma cam incurc dar o sa supravietuiesc:p)
manusile va trb sa le mai iau, ca voalul il am(mi l-au dat cadou odata cu rochita si saculetul)
voalul nu e lung:p
;);):flowers::flowers::flowers: pt miresici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:24 
Diva

Citat:
:flowers::flowers: rochita mea e alba era fara bretelute, dar le-am spus sa-mi puna bretelute dupa gat, ca ce o sa stau toata noaptea sa trag de rochie in sus, ca eu sunt mai spatoasa si dotata de la bunul Dumnezeu:p
rochita e cu fusta( ca sa zic asa) iar deasupra voi avea un fel de corset cu prelungire pana jos( adica un fel de sort - pe romaneste- care vine pana la nivelul de jos al fustei) care se prinde la spate + trena care se poate strange ca sa nu te incomodeze:lol::lol::lol:.
pe piept si la mijloc jos(baza rochiei)am ca o danteluta in sistem floral(adica nu e ca un trandafir care e lipit)( nu stiu daca ati inteles:~*) a sa ma si eu crinolina cu 2 cercuri(o sa ma cam incurc dar o sa supravietuiesc:p)
manusile va trb sa le mai iau, ca voalul il am(mi l-au dat cadou odata cu rochita si saculetul)
voalul nu e lung:p
;);):flowers::flowers::flowers: pt miresici

mai bine ai pune o poza ca asa.....mi-o ia imaginatia razna!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]