Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 29 Iun 2006, 14:27 
Diva

Citat:

daca tot a indraznit cineva sa sparga gheata si eu aveam o nelamurire.cum aveti voi scrise numele cu rosu subliniat ca de nu m-am invartit ieri pe instrumente si alte cele si nu am reusit.:~*:~*

asa aparem toate ( subliniate cu rosu) pt. ca tu sa poti da click pe numele nostru si sa ne vezi profilul. Eu te vad pe tine subliniata ...insa pe mine nu ma vad! In aceeasi situatie esti si tu : ma vezi pe mine insa numele tau nu e subliniat! Asta ca sa nu poti da click pe numele tau sa sa-ti vezi singura profilul! Acum ai inteles??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 14:47 
Veteran

Citat:

asa aparem toate ( subliniate cu rosu) pt. ca tu sa poti da click pe numele nostru si sa ne vezi profilul. Eu te vad pe tine subliniata ...insa pe mine nu ma vad! In aceeasi situatie esti si tu : ma vezi pe mine insa numele tau nu e subliniat! Asta ca sa nu poti da click pe numele tau sa sa-ti vezi singura profilul! Acum ai inteles??

acum am priceput:flowers::flowers::flowers: multumesc mult de tot.am reusit sa pun poze in albumul meu, dar cum fac sa-mi apara si mie poza sub nume cum aveti voi.:((:(( m-am tot uitat in cont personal dupa editare avatar dar nu e decat editare date personale si editare prieteni sau asa ceva.:((:(( sau poate nu sunt eu la curent cu termenii:((:((
multumesc inca o data:flowers::flowers:
iar pt administratori nu va suparati pe mine ca am insistat :~*:~* in aceasta problema care nu este in concordanta cu tema.pupici pt intelegere si multe multe :flower::flower::flower::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:35 
Veteran

si eu am pus avatar tarziu pt ca trebuie sa ai un anumit nr de mesaje postate dar sa ne spuna fetele cate anume ca eu am uitat:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:47 
Veteran

Citat:
si eu am pus avatar tarziu pt ca trebuie sa ai un anumit nr de mesaje postate dar sa ne spuna fetele cate anume ca eu am uitat:p

aaaaaaaaaa, merci mult de tot:flowers::flowers::flowers::flowers: eh, atunci sa ne punem pe treaba:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:50 
Veteran

Citat:
Deci.Eu am inteles ca se calculeaza 100-150 de grame /persoana.Si pretul e in general intre 150.000 si 350.000/kg.Deci.....moaaaamaaa,act o sa ma coste!!!!Eu aveam impresia ca un tort de nunta e mai ieftin.Sunt picata din luna cred!Oricum,nu cred ca o sa pun mai mult de 100gr/persoana.Pt ca dupa o noapte asa "mancacioasa"....sa nu raman cu el imprastiat.A si....etajul de sus(ultimul,cu papusicile),ne ramane noua,nu?Ca eu asa stiam.

fetelor chiar nu stiu ce m-as face fara voi:p:p:p nu am mare vechime ca voi, dar aflu atat de multe lucruri interesante de la voi.
asa ca :flower::flower::flower::flower::flowers::flowers: pt voi
iar pt cei care au fost cu aceasta idee nemaipomenita mii de :flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 16:56 
Diva

Citat:

Dupa 50 mesaje poti sa pui avatarul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:48 
Veteran

Citat:

Dupa 50 mesaje poti sa pui avatarul

merci mult:lol::lol::lol: acum trebuie sa ne punem pe cautat. hihihihihihihi pot sa am si eu poza acum:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:57 
Veteran

Citat:

merci mult:lol::lol::lol: acum trebuie sa ne punem pe cautat. hihihihihihihi pot sa am si eu poza acum:p:p:p:p

da dar trebuie o poza super super mica..
eu am cautat de am ametit..si nu am gasit asa mica..si am modificat eu una in paint...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 19:02 
Veteran

Citat:
da dar trebuie o poza super super mica..
eu am cautat de am ametit..si nu am gasit asa mica..si am modificat eu una in paint...

si a mers??? nu-i nimic nu ne dam batute:p o sa cautam pana gasim.pai daca ne-am da batute ce s-ar alege lumea asta:x nu?????
asa ca pe treaba.
cine ne mai aduce vesti bune despre torturi??? :rolleyes: cine si-a mai luat torturi?artificiile le poti luat si de la cofetarie sau trebuie sa umbli separat dupa ele???:(( uf, atatea drumuri..:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 19:20 
Veteran

Citat:
Artificiile luate din cofetarie sunt mai scumpe. Daca vrei, gasesti si in cora mai ieftine.

super:lol::lol::lol::lol: multumesc mult.si cred ca in cora au si o gama mai larga de artificii:p:p abea astept;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:33 
Veteran

:wacko::wacko: fetelor ca sa spun asa azi e ziua cand va innebunesc cu intrebarile:wacko:
ma gandeam ca tortul s-ar putea da pe la vre-o 2 dimineata(noi ajungem la restaurant pe la 6.30-7.00 seara cu un decalaj intre felurile de mancare am lungio pana atunci)
eu vreau ca nunta sa fie pana dim la 5.00-6.00.intrebarea e ce le mai dau pana atunci, ca banuiesc ca multi o sa plece dupa tort??????
sa mai cumpar niste prajituri si sa le dau spre dim? sau cum?ca banuiesc ca spre dim omu o mai vrea sa rontaie ceva, dar ce??
tipu de la restaurant ne-a spus ca am putea da prajiturele dupa friptura, iar tortu mai tarziu ca sa o lungim.
singer vorbind nunta o fac o data in viata si nu vreau sa se termine la 3 dimineata:((:((:((
am dreptate sau nu??
ce sa fac ?:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:54 
Veteran

Citat:

Pai daca incepeti la ora 18:00-19:00 e mai greu sa stea lumea pana la 5 dimineata...:( Doar sa vb cu cei de la resturant sa mariti distanta dintre felurile de mancare. Da e mai greu, sa stii...Noi am trecut 20:30 pe invitatii, dar lumea o sa vina pana pe la 21:00-21:30...Si pana la 5 nu o sa stea decat cei mai apropiati, familia, prietenii...
Important e sa se distreze toata lumea, conteaza mai putin cat tine nunta:ok:

asa e. dar ma gandeam sa pun un interval de 1 ora 1 1/2 aproape spre 2 ore:p
pt ca noi am mai fost si la o nunta si la un botez si mancarurile erau date la un interval de 0 ora.deja lumea nu putea sa mai manance si asteptau tortul la 12 ca sa poata pleca.sau am mai vazut cazuri cand s-a dat tortul mai devreme ca sa nu plece lumea
.pai daca ai dat tortu la 12.la 2 s-a spart toata gasca:((
in al doilea rand, raman cei apropiati, dar pana spre dim ce le mai dai, ca daca nu mai ai ce automat o sa plece si ei, nu???
am si eu un fix al meu sa trag de nunta pana dimineata. trebuie sa gasesc o solutie.
fetelor mai veniti cu idei, o scoatem noi la capat cumva:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:59 
Diva

Citat:

asa e. dar ma gandeam sa pun un interval de 1 ora 1 1/2 aproape spre 2 ore:p
pt ca noi am mai fost si la o nunta si la un botez si mancarurile erau date la un interval de 0 ora.deja lumea nu putea sa mai manance si asteptau tortul la 12 ca sa poata pleca.sau am mai vazut cazuri cand s-a dat tortul mai devreme ca sa nu plece lumea
.pai daca ai dat tortu la 12.la 2 s-a spart toata gasca:((
in al doilea rand, raman cei apropiati, dar pana spre dim ce le mai dai, ca daca nu mai ai ce automat o sa plece si ei, nu???
am si eu un fix al meu sa trag de nunta pana dimineata. trebuie sa gasesc o solutie.
fetelor mai veniti cu idei, o scoatem noi la capat cumva:p

si eu sunt in dilema cu orele la care sa bag felurile de mancare.
inca nu stiu cum sa fac. noi am tgrecut pe invitatie ora 19.00, dar...
ma gandeam sa dam tortul pe la 2 - 3 noaptea. eu zic ca este bine asa. apoi vine voalul, buchetul...perinita...deci...
voi ce ziceti?
;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:02 
Veteran

Eu am trecut pe invitatii ora 19 la restaurant,dar sigur nu vor veni atunci toti!!Mai mult ca sigur vor veni pe rand pana pe la ora 21 cand este primul fel de mancare!!
Si mai este o treaba cei tineri sigur vor sta pana mai tarziu pt ei fac in mare parte si atmosfera,iar daca lumea se simte bine ,atunci nu vad de ce sa plece devreme!!
Eu cred ca muzica si atmosfera in sine conteaza mai mult decat mancarea!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:03 
Diva

Citat:

si eu sunt in dilema cu orele la care sa bag felurile de mancare.
inca nu stiu cum sa fac. noi am tgrecut pe invitatie ora 19.00, dar...
ma gandeam sa dam tortul pe la 2 - 3 noaptea. eu zic ca este bine asa. apoi vine voalul, buchetul...perinita...deci...
voi ce ziceti?
;)

eu sunt de parere ca stiu mai bine cei de la restaurant ce si cum ....doar au experienta a zeci de nunti in spate!!:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]