Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 14:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: invitati impartiti in doua sali!
MesajScris: 30 Iun 2006, 13:56 
Veteran

Da,cred ca cel mai bine este ca prietenii vostri sa stea "separati"!!Ei se vor distra oricum pt ca sunt mai tineri si se distreaza altfel si in afara de asta le puteti explica inainte!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru ceva impru
MesajScris: 30 Iun 2006, 13:56 
Diva

M-am uitat la fotografiile tale! gresesc sau modelele de rochita alese de tine sunt de la acel magazin?!

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:44 
Diva

Citat:

o sa am o nunta mica adica 60 de pers. in sala vor incapea 52 pers cu tot cu miri si nasi, iar alte 10 pers ( sa le spunem asa) in camera alaturata.
ma gandeam sa-i pun acolo pe colegii sotului meu(ca aia pleaca primi)(se culca odata cu gainile):):):wokno:)

si vorba ta s-ar putea sa nu vina toti~ 60.a ramas ca contractam cele 2 sali si cu 1 sapt inainte le spunem exact daca renuntam la sala mica sau nu in functie de confirmari.
o sa le dau termen pt confirmari cu 1 sapt si jumatate, cine nu a raspuns pana atunci si vine cu doua zile inainte de nunta sa fie sanatos, poate veni doar la cununii:mellow::mellow: sa fie sanatos nu am ce sa-i fac

vb cu seful de sala si intreaba-l daca poti sa faci mese mai mari (8 persoane de ex.) si asa potae iti intra toti.
si eu am avut probleme cu aranjatu', dar am rezolvat foaret usor cu patronul restaurantului. la mine ringul de dans si formatia vor sta in alt salon care corespunde cu celalalt. asa nu risc sa se ridice praful in mancare, pot vorbi cat de cat oameni intre ei la masa...
am fost la multe nunti unde s-a procedat asa si au iesit extraordinar.
se pot face hore impresionante..
deci, incearca sa vb cu el.
NU DESPARTI INVITATII!!!!
asa ma gandisem si eu, insa mi s-a spus ca se vor supara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:59 
Veteran

Citat:
M-am uitat la fotografiile tale! gresesc sau modelele de rochita alese de tine sunt de la acel magazin?!

daca te referi la mine, da rochitele sunt de la acel magazin, iar rochita pe care o vroiam eu era de la 50 ml in sus.asa ca imediat am coborat cu picioarele pe pamant si am zis ca o sa-mi fac una la comanda dupa modelul ala dar si al asta am renuntat ca nu am dat peste o croitoreasa buna si am zis ca decat sa ma car pe la croitoreasa tot timpul ba o gasesc ba nu, ba are timp ba nu, mai bine iau ceva final.si am gasit la cocor si mi-a placut tare mult

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:02 
Veteran

Citat:

vb cu seful de sala si intreaba-l daca poti sa faci mese mai mari (8 persoane de ex.) si asa potae iti intra toti.
si eu am avut probleme cu aranjatu', dar am rezolvat foaret usor cu patronul restaurantului. la mine ringul de dans si formatia vor sta in alt salon care corespunde cu celalalt. asa nu risc sa se ridice praful in mancare, pot vorbi cat de cat oameni intre ei la masa...
am fost la multe nunti unde s-a procedat asa si au iesit extraordinar.
se pot face hore impresionante..
deci, incearca sa vb cu el.
NU DESPARTI INVITATII!!!!
asa ma gandisem si eu, insa mi s-a spus ca se vor supara.

boroboata:~*
mesele sunt de 12 pers si vor fi 4 mese puse in paralel. vom vedea cum procedam cred ca ma mai duc odata pe capul lui si sa vad cum le mai putem aranja

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:04 
Diva

Citat:

daca te referi la mine, da rochitele sunt de la demetrios, iar rochita pe care o vroiam eu era de la 50 ml in sus.asa ca imediat am coborat cu picioarele pe pamant si am zis ca o sa-mi fac una la comanda dupa modelul ala dar si al asta am renuntat ca nu am dat peste o croitoreasa buna si am zis ca decat sa ma car pe la croitoreasa tot timpul ba o gasesc ba nu, ba are timp ba nu, mai bine iau ceva final.si am gasit la cocor si mi-a placut tare mult

ti-am trimis un mesaj privat unde ai detali despre o creatoare de moda unde imi fac eu rochia si nu costa mult. poate te va ajuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:08 
Veteran

Citat:

ti-am trimis un mesaj privat unde ai detali despre o creatoare de moda unde imi fac eu rochia si nu costa mult. poate te va ajuta

multumesc fff mult.m-am grabit si mi-am luat deja rochita dar pe cea de cununie inca nu simama vrea o croitoreasa si cred ca o sa mregem acolo amandou. multumesc mult de tot pentru ajutor si mii de :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::lips::lips::lips::lips:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:27 
Diva

Citat:

multumesc fff mult.m-am grabit si mi-am luat deja rochita dar pe cea de cununie inca nu simama vrea o croitoreasa si cred ca o sa mregem acolo amandou. multumesc mult de tot pentru ajutor si mii de :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::lips::lips::lips::lips:;)

n-ai pt ce. d-aia exista site-ul asta ne ajutam una pe cealalta.
cum este rochita? asteptam poze si detalii...;):flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:44 
Veteran

Citat:

n-ai pt ce. d-aia exista site-ul asta ne ajutam una pe cealalta.
cum este rochita? asteptam poze si detalii...;):flower::flower::flower:

asa pe portmantou nu arata cine stie ce, dar pe mine arata altfel. dupa nunta am sa pun poze, dar pana in octombrie mai e.si in plus mai e ceva. aceeasi rochita poate cadea intr-un fel pe o persoana si in altul pe alta persoana in functie de conformatie:).cand am probat rochiile, am vazut la o fata un model si am cerut si eu marimea mea , eh, pai cand am pus-o era altfel.sau un alt caz.fata respectiva a mai probat o rochie, mi-an placut modelul si am vrut iar si eu, dar pe mine nu ma prindea parca eram 'plata' vorba lu mama (si nu sunt plata deloc, dar nici mijloc de viespe nu am). oricum abea stept nunta ca sa va povestesc si sa va arat pozele.dar pana atunci nu scapati voi de mine, pana atunci mai poat aparea 'x' intrebari si situatii

pt miresici:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:47 
Diva

Citat:

asa pe portmantou nu arata cine stie ce, dar pe mine arata altfel. dupa nunta am sa pun poze, dar pana in octombrie mai e.si in plus mai e ceva. aceeasi rochita poate cadea intr-un fel pe o persoana si in altul pe alta persoana in functie de conformatie:).cand am probat rochiile, am vazut la o fata un model si am cerut si eu marimea mea , eh, pai cand am pus-o era altfel.sau un alt caz.fata respectiva a mai probat o rochie, mi-an placut modelul si am vrut iar si eu, dar pe mine nu ma prindea parca eram 'plata' vorba lu mama (si nu sunt plata deloc, dar nici mijloc de viespe nu am). oricum abea stept nunta ca sa va povestesc si sa va arat pozele.dar pana atunci nu scapati voi de mine, pana atunci mai poat aparea 'x' intrebari si situatii

pt miresici:flowers::flowers::flowers:

de ce nu ne arati macar o poza?
hai te rugam!!!
vrei sa fie secret pana in ziua nuntii tale?
eu abia astept sa fie gata rochita mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:10 
Diva

Citat:

ai grija sa nu o pierzi daca o pui prea jos (aluneca pe ciorap :))... tocmai mi-a povestit o tipa faza asta, ca a patit-o la nunta ei... venise momentul in care mirele sa scoata jarteluta si... ia jarteluta de unde nu-i :D... a gasit-o o prietena pe terasa in final :D

ce fel de ciorapi veti purta?
cu banda adeziva sau portjartier?
sunt in dilema. nu stiu care sunt mai comozi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:14 
Veteran

Eu mi-am cumparat unii culoarea rochiei si a pantofilor si sunt cu banda adeziva!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:17 
Diva

Citat:
Eu mi-am cumparat unii culoarea rochiei si a pantofilor si sunt cu banda adeziva!!

mai am o dilema: ciorapi gen plasa, dar cu ochiurile mici sau ciorapi obisnuiti?
chiar nu stiu, dar o sa-mi iau o pereche plasa si una obisnuiti. OBLIGATORIU ALBI!!!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:19 
Veteran

[Eu mi-am luat ciorapi normali,dar foarte finuti si nu sunt albi,sunt crem !!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:29 
Diva

Citat:
Ai mei sunt albi, 15 deni, cu banda adeziva. Am luat 2 perechi sa am de schimb.

pai da, o sa-mi iau si o pereche asa si una din plasa f finuta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:47 
Veteran

Citat:

pai da, o sa-mi iau si o pereche asa si una din plasa f finuta...

fetelor...voi credeti ca o sa stam toata noaptea cu ciorapi?
am fost la nunta unei prietene si si i-a dat jos peste noapte ca nu mai putea de cal...
si eu port ciorapi...adik mi-am luat...da nu stiu cat o sa ii suport...vom vedea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:50 
Veteran

Eu nu o sa-i dau jos!!Odata din cauza pantofilor care nu pot sa-i iau fara ciorapi si in al2-lea rand eu am nunta la jumatatea lui septembrie!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:50 
Diva

Citat:
fetelor...voi credeti ca o sa stam toata noaptea cu ciorapi?
am fost la nunta unei prietene si si i-a dat jos peste noapte ca nu mai putea de cal...
si eu port ciorapi...adik mi-am luat...da nu stiu cat o sa ii suport...vom vedea...

mai nu stiu ce o sa fac. tu ai nunta acum in iulie si este foarte cald in perioada asta, insa eu o am in septembrie pe 9, cand poate n-o sa mai fie asa cald.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]