Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 15:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile...vol II
MesajScris: 30 Iun 2006, 20:58 
Veteran

Nici eu nu vreau buchetul alb simplu!As vrea ceva care sa contrasteze cu rochita si accesoriile!Rochia este crem cu auriu si am multi trandafirasi mici aurii:pe rochie,la gat si in par!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2006, 02:59 
Veteran

Citat:
Inca o problema......cine cumpara lumanarile si buchetele pentru mireasa si nasa? Nasii sau mirii?

din cate am auzit eu mirele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2006, 13:45 
Veteran

Citat:
Inca o problema......cine cumpara lumanarile si buchetele pentru mireasa si nasa? Nasii sau mirii?

Lumanarile de cumpara nasii, iar buchetele le ia mirele. Am auzit de varianta ca nasii sa ia tot, dar nu mai stiu in ce zona. In Bucuresti, Constanta e cum am zis eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2006, 13:59 
Veteran

Eu am nunta in Ploiesti si la noi cumpara nasii si buchetele si lumanarile!!Asa au zis ca trebuie!!Deci depinde de zona sau de cum te intelegi cu ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2006, 12:26 
Diva

Citat:

Interesant site. O intrebare.... ce inseamna "Gaspouri"?

gaspourile sunt aranjamentele care se pun pe masa invitatilor!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 21:10 
Diva

Citat:
Domnisoara de onoare nu are buchet. Ii poti lua o floare de pus la mana (nu mai stiu cum se numesc).

se numesc corsaje!!:wacko::wacko: acu ramane de vazut daca d-ra de onoare vrea sa le poarte!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:54 
Diva

Citat:
problema e ca nu-s deloc rezistente...daca danseaza s-ar putea sa-i zboare floricica :rolleyes: probabil pt ca are coditza scurta... vorbesc de alea cu flori naturale.
eu optez pt buchet (pt dra de onoare) desi as fi preferat corsaj, si ea tot asa ar fi vrut... btw, eu stiu ca domnisoara de onoare are buchet :rolleyes::flowers:

eu nu o sa-i iua nimik....ea tre' sa aiba grija de cosuletzul cu flori de pus in piept...in plus va fi prea ocupata sa se sarute cu d-rul de onoare (acesta fiind chiar prietenul ei) decat sa tina ...buchetul!!!;):p:p:p :D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:02 
Diva

Citat:

eu nu o sa-i iua nimik....ea tre' sa aiba grija de cosuletzul cu flori de pus in piept...in plus va fi prea ocupata sa se sarute cu d-rul de onoare (acesta fiind chiar prietenul ei) decat sa tina ...buchetul!!!;):p:p:p :D:D

ce nebuna esti :D :D :D...
eu le-am facut buchetele domnisoarelor de onoare. au fost 2 si le-am facut in noaptea dinaintea nuntii :D (am sarit din somn noaptea pe la 2, ca mi-am amintit :wacko:)... vineri am fost in piata si am cumparat 10 fire de gerbera (5 rosii si 5 galbene) si doua manunchiuri de floarea miresei (de la babutze)... am legat cate 5 flori, am pus floarea miresei printre ele si la sfarsit am infasurat buchetelele in panglica colorata... le-am facut cate o funda si gata buchetul :D... au iesit foarte frumos, chiar tipa care mi-a facut lumanarile, buchetul meu si aranjamentele florale m-a intrabat unde le-am facut, ca sunt f frumoase :love:... si fetele s-au bucurat ca m-am ocupat personal de ele :p :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]