Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: restaurant
MesajScris: 03 Iul 2006, 11:33 
Senior

pai bine eu v-am spus unde se tine petrecerea ...dar voi pana la urma urmelor unde ?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: restaurant
MesajScris: 03 Iul 2006, 12:25 
Veteran

Si eu v-am spus:la best!!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: scuzele de rigoare
MesajScris: 03 Iul 2006, 13:00 
Senior

nu te supara ....am uitat ...:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: scuzele de rigoare
MesajScris: 03 Iul 2006, 13:09 
Veteran

Nu ma supar,pt ca nu am de ce!!!:lol:
Fetelor,s-a rezolvat problema cu coaforul si machiajul?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: scuzele de rigoare
MesajScris: 03 Iul 2006, 14:15 
Diva

Citat:
Nu ma supar,pt ca nu am de ce!!!:lol:
Fetelor,s-a rezolvat problema cu coaforul si machiajul?

eu inca nu stiu unde ma coafez sau unde ma machiez astea le voi afla cred ca prin august asa...cu vreo 2 saptamani inainte de nunta...
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Turta miresei!!
MesajScris: 03 Iul 2006, 14:24 
Veteran

Fetelor,pana la urma care e faza cu turta miresei?Se respecta acest obicei la Ploiesti??

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Turta miresei!!
MesajScris: 03 Iul 2006, 14:42 
Diva

Citat:
Fetelor,pana la urma care e faza cu turta miresei?Se respecta acest obicei la Ploiesti??

raluca..eu nu stiu daca chiar se respecta acuma depinde de nas si de mireasa daca vrea sa faca cu turta...la noi nu se stie daca se va face..ca se face sau nu...nu e mare scofala...dar nu inteleg de ce te amblaezi cand tu mai ai ceva pana la nunta ta...cred ca a mea e mai in curand si nu ma ambalez chiar asa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:45 
Veteran

Unul din motivele pt care ma ambalez este ca vreau sa fie bine totul si nici nu-mi place sa las totul pe ultima suta de metri!! al 2-lea este ca in maxim o luna nasa mea va naste si asa ca si eu si ea dorim sa rezolvam cat mai multe de pe acum!!
Oricum scuze daca te deranjeaza intrebarile mele!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:49 
Diva

Citat:
Unul din motivele pt care ma ambalez este ca vreau sa fie bine totul si nici nu-mi place sa las totul pe ultima suta de metri!! al 2-lea este ca in maxim o luna nasa mea va naste si asa ca si eu si ea dorim sa rezolvam cat mai multe de pe acum!!
Oricum scuze daca te deranjeaza intrebarile mele!!

nu am deranjeaza..in fond asta e problema ta ..e nunta ta....fiecare isi aranjeaza nunta dupa bunul plac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:55 
Veteran

Citat:

nu am deranjeaza..in fond asta e problema ta ..e nunta ta....fiecare isi aranjeaza nunta dupa bunul plac...

Ma refeream la altceva!Consider ca asta este ideea acestui forum:sa ne ajutam una pe alta,sa punem intrebari si sa raspundem la intrebari!!Pe mine nu ma deranjeaza sa raspund la intrebari,deoarece consider ca poate raspunsurile mele ajuta pe cineva!!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa stresez parand prea agitata in raport cu nunta mea care este mai tarziu!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 11:43 
Diva

Citat:
Ma refeream la altceva!Consider ca asta este ideea acestui forum:sa ne ajutam una pe alta,sa punem intrebari si sa raspundem la intrebari!!Pe mine nu ma deranjeaza sa raspund la intrebari,deoarece consider ca poate raspunsurile mele ajuta pe cineva!!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa stresez parand prea agitata in raport cu nunta mea care este mai tarziu!!

stai linistita ca de aceea si eu mai intru uneori pe forum poate mai aflu lucruri noi pe care nu le stiam pana acum...
te inteleg ca vrei ca ziua cea mare sa fie perfecta fiecare dintre noi vrea acelasi lucru...chiar si eu acum cateva luni al meu zicea ca sunt prea agitata cu nunta dar nunta este un moment unic care eu una vreau sa fie perfect...sa stiu toate detaliile
uite ieri am fost si m-am aranjat la un coafor...si mi-a palcut cum m-a aranjat tipa respectiva...si ma gandesc sa apelez la ea..sa ma coafeze pt la nunta.:ok:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:14 
Veteran

Pai si mie imi spune ca sunt prea agitatasi de multe ori ma supar pe el pt ca mi se pare ca lui nu ii pasa!!Dar am ajuns la concluzia ca la baieti stau altfel lucrurile!!Ei nu vor sa arate ca au emotii,vor sa para duri,dar de fapt sunt poate mai rau emotionati decat noi!!
Si aici pot vorbi cu fete care au acelasi probleme ca mine,aceleasi preocupari legate de acest eveniment fericit,dar care presupune multa munca si mult stres!!:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:15 
Veteran

Pana la urma sa inteleg ca s-a rezolvat problema cu coaforul??Ne poti spune si noua unde??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:21 
Diva

Citat:
Pana la urma sa inteleg ca s-a rezolvat problema cu coaforul??Ne poti spune si noua unde??

nu este un coafor din acesta cunoscut... este un coafor si frizerie pe unde a stat iubi al meu...si m-a aranjat o fata tinara...mie una mi-a placut ca m-a fac cum imi place mie si ca m-a facut repede....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:37 
Veteran

Si de machiat?Tot ea machiaza?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: viitorii soti
MesajScris: 04 Iul 2006, 17:31 
Senior

pai si pe al meu sotz l-am intrebat daca are emotii si mi9-a spus simplu..."nu" pai de ce sa am ...daca totul o sa fie bine .poftim raspuns:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: viitorii soti
MesajScris: 04 Iul 2006, 17:36 
Veteran

M-am obisnuit cu asemenea raspunsuri!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: metoda ?
MesajScris: 04 Iul 2006, 18:28 
Senior

dar ce ii poate scoate din letargia asta ?m-am saturat de atata indolenta din partea lui ...doar din gura da ...facem .., facem ce vrei tu si cum vrei , dar nu se implika tot eu tre sa ma dau de ceasul mortii:gun:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: metoda ?
MesajScris: 04 Iul 2006, 18:44 
Veteran

Eu una m-am convins ca asa sunt ei si de fapt toata chestia asta e o masca!Ei sunt la fel de stresati,poate chiar mai rau ,dar nu vor sa arate!Asta ca sa nu strice imaginea lor de barbati duri!!
Nu stiu daca poti sa-i scoti cu ceva din ale lor!
L-am pus sa vorbeasca el cu dirijoarea corului de la biserica si deja i se pare ca a facut destul!Asa ca nu stiu ca sa ne facem

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: metoda ?
MesajScris: 05 Iul 2006, 12:23 
Diva

pe al meu chiar nu il intereseaza toata treaba asta cu nunta...cu ce implica aia sincer incep sa cred ca poate nu vrea sa se insoare...deja nu stiu de cate ori nu ne-am certat....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]