Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 18:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 03 Iul 2006, 17:31 
Diva

;););) am venit de la proba!! :D:D rochia e superba.....sper sa reuseasca sa mi-o ajusteze si sa iasa perfecta!! Chiar n uma asteptam sa iasa atat de bine!! Plus ca eu habar nu aveam cum arata rochia la spate!! Sunt foarte multumita!! :love::love::love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 17:43 
Veteran

Bravo!!Sa-ti poarte noroc!!!%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 17:48 
Diva

Citat:
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flowers::flowers::flowers::lips::lips::lips::cool::cool::cool:
PS Vezi ce bine functionez pe post de oracol! Ti-am spus ca va iesi mai bine decat te astepti!
:p:p:p da

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 17:48 
Diva

Citat:
Bravo!!Sa-ti poarte noroc!!!%%-%%-%%-

mercic mercic:lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 17:49 
Diva

Citat:
;););) am venit de la proba!! :D:D rochia e superba.....sper sa reuseasca sa mi-o ajusteze si sa iasa perfecta!! Chiar n uma asteptam sa iasa atat de bine!! Plus ca eu habar nu aveam cum arata rochia la spate!! Sunt foarte multumita!! :love::love::love::love::love:

chiar ma bucur :D si abia astept sa pui poze de la nunta :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 18:02 
Diva

Citat:

chiar ma bucur :D si abia astept sa pui poze de la nunta :ok:

si eu....sincer....nu am fost atat de entuziasmata cand am dat comanda pt ea...pt. ca nu imbracasem nici o rochie...eu am vazut-o pe manechin ...am vazut cum arata din fata si am zis ...asta e!! Ma rog...am mai facut eu mici modificari...a mea nu are bretele deloc...are mai putine chestii aplicate pe bust decat originalul ...e alba....imi place la nebunie cum arata la spate...zici ca are trena dar de fapt nu are!! :D:D:D M-a dat pe spate!! Crinolina e separata ca pret de rochie...cu 3 cercuri....si rochia are pe dedesubt tulle...e marfa....am ramas fara cuvinte!!:p:p:lol::lol::lol: Unde mai puneti ca marti saptamana viitoare merg sa o iau acasa!!(X)(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:09 
Diva

Citat:

si eu....sincer....nu am fost atat de entuziasmata cand am dat comanda pt ea...pt. ca nu imbracasem nici o rochie...eu am vazut-o pe manechin ...am vazut cum arata din fata si am zis ...asta e!! Ma rog...am mai facut eu mici modificari...a mea nu are bretele deloc...are mai putine chestii aplicate pe bust decat originalul ...e alba....imi place la nebunie cum arata la spate...zici ca are trena dar de fapt nu are!! :D:D:D M-a dat pe spate!! Crinolina e separata ca pret de rochie...cu 3 cercuri....si rochia are pe dedesubt tulle...e marfa....am ramas fara cuvinte!!:p:p:lol::lol::lol: Unde mai puneti ca marti saptamana viitoare merg sa o iau acasa!!(X)(X)(X)(X)(X)

bravo!!!!;);):rocker::rocker::flower:
ma bucur pt tine. asteptam poze cu rochia!!
si eu am emotii pt prima proba, care oricum nu stiu cand va fi...MD este foarte ocupata si probabil pe la sf. lunii o sa ma duc. intre timp o sa-mi iau si sutienul. sa am tot ce-mi trebuie pt prima proba.daca a uitat cum vreau s-o fac?
daca nu iese asa cum am vrut?
am dat avansul in luna martie!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:13 
Diva

Citat:

bravo!!!!;);):rocker::rocker::flower:
ma bucur pt tine. asteptam poze cu rochia!!
si eu am emotii pt prima proba, care oricum nu stiu cand va fi...MD este foarte ocupata si probabil pe la sf. lunii o sa ma duc. intre timp o sa-mi iau si sutienul. sa am tot ce-mi trebuie pt prima proba.daca a uitat cum vreau s-o fac?
daca nu iese asa cum am vrut?
am dat avansul in luna martie!!

poze cu rochia am la instrumente ...dar ala e prototipul...produsul final il veti vedea abia la nunta!! Imi pare rau dar asta e!! Nu dispera la faza cu rochia..sigur va arata la fel cu ceea ce iti doresti tu...daca pana si eu am fost multumita....mie careia nimik nu ii sta bine!! Si iti spun sigur...croitoresele nu uita nimik...nici un detaliu!!O sa fie bine...eu m-am linistit acum!!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:33 
Diva

Citat:

poze cu rochia am la instrumente ...dar ala e prototipul...produsul final il veti vedea abia la nunta!! Imi pare rau dar asta e!! Nu dispera la faza cu rochia..sigur va arata la fel cu ceea ce iti doresti tu...daca pana si eu am fost multumita....mie careia nimik nu ii sta bine!! Si iti spun sigur...croitoresele nu uita nimik...nici un detaliu!!O sa fie bine...eu m-am linistit acum!!:lips::lips::lips:

sa dea domnul sa aveti dreptate. nimic nu m-ar intrista decat faptul ca rochia nu iese asa cum vreau.
astept ziua cea mare si o sa va spun cum este.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Rokia
MesajScris: 04 Iul 2006, 01:02 
Veteran

Citat:
Posted by sun_amun

povestea rochiei mele este lunga si anume ca am cautat un material pt trena aproape 2 luni ...nu exagerez....taftaua o gaseam dar nu se gaseam nuanta rochiei....dar am avut noroc si intr-un final am gasit ...dar cu un ton mai inchis materialul ....:rocker:acum treaba s-a mai linistit si astept sa vedem ce-o sa iasa....;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 15:29 
Veteran

Citat:
:p:p:p da

felicitari pt rochita.ai vazut ca in final a iesit bine.
sa fi o miresica stralucitoare(la soare sa te poti uita da le ea ba):flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 17:10 
Diva

Citat:

felicitari pt rochita.ai vazut ca in final a iesit bine.
sa fi o miresica stralucitoare(la soare sa te poti uita da le ea ba):flowers::flowers:

hihihihihi merci mult .....stralucitoare voi fi sigur .....pt ca si rochia si diadema si bratara si cerceii si colierul de la gat au strasuri.....deci o sa va ia ochii cand veti vedea pozele!!:D:D(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 19:00 
Veteran

Citat:

hihihihihi merci mult .....stralucitoare voi fi sigur .....pt ca si rochia si diadema si bratara si cerceii si colierul de la gat au strasuri.....deci o sa va ia ochii cand veti vedea pozele!!:D:D(X)(X)(X)(X)

asa asa(X)(X)(X)(X) asa sa fie toate miresicile, ca de aceea suntem miresici, si de aceea suntem asa speciale in acea zi;););):,:,
abea astept sa vad pozele.
apropo unde ai gasit tu accesoriile pt rochita, ca eu am tot cautat si nu mi-a placut nimic.nu stiu unde sa mai merg.am fost si la victoriei, si la mag de pe victoriei, titan, si nimic:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:58 
Diva

Citat:

asa asa(X)(X)(X)(X) asa sa fie toate miresicile, ca de aceea suntem miresici, si de aceea suntem asa speciale in acea zi;););):,:,
abea astept sa vad pozele.
apropo unde ai gasit tu accesoriile pt rochita, ca eu am tot cautat si nu mi-a placut nimic.nu stiu unde sa mai merg.am fost si la victoriei, si la mag de pe victoriei, titan, si nimic:((:((

cand spui accesorii te referi la colier tiara ..........baratara .....bla bla
???

daca e asa fii atenta : tiara am luat-o prin intermediul unui site de pe net, bratara tot de acolo, colierul de la un magazin de briz- brizuri de la metrou unirii, cerceii sunt din aur alb, cu strasuri din magazinul Unirea - parter, manusile de pe Lipscani, si cam asta ar fi ...mai multe detalii pe PM!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 13:59 
Veteran

Citat:
cand spui accesorii te referi la colier tiara ..........baratara .....bla bla
???

daca e asa fii atenta : tiara am luat-o prin intermediul unui site de pe net, bratara tot de acolo, colierul de la un magazin de briz- brizuri de la metrou unirii, cerceii sunt din aur alb, cu strasuri din magazinul Unirea - parter, manusile de pe Lipscani, si cam asta ar fi ...mai multe detalii pe PM!!:lips::lips:

da la tiara, coolier, cercei la astea ma refeream:):):)
multumesc mult de tot pt sfat si ajutor.
mii de :flowers::flowers::flowers: si %%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:50 
Diva

mesaju' asta e pt. Malinka.... stiu ca tu intri mai mult seara pe ghid....intrebare : Tu inca nu ti-ai gasit rochia visata???:o:o ce faci??? Hai la plimbare prin magazine ca timpu trece!!(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]