Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 03 Iul 2006, 14:07 
Diva

Citat:
Ma refer ca nu este asa subtire fundita mea,si cred ca ai mei au tocul un pic mai inalt!Eu i-am luat din cocor!!

exact. tot din cocor i-am luat si eu.
au tocul un pic mai mic decat ceilalti cu curea pe glezna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:21 
Veteran

Sper sa rezist toata noaptea cu ei in picioare!Nu pot lua altii de schimb cu toc mai mic pt ca o sa calc pe rochie si deci nu am incotro(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:34 
Diva

eu tai de pe lista : smokingul lui Mihai...si azi ... rochia mea de mireasa!! Desi merg la proba o voi achita....si aproape ca scapam de toate cheltuielile!! Mai raman buchetele + decoratiunile pt sala + sucuri, apa, bauturi la restaurant!!!%%-:-`:-`%%-:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:57 
Veteran

Nu vreau sa o scurtez,pt ca s-ar putea sa-i stric forma si chestiile de pe ea!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 16:00 
Diva

Citat:
Nu vreau sa o scurtez,pt ca s-ar putea sa-i stric forma si chestiile de pe ea!!

da, ai dreptate. eu mi-am luat pantofii ca sa ii am cand voi merge la prima proba la rochie.
maine ma duc sa ma intalnesc cu firma de decorat restaurantul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 16:30 
Veteran

Eu cand mi-am cumparat rochia,am probat-o cu ei si nu trebuie scurtata!Daca schimb pantofii si iau altii cu toc mai mic,lucrurile se schimba!!Asa ca trebuie sa rezist!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 16:56 
Veteran

Merci mult!!:lips:
Pantofii mei de mireasa au toc de 10 cm!
Mai am incaltaminte cu astfel de tocuri si am rezistat o nopate intreaga,cu conditia sa fie calapodul bun!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:00 
Diva

Citat:
Merci mult!!:lips:
Pantofii mei de mireasa au toc de 10 cm!
Mai am incaltaminte cu astfel de tocuri si am rezistat o nopate intreaga,cu conditia sa fie calapodul bun!

eu de fel urasc pantofi cu toc inalt. nu rezist prea mult cu ei. am noroc ca pe 2 septembrie suntem invitati la o nunta si o sa ma antrenez atunci. o sa-mi iau papucii mei de "friptura" adica cu toc foarte inalt. si la nunta la nasi am fost tot cu ei dar dupa 3 ore i-am dat jos.
o sa topai cat o sa rezis...sa ma obisnuiesc.
prefer incaltamintea comoda. 1 ani si ceva am lucrat la departamentul de publicitate si am avut munca de teren unde trebuia sa fiu office imbracata si deci pantofi eleganti. de atunci nu mai suport pantofii cu toc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:09 
Diva

Citat:

eu de fel urasc pantofi cu toc inalt. nu rezist prea mult cu ei. am noroc ca pe 2 septembrie suntem invitati la o nunta si o sa ma antrenez atunci. o sa-mi iau papucii mei de "friptura" adica cu toc foarte inalt. si la nunta la nasi am fost tot cu ei dar dupa 3 ore i-am dat jos.
o sa topai cat o sa rezis...sa ma obisnuiesc.
prefer incaltamintea comoda. 1 ani si ceva am lucrat la departamentul de publicitate si am avut munca de teren unde trebuia sa fiu office imbracata si deci pantofi eleganti. de atunci nu mai suport pantofii cu toc.

eu ii ador....pana la urma de ce s-a inventat tocul???? ca sa fie lung...sa te faca mai inalta...sa pari mai sexy...cu picioare cat mai lungi!! Eu nu le inteleg pe cele care isi iau pantofi cu toc ... mic... de ce sa-ti mai iei toc frate daca e minuscul??? E ca si cand ai fi desculta!! Eu cred ca asta e rolul tocului pe lume....si sunt adepta scoaterii de pe piata a tocurilor mici!! Cine nu poate sa poarte pantofi cu toc cui de 10 cm ......sa-si ia tenisi sau slapi....Ce e mai mic de 6 cm nu se poate numi toc.:devil::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:30 
Diva

Citat:

eu ii ador....pana la urma de ce s-a inventat tocul???? ca sa fie lung...sa te faca mai inalta...sa pari mai sexy...cu picioare cat mai lungi!! Eu nu le inteleg pe cele care isi iau pantofi cu toc ... mic... de ce sa-ti mai iei toc frate daca e minuscul??? E ca si cand ai fi desculta!! Eu cred ca asta e rolul tocului pe lume....si sunt adepta scoaterii de pe piata a tocurilor mici!! Cine nu poate sa poarte pantofi cu toc cui de 10 cm ......sa-si ia tenisi sau slapi....Ce e mai mic de 6 cm nu se poate numi toc.:devil::devil:

nici chair tenisi, dar macar niste opincute dragute si finute...
eu o sa-i port prin casa oricum sa ma obisnuiesc cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:56 
Veteran

Citat:

fetelor ferice de cele care puteti purta tocuri inalte.dar ele nu fac bine la rinichi in primul rand si chiar am citi ca exista riscul sa nu poata face copii.
eu daca as merge pe tocuri cui si de 10 cm le-as face praf in 5 minute.pe tocuri mari nu pot sa merg, fara toc iar nu pot sa merg ca parca cad pe spate, deci aleg ceva de mijloc.iar daca mai si trebuie sa umblu mult ca asta e serviciul si sa ma fatai sus jos sus jos , pai pe toace din acealea ajung acasa in maini, ca nici desculta nu mai pot umbla:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:07 
Diva

Citat:

fetelor ferice de cele care puteti purta tocuri inalte.dar ele nu fac bine la rinichi in primul rand si chiar am citi ca exista riscul sa nu poata face copii.

nu vad ce legatura au tocurile cu copiii...astea-s pur speculatii!! aaaaa..... ca e riscul sa ai probleme cu coloana si sa faci hernie ( ca Base ) ...asta e alta mancare de peste!! da nu vad cu ce ar dauna ele plozilor....in fond nu mi le bag in chilotzi!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:10 
Veteran

Citat:

nu vad ce legatura au tocurile cu copiii...astea-s pur speculatii!! aaaaa..... ca e riscul sa ai probleme cu coloana si sa faci hernie ( ca Base ) ...asta e alta mancare de peste!! da nu vad cu ce ar dauna ele plozilor....in fond nu mi le bag in chilotzi!!

hai ca mi-a placut:D:D:D spun si eu ce am citit in ziar.nu stiu care o fi legatura dar chestia asta mi-a spus-o si bunica, ca si caratu unei greutati prea mari.nu stiu ce legaturi au si in fond fiecare poarta ce ii place si cu ce se simte bine nu?:p oricum le admir pe cele care poarta stfel de tocuri, pt ca dau o anumita linie piciorului, dar.... fiecare cu ce poate;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:25 
Diva

Citat:

Nici eu nu pot...Dar si mie imi plac fetele care poarta. Tocul iti da o eleganta, intr-adevar. Eu pot sa port de max 5. Cel de la nunta cam asa e, 4-5.

cam asa este si al meu. mai inalt nu pot sa port. n-am echilibru si ma impiedic.
ceea ce nu ar fi prea frumos in biserica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 19:33 
Senior

Citat:

(X) Tocurile inalte sunt contraindicate a fi purtate in perioada de pubertate, cand se dezvolta oasele bazinului, pentru ca purtarea lor duce la o deformare a bazinului,prin urmare, nici ovarele nu se dezvolta corect, deci mai greu sa faci copii.
dar asa, intr-adevar, daca ai probleme cu spatele, scolioza, si altele de genul asta, nu doar ca e contraindicat, dar iti da si dureri de mijloc si asa mai departe... I know it! eu am o forma mai usoara de scolioza si chiar fara tocuri, daca stau mai mult de juma de ora in picioare ma doare mijlocul de mor. ma gandeam sa imi iau pt nunta niste pantofi cu talpa ortopedica, pt ca am vazut si modele mai dragute prin constanta. oricum, ce mi-e groaza mai tare de statul in picioare la slujba. o sa ma apuce plansul!:blink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]