Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 23:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 03 Iul 2006, 19:48 
Diva

Citat:
Intre friptura si tort.

nasii au bagat inghetata dupa peste. sa mai taie din greata.
dar nu stiu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:49 
Senior

Citat:

nasii au bagat inghetata dupa peste. sa mai taie din greata.
dar nu stiu...

Noi vroiam sa luam o toneta din aia de inghetata sa mearga fiecare sa isi ia de acolo... ca si asa facem pe o terasa pe plaja ... nu stiu la cine gasesc toneta sa nu ma usuce de bani (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 21:46 
Diva

Citat:

si noi am mers pe meniul clasic , dar am adaugat la aperitiv ceva specialitati grecesti (restaurantul este cu specific grecesc), peste, pusesem sarmale, dar m-am razgandit acum o luna si am bagat o rulada delicioasa greceasca (cu carne tocata si garnitura ciuperci), friptura.
as baga si inghetata dar nu stiu unde s-o bag.

si eu o sa am inghetata si cred ca o sa vina undeva intre ora 23 si ora 24 ca oricum tortul nu vine chiar la 24 ci mai degraba pe la ora 1...

sunt sigura ca se gaseste loc si pentru asta...si o sa fie si binevenita, racoritoare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 00:41 
Veteran

Citat:

si eu o sa am inghetata si cred ca o sa vina undeva intre ora 23 si ora 24 ca oricum tortul nu vine chiar la 24 ci mai degraba pe la ora 1...

sunt sigura ca se gaseste loc si pentru asta...si o sa fie si binevenita, racoritoare...

eu pun inghetat al atort...si nu mai pun prajituri..ca as am auzit ca se poarta acum...ca prajiturile oricum nu se prea mananaca...asa tort si inghetata e super...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 01:11 
Diva

Citat:
eu pun inghetat al atort...si nu mai pun prajituri..ca as am auzit ca se poarta acum...ca prajiturile oricum nu se prea mananaca...asa tort si inghetata e super...

acum depinde de prajituri... eu am avut si de casa si de laborator... si s-au mancat, fiindca au fost f bune :ok: chiar ma asteptam sa am mai multe de strans de pe masa dimineata, dar n-a fost asa... ba chiaram fost intrebata unde am comandat prajiturile, ca au fost super :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:14 
Veteran

Citat:
eu tot meniu traditional am si sunt pro pt el

si eu tot meniu traditional am, sarmalutele sunt ca pasca de paste, ca si ouale vopsite. asa ca eu nu renunt la meniurile traditionale.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:20 
Veteran

Citat:

acum depinde de prajituri... eu am avut si de casa si de laborator... si s-au mancat, fiindca au fost f bune :ok: chiar ma asteptam sa am mai multe de strans de pe masa dimineata, dar n-a fost asa... ba chiaram fost intrebata unde am comandat prajiturile, ca au fost super :D

cand ai pus prajiturelele? pentru ca si eu ma gandeam sa iau niste prajiturele, dar sefu de sala mi-a spus sa le dau inainte de tort, ca daca le dau dupa nu se mai mananca:((.si as vrea sa fac si cateva de casa??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:32 
Veteran

Stiti ce este ciudat?Ca meniul vrem sa-l pastram traditional din diverse motive,dar alte obiceiuri care sunt de atatia ani renuntam la ele si importam altele !!
eu cred ca si meniul trebuie sa-l facem tot dupa bunul nostru plac!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:55 
Diva

Citat:

cand ai pus prajiturelele? pentru ca si eu ma gandeam sa iau niste prajiturele, dar sefu de sala mi-a spus sa le dau inainte de tort, ca daca le dau dupa nu se mai mananca:((.si as vrea sa fac si cateva de casa??

pai la noi prajiturile se pun pe masa de la inceput, alaturi de alte crontzonele... am avut cate 2 platouase de prajituri (cca 350 g/platou) pe fiecare masa (mese rotunde de 10 persoane)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:49 
Veteran

Citat:

pai la noi prajiturile se pun pe masa de la inceput, alaturi de alte crontzonele... am avut cate 2 platouase de prajituri (cca 350 g/platou) pe fiecare masa (mese rotunde de 10 persoane)...

si s-au mancat?sau au mai mancat oamenii si celelalte feluri?? ca ma gandesc daca le dai la inceput cam piere pofta omului.
dar daca stau si ma gandesc pe partea cealalta cu prajuturelele poti devansa celelalte feluri de mancare adica daca vi la sala la ora 19.00, dai prajiturelele pe la 19.30, iar aperitivele pe la 20.30-21.00 si mai castigi timp pana dimineata(ca sa nu se termine nunta la 3 dim):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:59 
Diva

Citat:

si s-au mancat?sau au mai mancat oamenii si celelalte feluri?? ca ma gandesc daca le dai la inceput cam piere pofta omului.
dar daca stau si ma gandesc pe partea cealalta cu prajuturelele poti devansa celelalte feluri de mancare adica daca vi la sala la ora 19.00, dai prajiturelele pe la 19.30, iar aperitivele pe la 20.30-21.00 si mai castigi timp pana dimineata(ca sa nu se termine nunta la 3 dim):)

am impresia ca nu ne intelegem :D :D :D
prajiturile sunt puse pe masa de la inceput. cand vine omul sa se aseze la masa le gaseste acolo. impreuna cu farfurioarele cu alune, covrigei, etc (crontzonele :p). impreuna cu cosul de paine, cu platoul cu fructe si cu alte chestii care se mai gasesc pe masa aia :ok:... cand vrea omul sa le manance e strict treaba lui :D :D :D
si sigur ca s-au mancat... cand s-au mancat nu stiu, poate intre felurile de mancare, poate inainte sau dupa tort, zau ca nu stiu... cat au fost invitatii la masa :D
asa se face la noi :ok: e doar o parere din experienta nuntii mele. dar poti sa intrebi seful de sala cum se obisnuieste la restaurantul respectiv si ii poti urma sfatul... :ok:
hai, te pup, nu te stresa :lips: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:03 
Diva

Citat:
vine omul sa se aseze la masa le gaseste acolo. impreuna cu farfurioarele cu alune, covrigei, etc (crontzonele :p). impreuna cu cosul de paine, cu platoul cu fructe si cu alte chestii care se mai gasesc pe masa :

eu nu pun prajituri...am vb la restaurant si nu e nevoie de prajituri!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:03 
Diva

Citat:

Apropo de timp.... cam care este "timingul" la mancare... Trebuie sa se termine mancarea pana la 12 ca sa dai tortul atunci?

stiu aia de la restaurant cand sa dea felurile. depinde de cata mancare ai, de "mersul" nuntii (daca se danseaza mult sau daca se sta mai mult la masa...)... si depinde cand incepe nunta. noi am fost la restaurant la 20, invitatii au curs pana pe la 22, cand a si inceput nunta. tortul a fost adus dimineata la 4. pana atunci s-a papat, s-a baut si s-a dansat in draci :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:05 
Veteran

Citat:

stiu aia de la restaurant cand sa dea felurile. depinde de cata mancare ai, de "mersul" nuntii (daca se danseaza mult sau daca se sta mai mult la masa...)... si depinde cand incepe nunta. noi am fost la restaurant la 20, invitatii au curs pana pe la 22, cand a si inceput nunta. tortul a fost adus dimineata la 4. pana atunci s-a papat, s-a baut si s-a dansat in draci :D

exact asa o sa fie si la noi..
la 20 scrie pe invitatie..da la 22 preconizam ca incepem ...si tarziu dimineta se va termina..cand canta cocosul..:D si cand se lumineaza:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:08 
Diva

Citat:
exact asa o sa fie si la noi..
la 20 scrie pe invitatie..da la 22 preconizam ca incepem ...si tarziu dimineta se va termina..cand canta cocosul..:D si cand se lumineaza:D

exact. ultimii invitati au plecat la 6,30. si, mai mult, la tort nu plecasera decat vreo 10, asa ca sala era inca plina. abia dupa ce mi s-a dat jos voalul au inceput sa plece... daca stau si ma gandesc acum, cred ca s-au distrat multi daca au stat atat :D :D :D
noi am ajuns acasa fix la ora 7 :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:19 
Veteran

Citat:

am impresia ca nu ne intelegem :D :D :D
prajiturile sunt puse pe masa de la inceput. cand vine omul sa se aseze la masa le gaseste acolo. impreuna cu farfurioarele cu alune, covrigei, etc (crontzonele :p). impreuna cu cosul de paine, cu platoul cu fructe si cu alte chestii care se mai gasesc pe masa aia :ok:... cand vrea omul sa le manance e strict treaba lui :D :D :D
si sigur ca s-au mancat... cand s-au mancat nu stiu, poate intre felurile de mancare, poate inainte sau dupa tort, zau ca nu stiu... cat au fost invitatii la masa :D
asa se face la noi :ok: e doar o parere din experienta nuntii mele. dar poti sa intrebi seful de sala cum se obisnuieste la restaurantul respectiv si ii poti urma sfatul... :ok:
hai, te pup, nu te stresa :lips: :flowers:

merci mult :flowers::flowers::flowers:
:flowers:
dar ma gandesc ca nu stiu cum sa fac, am si emotii, o sa iasa bine? o sa danseze? o sa le placa mancarea?este un necunoscut pt mine si de aceea am intrebat pt ca vreau sa tina nunta cat mai mult:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:24 
Diva

Citat:

si atunci cum e cu primul dans. DJ-ul mi-a spus ca se obisnuieste dupa aperitiv

ok. pai au venit invitatii, ne-am asezat si noi la masa... dupa care solistul (noi am avut formatie) a urat invitatilor bun venit, ne-a urat noua diverse, s-au ridicat toti si ne-au cantat multi ani traiasca (sau ceva de genul :p)... intre timp au venit aperitivele, apoi pe noi ne-a invitat pe ring si am dansat primul dans impreuna :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]