Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 04 Iul 2006, 16:53 
Diva

corect
meniurile nu le platesc integral fiindca sigur o sa mai fie costuri suplimentare - si abia in septembrie voi stii exact cata lume imi vine la nunta! dar restul le-am achitat/le achit pana atunci integral!
asa ma simt eu in siguranta in privinta nuntii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:01 
Diva

Citat:

Eu m-am gandit sa am un fond de 50 % din plata restaurantului ca sa fiu sigura.

da e perfect asa....pt ca oricum parintii vor da ca dar o suma considerabila...si cu ceea ce dau ei ...cu ce ai tu ...se poate acoperi restaurantul si celelalte nebunii!!;)O:):wok::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:02 
Diva

nu ma ajuta parintii! pe mine si fratii mei ne-au crescut bunicii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:14 
Diva

Citat:
nu ma ajuta parintii! pe mine si fratii mei ne-au crescut bunicii!

adik nici macar dar la nunta nu vor da>?????:O:O:O:O:O de ce ii mai numesti parinti??:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:15 
Diva

Citat:

adik nici macar dar la nunta nu vor da>?????:O:O:O:O:O de ce ii mai numesti parinti??:o:o

nu! nu voi avea parinti alaturi, doar fratii mei! prieteni buni si multi colegi! dar am oameni alaturi care ma iubesc si asta conteaza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:16 
Diva

cand spun ca ne-au crescut bunicii, asa este! adica cea care ne-a nascut ne-a parasit cand eram mici, iar tati nu o sa ma sprijine nici acum! de asta spun ca ma descurc singura - nu am reprosuri de facut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:17 
Diva

Citat:
nu! nu voi avea parinti alaturi, doar fratii mei! prieteni buni si multi colegi! dar am oameni alaturi care ma iubesc si asta conteaza!

nasol...asta e...eu am crezut ca macar dar iti vor da si se stie ca darul nasilor si al parintilor e cel mai mare!!:D:D si uneori chiar se pot plati toate cheltuielile din acesti bani adunati!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:19 
Diva

banii nu conteaza prea mult! ar fi grozav sa iasa atat de multi bani incat sa incepi viata dupa aceea cu dreptul, dar nu traim in telenovele, sunt realista, stiu ca trebuie sa ma descurc si gata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:23 
Diva

Iar nasii nu i-am ales in functie de avutie, am doua perechi de nasi, unii sunt mai in varsta - sunt parinti spirituali asa cum se cuvine! iar ceilalti imi sunt prieteni si acesta a fost singurul criteriu dupa care i-am ales!
Cand vorbesc asa, asta nu inseamna ca sunt cu capul in nori! repet: mi-ar placea sa ma descurc atat de bine incat nunta mea sa fie o placere pentru toti, grija lor sa fie cu ce se imbraca si cum se coafeaza/ceva de genul asta! sa petreaca liberi de grija ca trebuie sa aibe dar de nunta! asa as vrea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:24 
Diva

Citat:

Cateodata ma gandesc ca ne-am cam intins mai mult decat ne e patura...

ti se pare...asa credeam si eu ..acum 2 luni...insa am mai taiat niste idiotenii de pe lista si inca as mai vrea sa tai ...dar mihai zice sa nu!! Mai vedem noi la inceputul lui august ce si cum!! Si o alta chestie....diverse chestii pe care le notasem ca fiind f scumpe ...le-am gasit la preturi mult mai mici...si tot asa!! o sa vezi ca va fi bine!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:26 
Diva

chiar aseara una din cele mai bune prietene ale mele mi-a spus ceva de genul asta ca poate ma intind mai mult decat se cuvine! dar i-am raspuns - se si astepta la raspunsul asta! - ca e nunta mea si sper sa fie singura din viata mea! si daca pot cu un efort considerabil , adevarat - voi face tot posibilul sa fie superb!
In ce priveste rochia de mireasa am un mare noroc fiindca nasa mea mi-a facut-o cadou! sunt o norocoasa in privinta asta, dar imi mai fac o rochita sa ma schimb la sala, sa pot dansa - nu ma descurc cu rochiile lungi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:32 
Diva

esti o draguta! daca parintii vor sa va ajute e grozav! daca au posibilitatea de ce nu?! totul depinde de posibilitati, de situatia pecuniara! ar fi absurd, sa te descurci singur/a daca e cine sa te ajute!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:33 
Diva

Citat:

Nu e asa in toate cazurile...Sa nu generalizam...Noi nici nu o sa acceptam vreun dar de la parinti. NIci de la mama nici de la ai lui.

pt ca .........cum sa ma exprim ca nu aveti impresia ca va jignesc???........." aveti o situatie familiala mai speciala!!! De ex : mady are parintii divortati, iar fata cealalta ...e ca si cum nu ar avea parinti!! D-aia nu acceptati nimik de la ei!! Eu am alta parere!! Noi am organizat toata nunta .....pana la cel mai mik detaliu ....ei vor veni la nunta sa se distreze si sa ne "ajute" daca pot spune asa.... cu acest dar!!Si asa i-am scutit de o multime de alte chestii neplacute legate de organizare si cheltuieli....macar atat sa faca si ei pt noi...cu alte cuvinte "sa simta" ca are loc in familia lor o nunta si ca sunt parinti.. Si cu asta inchei!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:37 
Diva

Citat:

pt ca .........cum sa ma exprim ca nu aveti impresia ca va jignesc???........." aveti o situatie familiala mai speciala!!! De ex : mady are parintii divortati, iar fata cealalta ...e ca si cum nu ar avea parinti!! D-aia nu acceptati nimik de la ei!! Eu am alta parere!! Noi am organizat toata nunta .....pana la cel mai mik detaliu ....ei vor veni la nunta sa se distreze si sa ne "ajute" daca pot spune asa.... cu acest dar!!Si asa i-am scutit de o multime de alte chestii neplacute legate de organizare si cheltuieli....macar atat sa faca si ei pt noi...cu alte cuvinte "sa simta" ca are loc in familia lor o nunta si ca sunt parinti.. Si cu asta inchei!

"fata cealalta" se numeste Mihaela! si ai dreptate! asta am spus si eu anterior! parintii trebuie sa-si ajute copii, daca au posibilitatea! si am numai tata! dar isi vede de ale lui! si eu imi vad de viata mea! cum am facut-o intotdeuna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:38 
Diva

Citat:

Si poate nu m-am facut bine inteleasa! nu voi avea parintii la nunta! dar nu ma plang, sunt in regula! dar mi-ar placea sa am parinti care sa ma ajute!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]