Citat:
pai nu te stresa

ca-ti strici cheful... si eu ma dadeam de ceasul mortii daca o sa se simta lumea bine si daca au sa danseze. si iti spun ce mi-a zis si mie cineva... acolo se vor strange oameni care nu s-au mai vazut demult si care au acum ocazia sa-si spuna ce-au facut in ultimii 5 ani... asa ca e normal sa mai stea si la masa... ceilalti, care se vad in mod normal vor dansa cu siguranta daca muzica e buna... noi am avut o formatie tare faina, mie chiar mi-au placut, solistul stia de minune sa faca atmosfera... cica la o nunta importante sunt muzica si vinul

noi le-am avut f bune pe amandoua

aaaaaa, inca ceva... daca esti stresata cu mancarea, du-te intr-o zi si papa acolo ceva, sa vezi cum e

a fost al meu si a mancat acolo si mi-a spus ca e fff bine gatita si gustoasa, avem si unmic parculet in fata deci lumea iese la aer daca vrea.si ce imi place cel mai mult nici acolo nu se fumeaza, deci cine vrea sa fumeze iese pe veranda si fumeaza linistit
cred ca emotii din acestea avem toate:)
am fost la un botez si fuma unu, la 2 scaune de mine untrabuc de-ti muta nasul din loc(oribil, pe gura mancam iar pe nas trageam aerul ala de loa tutun, oribil

:blink::blink:
si mi-am propus ca la nunta mea sa nu se fumeze si uite ca le-am rezolvat.
iar cu vinu si dj ai perfecta dreptate ei intretin atmosfera:flowers::flowers::flowers: