Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 22:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 04 Iul 2006, 20:27 
Diva

Citat:
oricum, ce mi-e groaza mai tare de statul in picioare la slujba. o sa ma apuce plansul!:blink:

apropo de slujba..avand in vedere ca in biserica va fi intuneric...cred ca trebuie un machiaj mai puternic....tind sa-mi iau de la bourjois un ruj .... care face buzele de 2 ori mai mari....nu stiu ce culoare insa sa aleg...avand in vedere ca rochia e alba...doar parul meu va fi roshu!!(X)(X) astept un sfat!!

va dau linkul cu rujul . http://www.bourjoisusa.com/lips/lipstick/76

dati-va cu parerea si spuneti-mi ce culoare m-ar prinde cel mai bine??? E perfect rujul ca sta pe buze cel putin 10 ore ..plus ca da volum buzelor!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 21:51 
Diva

Citat:

apropo de slujba..avand in vedere ca in biserica va fi intuneric...cred ca trebuie un machiaj mai puternic....tind sa-mi iau de la bourjois un ruj .... care face buzele de 2 ori mai mari....nu stiu ce culoare insa sa aleg...avand in vedere ca rochia e alba...doar parul meu va fi roshu!!(X)(X) astept un sfat!!

dati-va cu parerea si spuneti-mi ce culoare m-ar prinde cel mai bine??? E perfect rujul ca sta pe buze cel putin 10 ore ..plus ca da volum buzelor!!

ceva de genul asta o sa imi iau si eu...adica un fel de baza si un ruj care tine foarte mult...
in biserica inteleg ca o sa fie intuneric dar nu poti sa iti faci machiajul doar in functie de asta...doar o sa faceti poze si afara (chiar mai multe inca) si in alte locatii...eu o sa merg pe un machiaj natural si totusi nu sters...
cred ca nu o sa iti alegi un ruj foarte rosu, nu?

sorry, la culoare nu te pot ajuta, cred ca tu stii cu ce iti sta cel mai bine...si, sincer, nici eu nu stiu exact ce nuanta sa imi iau...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 13:00 
Veteran

Citat:

pt inceput trb sa-ti alegi culoarea rujului nu numai in functie de rochie ci si in functie de culoarea tenului tau.daca ai un ten alb nu poti sa pui un ruj rosu aprins sau o culoare inchisa inchisa pt ca nu face contrast cu fata ta.
dupa rarerea mea una din culorile de jos(dar nu prea e mare diferenta intre ele):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 13:43 
Diva

Citat:

ceva de genul asta o sa imi iau si eu...adica un fel de baza si un ruj care tine foarte mult...
in biserica inteleg ca o sa fie intuneric dar nu poti sa iti faci machiajul doar in functie de asta...doar o sa faceti poze si afara (chiar mai multe inca) si in alte locatii...eu o sa merg pe un machiaj natural si totusi nu sters...
cred ca nu o sa iti alegi un ruj foarte rosu, nu?

sorry, la culoare nu te pot ajuta, cred ca tu stii cu ce iti sta cel mai bine...si, sincer, nici eu nu stiu exact ce nuanta sa imi iau...:)

nu cred ca imi va sta bine cu roshu...desi o sa am parul rosu...pp ca pana la urma o sau iau ala........milk chocolate!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 15:07 
Veteran

Citat:

nu cred ca imi va sta bine cu roshu...desi o sa am parul rosu...pp ca pana la urma o sau iau ala........milk chocolate!!

cred ca merge super cu tenul tau.:ok::ok:
in ceea ce priveste stadiul pregatirilor, am fost ieri la o agentie pt foto si cameraman si ne-a impuiat ala capul cu aparatura lui(adica o luase pe aratura, in loc sa arate ce ne interesa)ne-a tinut pe scaun 2 h 1/2 de ne saturasem si nu puteam sa vorbim de gura lui.ce e drept filma bine, dar pozele nimic special.plus ca ne baga pe gat oferta maxima si noi nu vroiam:((
in al doilea rand , pai ce poze a avut vecina mea(care e o fata fara acel ceva, nu e nici frumoasa) si a avut un fotograf care i-a facut niste poze numai bune de pus pe prima pagina din cea mai citita revista.necazu e ca nu e disponibil cand vrem noiaici da arta sa sti sa faci din nimic brici(nu cred ca o sa mai gasesc asa ceva)si niste pozitii in aer liber ca pana acum nu am mai vazut asa ceva si m-am tot uitat si pe net si peste tot la poze de nunti) daca cunoasteti si puteti sa-mi recomandati un fotograf bun va raman datoare si mii de :flowers::flowers::flowers: in avans
ufi:((:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 17:10 
Diva

Citat:

cred ca merge super cu tenul tau.:ok::ok:
in ceea ce priveste stadiul pregatirilor, am fost ieri la o agentie pt foto si cameraman si ne-a impuiat ala capul cu aparatura lui(adica o luase pe aratura, in loc sa arate ce ne interesa)ne-a tinut pe scaun 2 h 1/2 de ne saturasem si nu puteam sa vorbim de gura lui.ce e drept filma bine, dar pozele nimic special.plus ca ne baga pe gat oferta maxima si noi nu vroiam:((
in al doilea rand , pai ce poze a avut vecina mea(care e o fata fara acel ceva, nu e nici frumoasa) si a avut un fotograf care i-a facut niste poze numai bune de pus pe prima pagina din cea mai citita revista.necazu e ca nu e disponibil cand vrem noiaici da arta sa sti sa faci din nimic brici(nu cred ca o sa mai gasesc asa ceva)si niste pozitii in aer liber ca pana acum nu am mai vazut asa ceva si m-am tot uitat si pe net si peste tot la poze de nunti) daca cunoasteti si puteti sa-mi recomandati un fotograf bun va raman datoare si mii de :flowers::flowers::flowers: in avans
ufi:((:((:((

cand ai tu nunta? eu lucrez la un grup de presa si avem un fotograf foarte bun. este o fata. in particular se ocupa de foto pt nunti, botezuri si alte evenimente.
zi-mi cand ai nunta si iti trimit nr ei imediat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 19:03 
Veteran

Citat:

cand ai tu nunta? eu lucrez la un grup de presa si avem un fotograf foarte bun. este o fata. in particular se ocupa de foto pt nunti, botezuri si alte evenimente.
zi-mi cand ai nunta si iti trimit nr ei imediat.

am nunta pe 7 octombrie 2006, ufi:((. ce sa fac daca imi doresc si eu ceva special pentru nunta mea, poate sunt prea pretentioasa, da poze ca ale lui nenea ala puteam sa fac si eu.vreau si eu acel ceva:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 19:28 
Diva

Citat:

am nunta pe 7 octombrie 2006, ufi:((. ce sa fac daca imi doresc si eu ceva special pentru nunta mea, poate sunt prea pretentioasa, da poze ca ale lui nenea ala puteam sa fac si eu.vreau si eu acel ceva:(

TI-AM TRIMIS UN PM CU NR EI DE TELFON SI NUMELE EI. VORBESTE CU EA.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 14:15 
Veteran

Citat:

TI-AM TRIMIS UN PM CU NR EI DE TELFON SI NUMELE EI. VORBESTE CU EA.

multumesc mult de tot:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 14:19 
Veteran

Citat:
Eu cand mi-am cumparat rochia,am probat-o cu ei si nu trebuie scurtata!Daca schimb pantofii si iau altii cu toc mai mic,lucrurile se schimba!!Asa ca trebuie sa rezist!!

eu mi-am luat pantofii inainte de rochie, si bine a fost pt ca am stiut ce inaltime aveau pantofii(acelasi toc cu cizmele) si nu mi-am facut probleme in privinta asta.:lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 14:21 
Veteran

Citat:
Multa bafta ca, mai ales daca ai ceva toc, ai nevoie!
Eu am purtat pantofii de mireasa la o nunta si i-am schimbat la 2:30 ca nu mai putem. Cand am incaltat pantofii de schimb (cu toc de 5 cm, deci nici astia nu erau prea josi) am avut senzatia ca sunt in picioarele goale.

toata chestia si tot secretul este ca atunci cand iti cumperi pantofi, chiar daca au tocul inalt sa fie unii comozi si lejeri, nu sa stea fix pe picior, sa nu fie pielea batoasa, talpa sa fie elastica si nu scandura, etc.
mult succes la cele care nu v-ati cumparat inca pantofi;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:12 
Veteran

Citat:

Multumim, eu sunt inca in cautare si tot in dilema: pantofi sau sandale? Si eu ii caut inalti si comozi si crem. Ufff..sper sa gasesc ceva sa-mi placa :wacko:

depinde de cand e nunta, daca e in vara poti sa iti iei sandalute si sunt mult mai comode decat pantofii si poate respira si piciorul, daca e spre toamna poti sa iei 'pantof- sanda cum se numeste acum, adica acoperiti la degete si cu calcaiul gol, si iar e ceva usor si comod.pantofi merg daca intri deja in toamna si e frig, dar daca stai si te gandesti prea mult pe afara nu o sa stai.80% dint timp il petreci inauntru si doar nu o sa mergi pe jos(parerea mea);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:20 
Diva

Citat:

depinde de cand e nunta, daca e in vara poti sa iti iei sandalute si sunt mult mai comode decat pantofii si poate respira si piciorul, daca e spre toamna poti sa iei 'pantof- sanda cum se numeste acum, adica acoperiti la degete si cu calcaiul gol, si iar e ceva usor si comod.pantofi merg daca intri deja in toamna si e frig, dar daca stai si te gandesti prea mult pe afara nu o sa stai.80% dint timp il petreci inauntru si doar nu o sa mergi pe jos(parerea mea);)

mie nu-mi prea place ideea sa port sandale la rochia de mireasa mai ales ca este lunga. oricum eu deja mi-am luat pantofii saptaaman trecuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:30 
Veteran

Citat:

mie nu-mi prea place ideea sa port sandale la rochia de mireasa mai ales ca este lunga. oricum eu deja mi-am luat pantofii saptaaman trecuta.

fetelor era o idee:~*:~* si in functie de ce vrea fiecare si cum se simte mai bine.eu am nunta in octombrie si mi-am luat acel model pantof-sanda:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:57 
Diva

Citat:

fetelor era o idee:~*:~* si in functie de ce vrea fiecare si cum se simte mai bine.eu am nunta in octombrie si mi-am luat acel model pantof-sanda:p:p

exact asa mi-am luat si eu. am avut sarcina trasata de alexandru: sa fac o lista pe saptamani cu ce avem de rezolvat. le vom rezolva in weekend ca el nu are timp in timpul saptamanii. a ajuns la concluzia ca nu are cine sa ma ajute si ca nu pot sa le fac singura pe toate. intr-un final. ma ajuta si el cat poate si cum poate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:18 
Veteran

Citat:

exact asa mi-am luat si eu. am avut sarcina trasata de alexandru: sa fac o lista pe saptamani cu ce avem de rezolvat. le vom rezolva in weekend ca el nu are timp in timpul saptamanii. a ajuns la concluzia ca nu are cine sa ma ajute si ca nu pot sa le fac singura pe toate. intr-un final. ma ajuta si el cat poate si cum poate.

asta conteaza cel mai mult si asa e cel mai frumos(in cazul in care te poate ajuta) si in plus parca iti da mai mult spor mai multa putere cand e si el cu tine.sti prea bine ca poate nu se pricepe la unele lucruri , ca nu are aceleasi gusturi ca si tine/etc situatii, dar faptul ca e cu tine(e ceva ce nu poti spune in cuvinte)
bravo voua si tot asa inainte;);):flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:20 
Diva

Citat:

si mie in mom in care am vazut pantofii ...mi-au venit dracii pt ca eu am nunta in luna lui cuptor nu toamna.....singurul lucru care m-a facut sa-i cumpar au fost strasurile si faptul ca aveau tocul mai inalt decat restul! Sandale albe si misto pe deasupra... chiar nu am vazut!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]