Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 22:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: metoda ?
MesajScris: 05 Iul 2006, 12:41 
Veteran

Eu una nu stiu ce sa mai cred!Al meu si cu prietenii lui cel mai mult asteapta petrecerea burlacilor!Pt asta se agita,dar in rest e foarte delasator!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 12:45 
Diva

Citat:
Eu una nu stiu ce sa mai cred!Al meu si cu prietenii lui cel mai mult asteapta petrecerea burlacilor!Pt asta se agita,dar in rest e foarte delasator!!

asa sunt ei...nu ii intereseaza ce mai...pe al meu cred ca il bat pana la urma...cand e sa ne certam un pic...ca isi ia bagajele si pleaca la maica-sa ...de nu-ti vine sa il bati non stop....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 12:48 
Veteran

Asta ma enerveaza cel mai tare!!La mine parintii mei nu se baga in certurile noastre si nici tatal lui,in schimb mama lui ...
Nu ai cu cine sa te intelegi si normal numai ea si cu fiul ei sunt cei mai buni!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: a fost s-a dus
MesajScris: 06 Iul 2006, 13:50 
Senior

nu vreau sa mai trec printr-o astfel de experienta , sincera sa fiu m-a durut al draqului de mult ....acum ..sa nu zik intr-un ceas rau ... a inceput sa alerge si el pt nunta sa se implice probabil a vazut ca nu ma mai agit eu .... i-am spus ca nu ma mai intereseaza nunta cum o sa iasa ...k o sa fie nunta varza ...o sa ma doara-n fund , cand a vazut ca nu-i de gluma a inceput el sa intre in trepidatii si sa alerge ca un nebun ...fff bine ...metoda mea a dat roade ...acum nu mai scap de el k ma bate l kap cu nshpe mii de idei care mai de care ....acum il laud pt fiecare treaba care-o face si pt faptul k face curat in kasa cand are timp .....astia-s barbatii ...acum l-am pus sa faca piata ii dau listutza ....eu fac mancare ...de calkat isi calka singurel pt ca eu nu ma pricep...lasa frate ca si eu muncesc ca si el ...sa vada ce inseamna sa fii femeie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 14:00 
Veteran

La noi lucrurile stau altfel!!Eu ma supar si vreau de multe ori sa plec,fapt ce il enerveaza la culme!!Dar de fiecare data cand ne certam ,ne certam din nimicuri!!Pe mine ma enerveaza cel mai tare interventiile mamei lui,dar care oricum nu este bagat in seama de nimeni, nici macar de el!!
Oricum bine ca pleca si sper sa nu se intoarca pana la nunta!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: se mai implica si el
MesajScris: 06 Iul 2006, 15:57 
Diva

fetele...noi ne certam recunosc din nimicuri...dar nu ne certam sa zic si nu mai vorbim toata ziua...e pe moment ..ne-am certat si mai rau chiar am fost aproape de breakup dar bine ca am rezolvat situatia...vina a fost a mea ca ma purtasem ca un sef cu el ii spuneam sa faca x,y,z si normal ca s-a enervat....
el se implica in pregatirile pt nunta...dar acum nu am mai avut timp de cand ne-am mutat ,cu amenajarile nu am avut timp...speram sa ne luam luna asta verighetele...ca restul e luat...
chestia la un barbat zic eu sa il lasi pe el sa ia hotarare ...nu sa il bat la cap ca al meu din ce il bati la cap din aia nu face...
dar buna metoda ta ,sorina chiar mi-a placut....:ok:;)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: se mai implica si el
MesajScris: 06 Iul 2006, 16:02 
Veteran

Eu pana nu il bat putin la cap nu ma pot abtine!!:,Si recunosc se enerveaza,dar este un pic cam delasator ,iar eu nu sunt asa!!Mai bine fac din timp ,decat atunci pe ultima suta de metri sa ma agit ca un pepsi stricat??
la noi mai mult de cateva ore nu dureaza supararea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:07 
Diva

Citat:
Eu pana nu il bat putin la cap nu ma pot abtine!!:,Si recunosc se enerveaza,dar este un pic cam delasator ,iar eu nu sunt asa!!Mai bine fac din timp ,decat atunci pe ultima suta de metri sa ma agit ca un pepsi stricat??
la noi mai mult de cateva ore nu dureaza supararea!

am invatat ca mai bine lasi de la tine..si ca, cu cicaleala eu una nu am rezolvat nimic si nici sa ii zic sa faca ceva..ca mai mult ne certam asa ca mai bine ii zic ce am de gand sa fac si ii cer parerea sau si mai bine il iau cu mine...si atunci pe moment ne decidem...ca daca ii zic dinainte nu prea e bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:20 
Veteran

Nu stiu cum sunteti voi,dar eu una abia astept sa vina nunta sa ne mai linistim putin!!
Nu e de ajuns ca suntem noi agitati,ca acum a inceput si restul lumii sa se agite !parinti+prieteni!
Acum cautam oferte de luna de miere si am ajuns la concluzia ca e destul de problematin!Luna de miere va fi undeva la sfarsitul lui septembrie-inceputul lui octombrie!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:08 
Diva

raluca,asa suntem si noi abia asteptam sa vina nunta sa scapam si de asta sa plecam in luna de miere sa ne mai linistim ca am fost cam stresati si nervosi mai ales cu amenajarile astea la apartament ,ba cu mutatul..ba ca vine nu stiu care cu mobila...sincer vrem sa ne relaxam ...noi ne ducem in luna de miere la mare pe litoralul romanesc...
poate vreti sa va duceti in perioada septembrie-octombrie la munte sau in afara in bulgaria,grecia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:27 
Veteran

Vrem sa plecam in afara tarii in luna de miere!Sigura problema e ca in perioada aceea nu stiu unde mai putem pleca!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: liniste si pace
MesajScris: 06 Iul 2006, 17:40 
Senior

sincer mi se face dor de cand eram c0pil si n-aveam nicio grija .....joaka si iar joaka imi este dor de bunicii mei care stau la tara ....ce vacante frumoase mai erau l tara si mai ales pe inserat cand ne adunam toti copii si stateam de vb si ne jukam ....intr-un cuvant imi este dor sa fiu eu copil .
voua fetelor de ce va este dor ?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: liniste si pace
MesajScris: 06 Iul 2006, 18:24 
Veteran

Mi-e dor sa fiu copil,dar sa am aceeasi copilarie frumoasa ,dar mi-e dor si de perioada liceului!!Atunci mi-am cunoscut viitorul sot si tot de atunci suntem impreuna!!Am fost colegi de clasa!:lol::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:30 
Diva

Citat:
Mi-e dor sa fiu copil,dar sa am aceeasi copilarie frumoasa ,dar mi-e dor si de perioada liceului!!Atunci mi-am cunoscut viitorul sot si tot de atunci suntem impreuna!!Am fost colegi de clasa!:lol::rocker:

de atatia ani sunteti impreuna...wow
eu il stiu de viitorul meu sot de cand aveam eu 15 ani si el 19 ani...si eram doar amici...si uite asa au trecut anii si la 19 ani ne-am regasit sa zic asa si suntem imreuna de 2 ani...ce mai suntem niste bosorogi mai ales el care face anul asta 27...:p:D:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:39 
Veteran

Ne-am cunoscut in clasa a-9-a,iar impreuna suntem din clasa a12-a!!Dar in tot timpul asta ne-am tachinat unul pe celalalt si toata lumea credea ca este ceva intre noi!!Suntem impreuna de 8 ani!!Nu stiu cand a trecut timpul, dar practic am crescut impreuna!!Acum aveam 26 amandoi!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 11:46 
Senior

vad ca istoria se repeta si la mine ....mama si tata s-au cunoscut si in 3 luni de zile s-au casatorit ...si kiar au o casnicie de invidiat as putea spune .....soakrela cu sikrelu s-au cunoscut l o inmormantare:p azi s-au cunoscut in 2 luni s-au casatorit ....noi dupa o luna dupa ce ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna ...si vreau sa va spun ca pana l el n-am stat cu cineva pt ca nu concepeam ...vb mamei ....ce ti-e scris in frunte ti-e pus!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:38 
Veteran

Oricum au trecut 8 ani,dar nu stiu cand au trecut!!As vrea sa mai fiu la liceu sau la facultate!!Dar tot cu el as vrea!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: inka o saptamana s-a scurs
MesajScris: 10 Iul 2006, 11:27 
Senior

salutare fetelor si buna dimineata sa aveti o saptamana suuper ...
va astept sa mai vb despre ce ati mai facut .pana atunci multi pupici si servici usor~:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: emotii
MesajScris: 10 Iul 2006, 11:30 
Senior

fetelor vreau sa va spun ca ....m0-au apukat niste emotii ceva de speriat ...azi suntem in 10 iulie ....ce repede trece timpul....parca vad ca trece si iulie repede , vine august si pakkkkk ...NUNTA:((

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: emotii
MesajScris: 10 Iul 2006, 13:37 
Veteran

Exact asa sunt si eu!!Au inceput sa creasca emotiile din ce in ce mai mult!!Mi se pare ca timpul trece mai repede acum decat inainte!!Mai sunt 2 luni,care sunt sigura ca vor trece nici nu stiu cand!!Sunt super agitata,speriata,nervoasa!!Nici nu stiu cum sa definesc cel mai bine aceste stari!Mirele este si el extrem de agitat!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]