Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 22:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 05 Iul 2006, 20:30 
Senior

Citat:

nu e vb ca emisiunea nu a fost reusita...nuntile trebuie sa fie reusite...

oricum, astept si viitoarea emisiune, macar asa invat si eu ce e "da" si ce e "nu" pentru nunta mea...:)

cam acelasi gand l-am avut si eu, dar cred ca pe de-o parte noi putem crede ca nu au fost reusite, insa pe de alta parte ei...au luat-o ca pe cea mai fericita zi din viatza lor. Cum se poate intampla si cu nuntile nostre...noua ni se pare ca a iesit totul ok, dar altora li se poate parea o prostie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:32 
Veteran

Desi amandoua au fost nunti de bani foarte multi,cea de la constanta a fost de mult prost gust!!Au fost,dupa parerea mea multi bani aruncati de pomana si o dovada de mult snobism!!
Chiar daca a fost o nunta mai fitoasa,protagonistii nuntii de la bucuresti se vedeau ca sunt oameni culti,stilati si manierati si care stiu sa se distreze!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:36 
Diva

Citat:

cam acelasi gand l-am avut si eu, dar cred ca pe de-o parte noi putem crede ca nu au fost reusite, insa pe de alta parte ei...au luat-o ca pe cea mai fericita zi din viatza lor. Cum se poate intampla si cu nuntile nostre...noua ni se pare ca a iesit totul ok, dar altora li se poate parea o prostie...

bineinteles...noi aici ne spunem parerea proprie...
cu siguranta cei de la constanta cred ca nunta lor a fost cea mai cea...cei de la bucuresti, probabil la fel...dar bunul gust e la fel oriunde, sau asa ar trebui sa fie.

macar invatam cate ceva din experientele altora...ne facem o idee despre cum ar trebui sa fie totul (sau cum n-ar trebui...)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:44 
Senior

Citat:

bineinteles...noi aici ne spunem parerea proprie...
cu siguranta cei de la constanta cred ca nunta lor a fost cea mai cea...cei de la bucuresti, probabil la fel...dar bunul gust e la fel oriunde, sau asa ar trebui sa fie.

macar invatam cate ceva din experientele altora...ne facem o idee despre cum ar trebui sa fie totul (sau cum n-ar trebui...)

exact..si pe mine asta ma bucura cel mai mult..mai ales ca nu am fost pe la asa multe nunti in romania.....fiind departe de casa..imi place la nebunie sa vad emisiuni de genul asta..poti culege idei....ce e bine..ce e rau..si le pui in practica la propia nunta.... mai vezi un costum..o rochie care-ti place.....lucruri care pot fi folositoare. Si pe mine una ma bucura mai mult fiind nunti de acasa...vad exact cum e..si imi pot imagina cum va fi si la a mea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:57 
Veteran

Oricum si faza cu gaina impopotonata si dansata mie nu-mi place,e de prost gust!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:00 
Senior

Citat:
La asta ma gandeam eu!!Poate inainte de nunta lor nu au intrat,dar daca intra acum si vad ce am spus noi despre nuntile lor,cred ca:x!!
Asta e!E dreptul fiecaruia sa-si exprime punctul de vedere!!

e cam greu de suportat realitatea...eu una as muri daca as citi rautati despre nunta mea...dar daca o iau si pe partea cealalta..conteaza sa ma simt eu bine..nu ce spun altii...imi cer scuze de pe acum..daca cumva vor intra si vor vedea ce am spus..insa..ata ete....fiecare cu parerea lui

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:08 
Veteran

Oare cati ani avea mireasa de la Constanta?E o simpla curiozitate!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:10 
Diva

cat ati mai barfit voi azi in lipsa mea!!:o:o:o:o din pacate nu va pot acompania ...eu la ora aia ma luptam cu niste bolizi in NFS Most Wanted!Se inscrie cineva de pe site la concursul ala cu nuntile??? Poate castiga!! Din cate am inteles aia din C-ta erau niste tarani cu bani,....iar astia din Bucuresti niste figuranti parveniti!! Nu e nimik nou in peisajul zilelor noastre!! Va pup!! Mi-a placut cum ati dezbatut problema!!:ok::ok::flower::flower:;);););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:14 
Veteran

Oricum e greu de crezut ca vor intra acele foste mirese pe ghid!!Daca nu au intrat la momentul potrivit acum degeaba!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:22 
Senior

Citat:
cat ati mai barfit voi azi in lipsa mea!!:o:o:o:o din pacate nu va pot acompania ...eu la ora aia ma luptam cu niste bolizi in NFS Most Wanted!Se inscrie cineva de pe site la concursul ala cu nuntile??? Poate castiga!! Din cate am inteles aia din C-ta erau niste tarani cu bani,....iar astia din Bucuresti niste figuranti parveniti!! Nu e nimik nou in peisajul zilelor noastre!! Va pup!! Mi-a placut cum ati dezbatut problema!!:ok::ok::flower::flower:;);););)

poate nuntile viitoare le vei vedea si tu..si ni te vei putea alatura acestor discutii ;) eu n-am cum sa ma inscriu ca nunta e la anul..dar si daca era anul asta n-as fi facut-o..dupa aia cine stie pe ce site mai era subiect de discutie (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:25 
Veteran

Eu nu stiam ca emisiunea asta este concurs!Si care este premiul?Oricum eu,una nu m-as inscrie la aceasta emisiune!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:34 
Senior

va arat o parte din ce au scris cei de la antena:

Timp de opt saptamani, telespectatorii vor avea ocazia sa vada tot ce implica organizarea unei nunti, de la primele pregatiri pana la petrecerea propriu-zisa dar sa castige si premii, votand nunta care le-a placut cel mai mult. In plus, acestia pot trimite imagini filmate de la propria nunta, care vor fi difuzate in cadrul emisiunii, intr-o rubrica speciala:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:43 
Veteran

Multumim pt informatii!!Deci trebuie sa urmarim in continuare emisiunea pt divertisemnt si totodata pt a vedea ce e bine si ce nu pt noi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:53 
Senior

Citat:
Multumim pt informatii!!Deci trebuie sa urmarim in continuare emisiunea pt divertisemnt si totodata pt a vedea ce e bine si ce nu pt noi!

nu aveti pt ce sa-mi multumiti ..placerea e de partea mea...ma bucur ca pot discuta aici cu voi...acest subiect care ma intereseaza si pe mine. abia astept sa le vad pe urmatoarele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:56 
Veteran

Cine stie cum vor fi si urmatoarele nunti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:57 
Veteran

Oricum stiu sigur ca iar vom discuta foarte mult si iar ne vom distra la unele faze amuzante!!(X):lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 22:10 
Senior

Citat:
nici eu nu m-as inscrie! vreau sa fie toti invitatii cat mai naturali, sa se distreze in voie, fara stresul ca-s filmati si vor aparea la tv... nu mai spun de mine...:love: oare nu voi avea si asa destule emotii? hihihi :ok::flowers:

stii cum e..poate ei se gandesc ca vor castiga concursul si vor primi nush ce premiu..insa vedeti voi pe langa premiile astea..mai primesc si multe critici..positive sau nu! Eu una m-as multumi cu parerile invitatilor si atat..pana la urma pe ei ii invit la nunta...nu toata tara..eventual..tot globul...ca se vede si in strainatate emisiunea.. so in nici un caz nu as participa la o astfel de emisiune.. poate ca da doar daca as putea sa selectez eu tot ce-mi convine si ce cred ca ar placea majoritatii oamenilor ca sa nu ma aleg cu pareri proaste.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]