Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 04:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nunta la biserica catolica
MesajScris: 04 Iul 2006, 18:30 
Diva

Citat:
As dori cateva sfaturi daca se poate pentru organizarea nuntii la o biserica catolica.

Eu vreau sa ma duca tata la altar... Asta e singura mea conditie....restul se negociaza si accept sugestii

la catolici tatal este cel care o conduce pe mireasa la altar. slujba este mai scurta ca la ortodocsi, iar la catolici sunt rostite juraminte mexact ca-n filme.
nu uita de emisiunea de azi de pe antena

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:57 
Diva

Citat:

da, dar care e ordinea de intrare?

e greu sa ma uit diseara ca e semifinala...:):lol:

nasol. eu am noroc ca iubitul meu ajunge seara tarziu acasa. emisiunea este la 20:45.poate reusesti.
ordinea...? nu prea cred ca o stiu.
dar incerc sa aflu.'

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 19:05 
Diva

Citat:

da, dar care e ordinea de intrare?

e greu sa ma uit diseara ca e semifinala...:):lol:

deci, eu stiu ca mirele cu cavalerul de onoare in stg lui stau in fata altarului, ca invitatii trebuie sa fie toti in biserica si pe urma intra domnisoarele cu cosuletele cu petale si in urma lor mireasa la bratul tatalui ei...

si mai stiu ca la catolici se face un fel de pregatire inainte de nunta cu cateva saptamani...adica mirele si mireasa se duc la discutii cu preotul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 21:53 
Diva

Citat:

ieri am terminat pregatirea :lol::lol::lol:

inseamna ca esti deja in tema cu ce trebuie facut...:)
o sa cante orga?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 13:12 
Diva

Citat:

am terminat pregatirea teologica. Nu am vorbit despre scenariul nuntii.
Asta o sa facem in jur de 10 august. Vroiam sa ma duc atunci cu niste idei....

Orga normal ca o sa cante. Intrebarea e ce? Parca ar fi prea "clasic" marsul nuptial. As vrea "Ave Maria"......

am fost acum ceva timp la o nunta catolica... cand mireasa a intrat la brat cu tatal ei s-a cantat Ave Maria... era o tipa, solista, acompaniata de orga... a fost absolut superb!!!! :love:
si la nunta noastra a cantat corul... la intrare s-a cantat marsul nuptial... stiu ca ma repet :~*, dar chiar vreau sa va sfatuiesc sa va angajati corul la biserica. zau ca merita toti banii!!! :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 17:13 
Diva

Citat:

am terminat pregatirea teologica. Nu am vorbit despre scenariul nuntii.
Asta o sa facem in jur de 10 august. Vroiam sa ma duc atunci cu niste idei....

Orga normal ca o sa cante. Intrebarea e ce? Parca ar fi prea "clasic" marsul nuptial. As vrea "Ave Maria"......

se canta AVE MARIA.
o sa ai o nunta superba. ador nuntile facute la catolici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 19:12 
Senior

Citat:

Al meu logodnic este ortodox.... eu sunt catolica.

Am tinut mortis sa facem la catolici deoarece nu-mi place la ortodocsi. Urasc "Isaia dantuieste" Scuze, dar asa este.

Nimic nu se compara cu intrarea in biserica la bratul tatalui meu. Si in biserica ortodoxa nu m-ar fi lasat....:gun:

cred ca totusi merita sa respecti si religia asta...cum ar fi sa-ti spuna altele ca intrarea la brat nu e faina? sau mai stiu eu ce. Parerea ti-o poti da..fiecare are libertatea de asi exprima parerea, dar mi se pare ca nu ai pic de respect fata de noi, care totusi avem religia asta! Poate am inteles eu gresit..imi cer scuze daca e asa...insa oricum...parerea tio mai poti exprima si in alt fel..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 20:46 
Diva

Citat:

Al meu logodnic este ortodox.... eu sunt catolica.

Am tinut mortis sa facem la catolici deoarece nu-mi place la ortodocsi. Urasc "Isaia dantuieste" Scuze, dar asa este.

Nimic nu se compara cu intrarea in biserica la bratul tatalui meu. Si in biserica ortodoxa nu m-ar fi lasat....:gun:

eu sunt ortodoxa si el catolic...facem nunta la biserica ortodoxa si ma duce tata la altar (si o sa mai fie si alte chestii specifice catolicilor)...deci se poate si asa, depinde de preot.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:00 
Diva

Citat:

eu sunt ortodoxa si el catolic...facem nunta la biserica ortodoxa si ma duce tata la altar (si o sa mai fie si alte chestii specifice catolicilor)...deci se poate si asa, depinde de preot.

mie imi plac foarte mult slujbele catolice. prima facultate absolvita este, tineti-va bine: INSTITUTUL TEOLOGIC ROMANO-CATOLIC - SECTIA TEOLOGIE - LB LATINA. si-mi amintesc destule lucruri legate de catolici. la noi la ortodocsi sunt un pic mai lungi si plictisesc. totusi sunt frumoase.
fiecare cu religia lui. trebuie sa ne respectam reciproc. mi-ar fi placut sa intru si eu la bratul tatalui meu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2007, 17:21 
Nou Venit

eu sunt sau am fost akm nu mai sunt nmk :D...am facut parte din biserica adventista ....el este ortodox ...vreau sa o facem la catolici oare ne primeste ?eu am si botezul ortodox ...ce trebuie sa fac ? si daca el este la a 3 casatorie e vreo problema ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2007, 00:34 
Diva

Citat:
eu sunt sau am fost akm nu mai sunt nmk :D...am facut parte din biserica adventista ....el este ortodox ...vreau sa o facem la catolici oare ne primeste ?eu am si botezul ortodox ...ce trebuie sa fac ? si daca el este la a 3 casatorie e vreo problema ?

da,biserica catolica nu recunoaste divortul,deci el ar trebui sa fie vaduv pt a va putea casatori,de 3 ori...iar tu sau el treb sa fie catolic.imi pare rau,dar asta e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2007, 00:34 
Diva

Citat:

da,biserica catolica nu recunoaste divortul,deci el ar trebui sa fie vaduv pt a va putea casatori,de 3 ori...iar tu sau el treb sa fie catolic.imi pare rau,dar asta e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2007, 19:28 
Nou Venit

ms pt raspuns ...voi ramane la cununia ortodoxa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2007, 19:57 
Moderator Ghidul Miresei

Chiar vara asta am fot la o nunta unde cununia religioasa s-a tinut la o biserica catolica...prima data au intrat mireasa si tatal miresei, apoi mirele si nasa...nasul stand undeva mult mai in spate...iar apoi au intrat cavalerii si domnisoarele de onoare...cavalerii au stat in partea dreapta cum intrii si domnisoarele in partea stanga...noi am stat jos ca erau banci, probabil ca asa e pe tot locul nu stiu...si bineinteles si mirele si mireasa au stat pe scaune apoi s-au pus in genunchi pe ceva scara :P

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]