Citat:
Toate avem astfel de cosmaruri pentru ca ne facem prea multe griji. Concluzia la care am ajuns citind ce-au spus fetele care au avut deja nunta e, ca, indiferent ce mici accidente se vor intampla, nu retii decat ce frumoasa si scurta a fost ziua respectiva. Sigur, o fac pe curajoasa,incercand sa ma incurajez singura. Uneori sunt super stresata si mi se pare ca nimic nu iese bine, alteori incerc sa ma linistesc, dar...

am vazut si eu emisiunea. asta dupa ce aflasem ca restaurantul o sa fie renovat in luna august. ceea ce este fff bine si frumos, insa au si terasa care nu se stie daca o sa fie gata la nunta. deci, inchipuiti-va cum ar fi sa sara toti nuntasii peste saci cu moloz... nu-mi iese din cap asta. chiar daca patronii sunt f draguti si o sa faca curat, eu tot am cosmaruri. am constatat ca o sa vina mai multi decat calculasem. unde-i pun?parca simt cum timpul trece si eu nu fac nimic. nu este asa, dar ...stressssssss mare

:huh:
suntem in grafic!!! azi m-a pus al meu iubit sa fac o lista impartita pe sarcini si pe saptamani ca sa le facem cu cap. si asta pt ca a vazut cat sunt de dipserata ca le fac singura pe toate, ca nu ma ajuta nimeni, ca am cosmaruri legate de nunta.(})