Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 13:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: AM EMOTII MARI!! Confesiuni...
MesajScris: 30 Iun 2006, 20:33 
Diva

Citat:
Eu sunt roscata cu ochii verzi - albastrii, deci merge. Dar as fi vrut un machiaj pe vernil, kaki si crem la care mergea perfect un rimel negru. Dar nu gasesc rimelul pe care il vreau eu pe negru, abia am gasit pe albastru. Mai caut.

maybelline ....sunt foarte multumita de produsele lor!! Nu consider ca le fac reclama pt ca nu e nici un fz. de rimel aici pe site!!!
pun un link cu produsul pe care il folosesc si care m-a dat pe spate!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 20:56 
Veteran

Am folosit si eu maybelline!Dar cel mai mult folosesc MF!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 21:49 
Veteran

Eu sunt multumita de cel de la MF!!Cel de la L'oreal e o mare porcarie!!Si chiar nu gasesti nicaieri MF Masterpiece?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 22:05 
Veteran

Pai daca nici in bucuresti nu il gasesti,atunci chiar nu stiu!!
De curiozitate o sa ma uit dupa el pe aici,pe la Ploiesti!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: confesiuni
MesajScris: 04 Iul 2006, 11:43 
Senior

nope nu se intampla nimik ...si eu m-am imbracat de cateva ori cu ea ..;)dar gata am pus piciorul in prag si am dus-o l croitoreasa si o s-o las acolo pana aproape de nunta .de fapt o s-o iau cu 2-3 zile inainte de nunta. pai de cate ori venea cineva in vizita ..." arata-mi si mie rokia ta , plsssssssssssss" nici nu trebuia sa spuna de 2 ori k eram si in fata sifonierului ...asa ca ... am luat masuri:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: confesiuni
MesajScris: 04 Iul 2006, 12:23 
Diva

Citat:
nope nu se intampla nimik ...si eu m-am imbracat de cateva ori cu ea ..;)dar gata am pus piciorul in prag si am dus-o l croitoreasa si o s-o las acolo pana aproape de nunta .de fapt o s-o iau cu 2-3 zile inainte de nunta. pai de cate ori venea cineva in vizita ..." arata-mi si mie rokia ta , plsssssssssssss" nici nu trebuia sa spuna de 2 ori k eram si in fata sifonierului ...asa ca ... am luat masuri:p:p:p

draga mea..eu am vazut ca te cheama sorina asa iti zic..ca sincer nu pot sa iti zic sun..sper sa nu te superi...:lol:
asa si eu cand mai vine cineva pe la mine..ma intreaba...da rochia ta ti-ai luat-o ...eu da ca doar nu era sa nu ma dau mare ce rochie am...si repejor ma duc la sifonier sa o arat...eu o tin in sifonier...dar al meu nu prea are el obiceiul sa se uite dar de multe ori eu ii pun hainele cu care se imbraca dar cred ca a vazut rochia pana acum...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:09 
Diva

eu voi duce rochia la o terta persoana ....si anume la soacra surorii mele...care nu are nici o tangenta cu nunta!!:D:D:D:D Mai in siguranta ca acolo nu poate fi nicaieri!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:15 
Diva

cred ca am inceput sa o iau si eu razna...azi noapte, dupa emisiunea aia, am avut numai cosmaruri cu nunta...ca mirele intarzie, ca ma cert cu mama in ziua nuntii, ca domnisoarele n-au rochii, ca pierdem verighetele...si tot felul de aiureli...cred ca ne stresam prea tare si as vrea sa gasesc cumva o cale de relaxare, sa imi spuna cineva ca o sa iasa toate bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:18 
Diva

Citat:
sa imi spuna cineva ca o sa iasa toate bine...

O SA IASA TOATE BINE!!! Na ......ca ai auzit-o si p-asta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:30 
Diva

Citat:

O SA IASA TOATE BINE!!! Na ......ca ai auzit-o si p-asta!!

esti tare, ce mai...mersi...
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:39 
Senior

Citat:

o sa iasa F BINE..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 01:02 
Diva

Citat:

o sa iasa F BINE..

da...sper sa iasa totul perfect pentru noi toate...macar sa nu fie stresul asta in zadar...:) daca ziua asta n-ar fi atat de importanta pentru noi probabil ca am sta linistite...asa, ca baietii nostri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 14:40 
Diva

Citat:

:lips::lips::lips::D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:04 
Diva

eu sper doar ca ziua nuntii sa iasa bine ca seara la restaurant...mai o dau la un dans una alta pupaceala cu ruda x...dar eu emotii in ce priveste cununia religioasa...poate raman blocata si nu mai stiu ce sa raspund..nu va zic ca ma apuca groaza ca simt ca alte mirese sunt mai inainte cu pregatirile decat mine...ca rochia nu e frumoasa...ca poate coafura nu va iesi bine...tot felul de aberatii am in cap...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:17 
Diva

Citat:
dar eu emotii in ce priveste cununia religioasa...poate raman blocata si nu mai stiu ce sa raspund..

:D :D sa stii ca nu ai ce sa raspunzi la cununia religioasa... ca nu te intreaba nimic... deja te-a intrebat la starea civila si treaba e clara... daca ai zis o data "da" toti o iau de buna si nu ai ocazia sa mai raspunzi o data :D...
in plus, preotul iti spune daca e ceva de facut... stai calma :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:25 
Diva

Citat:

Toate avem astfel de cosmaruri pentru ca ne facem prea multe griji. Concluzia la care am ajuns citind ce-au spus fetele care au avut deja nunta e, ca, indiferent ce mici accidente se vor intampla, nu retii decat ce frumoasa si scurta a fost ziua respectiva. Sigur, o fac pe curajoasa,incercand sa ma incurajez singura. Uneori sunt super stresata si mi se pare ca nimic nu iese bine, alteori incerc sa ma linistesc, dar... :wacko:

am vazut si eu emisiunea. asta dupa ce aflasem ca restaurantul o sa fie renovat in luna august. ceea ce este fff bine si frumos, insa au si terasa care nu se stie daca o sa fie gata la nunta. deci, inchipuiti-va cum ar fi sa sara toti nuntasii peste saci cu moloz... nu-mi iese din cap asta. chiar daca patronii sunt f draguti si o sa faca curat, eu tot am cosmaruri. am constatat ca o sa vina mai multi decat calculasem. unde-i pun?parca simt cum timpul trece si eu nu fac nimic. nu este asa, dar ...stressssssss mare
:gun::huh:
suntem in grafic!!! azi m-a pus al meu iubit sa fac o lista impartita pe sarcini si pe saptamani ca sa le facem cu cap. si asta pt ca a vazut cat sunt de dipserata ca le fac singura pe toate, ca nu ma ajuta nimeni, ca am cosmaruri legate de nunta.(})

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]