Citat:
nu se pune problema. este alaturi de mine de fiecare data cand apar probleme de genul asta. pai asta o sa fac...o sa vb cu el in seara asta!!n-am incotro...
asa vorbeste cu el si sfatuiestete, spunei ca tu esti mireasa si nunta sa se faca cum iti este tie bine, nu cum vor ei.daca era nunta lor atunci da, puteau sa faca cum vor ei, dar deodata ce e nunta ta sa mai lase nazurile si sa iasa cum vrei tu.pune piciorul in prag asa cum am facut si eu.de cate ori se iveste ma impun pt ca e nunta mea.cum a zis socramiu ca ce, la nunta sa manance sarmale? nu sa manance mici.auziti si voi(X)(X)(X)si am spus ca vor fi sarmale, nu renunt la ele, sunt exact ca pasca si ca ouale de paste, deci nu renunt.mici mananci in parc la o terasa, la padure, la tara, nu la NUNTA.plus ca a incercat sa rada de mine in fata sefului de sala si sa-mi spuna ca o sa mancam sarmale acasa, la care sefu mi-a luat apararea si a spus ca se mananca sarmale.deci.impuneti punctul de vedere si manal pe al tau de la spate sa faca ca tine ca el se casatoreste cu tine, cu ai lui a trait o viata, dar de acum tu esti principalul element, pt ca dupa.... pe tine te are, ai lui nu o sa mai fie.ufi , da ce m-am aprins):( ca capitolul asta sunt ff razboinica, e nunta mea si se va face cum imi place mie, daca nu-i convine nu are decat sa nu vina.
deci convingel pe al tau.pt ca daca el vorbeste si le explica, daca tu vorbesti si-ti explici punctul de vedere o sa se faca ca tine;)
fruntea sus si fi ferma pe pozitii nu lasa garda jos deloc.mult suucces%%-%%-%%-%%-