Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 06 Iul 2006, 15:28 
Veteran

Citat:

bradul este scos din program de la inceput. gaina, dar gatita, va fi jucata la nunta noastra numai daca vine o anumita persoana ffff draga mie. o cunosc din copilarie. cand eram mica si ascultam muzica venea la mine si-mi zicea ca ea o sa-mi joace gaina la nunta. numai daca vine la nunta voi avea si gaina. daca nu, LA REVEDERE COTCODAC!!!

bravo tie miresico:lol::lol: putini ca tine;) iar faza cu cotcodac mi-a placut mult:D:D(X)(X)(X)
vezi trb sa fie acel ceva(cum e cazul tau) dar daca nu e, nu ai tragere de inima si sa faci ceva doar ca sa faci sau ca asa e datina ,nu are nici un farmec:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:33 
Diva

Buna Alina-Cristina! buna fetelor!
intru mereu pe forum cand voi plecati! nu prea o sa am nimic traditional la nunta - in afara de meniu, fireste - ca daca aleg ceva uschit or sa ramana invitatii flamanzi! habar nu am care e traditia si nici nu prea stiu ce sa fac! sper sa nu ma judece lumea ca nu tin de cursul nuntii si traditional vorbind!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:41 
Veteran

Citat:
intru mereu pe forum cand voi plecati! nu prea o sa am nimic traditional la nunta - in afara de meniu, fireste - ca daca aleg ceva uschit or sa ramana invitatii flamanzi! habar nu am care e traditia si nici nu prea stiu ce sa fac! sper sa nu ma judece lumea ca nu tin de cursul nuntii si traditional vorbind!

buna Mihaela! sie u alerg dupa fete, dar azi ca si ieri cred ca fetele au multa treaba pe la servici sau sunt infocuri ca mai au putin pana la momentul 'x' (X)(X).de exemplu pe mine m-auasaltat ieri bunica si o vecina ca la nunta trb sa fac asa si asa, dar le-am spus ca nu o sa fie asa.si m-au catalogat ca fiind cu nasul pe sus.dar fiecare isi face nunta dupa cum vrea.asa ca si ce daca ne catalogheaza, sa ne faca cum vor ei nu ma intereseaza, le dau la spate si merg inainte.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:46 
Veteran

Citat:

apropo.aprinsa de vecina si bunica,am luat-o pe mama si i-am zis, la care ea, CEEE, CARE GAINA DRAGA?aia a fost candva,ce mai e?pai bradu, care brad domle, fugi de aici cu bradul tau.lautari nici sa nu aud.
asa ca m-am linistit si am zis ca nu sunt singura care gandeste asa.asa ca fruntea sus miresicilor si procedati dupa pofta inimii:p:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:47 
Diva

ai dreptate! in afara de aruncatul buchetului ,scoaterea jartelutei si furatul miresei nu cred ca mai am ceva traditional la nunta! poate ceva pe acasa, cu gatitul miresei!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:49 
Diva

Citat:

apropo.aprinsa de vecina si bunica,am luat-o pe mama si i-am zis, la care ea, CEEE, CARE GAINA DRAGA?aia a fost candva,ce mai e?pai bradu, care brad domle, fugi de aici cu bradul tau.lautari nici sa nu aud.
asa ca m-am linistit si am zis ca nu sunt singura care gandeste asa.asa ca fruntea sus miresicilor si procedati dupa pofta inimii:p:flowers::flowers:

La nunta mea nu am brad, nu am gaina! nici nu comentez in cazul celor care au asa ceva in programul nuntii! am vazut cum e dansul gainii si sincer, chiar nu pierd nimic daca nu am asta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:51 
Diva

Si asa ma "lupt" cu nasica mea senior care insista sa nu ma schimb de rochita de mireasa la sala! se inteleg, ca tot dupa capul meu o sa fac!

Nu am vazut nici o fotografie cu tine! sunt frumoase modelele de rochite alese de tine. Te-ai hotarat cum iti aranjezi parul?! am bataie de cap si in directia asta!

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:54 
Diva

Citat:

ai dreptate! in afara de aruncatul buchetului ,scoaterea jartelutei si furatul miresei nu cred ca mai am ceva traditional la nunta! poate ceva pe acasa, cu gatitul miresei!

mai este si pusul voalului si scosul voalului de care eu ma tin. cel putin faza in care "imi pune nasa voalul" mi se pare ok. chiar imi place. parca lungeste un pic starea de euforie, bucuria de a fi mireasa. voalul o sa-l pun la coafor, dar se face ca-l pune.
in rest...
de exemplu, eu am scos sarmalele din meniu si am bagat o specialitate greceasca super buna. este tot cu carne tocata...deci...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 15:55 
Diva

Citat:

am vorbit cu colega mea fotograf. asteapta s-o suni.sa stabiliti intalnire sa vezi poze facute de ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:00 
Veteran

Citat:

aia sigur, cu gatitu miresii.oricum o sa vina multa lume acasa(presupun) si fie aiomu cu 'caloriferul' cum spunea o fata, fie pui muzica la casetofon, combina/sau ce o fi si canta singura, s-o mai si filma putin si gata-i mireasa de drum, nu????
oricum si eu tot asa ceva o sa am, altceva nu vreau nici eu si nici cele 2 perechi de parinti(ai mei si ai lui).au zis nici sa nu auda vre-un lautar pe acolo ca....:gun::gun:
glumesc, dar asa vrem noi:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:03 
Veteran

Citat:

mai este si pusul voalului si scosul voalului de care eu ma tin. cel putin faza in care "imi pune nasa voalul" mi se pare ok. chiar imi place. parca lungeste un pic starea de euforie, bucuria de a fi mireasa. voalul o sa-l pun la coafor, dar se face ca-l pune.
in rest...
de exemplu, eu am scos sarmalele din meniu si am bagat o specialitate greceasca super buna. este tot cu carne tocata...deci...

bineinteles ca si eu o sa le am si pe astea doua, dar am uitat sa le mentionez. exact asa e se face ca il pune, asa am vazut la toate nuntile;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:07 
Diva

Citat:

exact asa e se face ca il pune, asa am vazut la toate nuntile;);)

la mine chiar nasa l-a pus, nu la coafor :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:08 
Veteran

Citat:

am vorbit cu colega mea fotograf. asteapta s-o suni.sa stabiliti intalnire sa vezi poze facute de ea.

multumesc mult de tot, am s-o sun dar saptamana viitoare, ca azi si maine nu pot, imi fac antrenamentul la carat( cred ca il trec pragu pe mirele meu in loc sa ma treaca el pe mine hihihihihihihi:D:D:D)tocmai am vazut ca fetele discutau de luna de miere, etc, eu sunt in renovare generala, reparatii, spoieli, etc asa ca banuti de luna de miere 'cucu' poate o s-o facem la anu:((:(( de doua saptamani tot car, ca am obosit, nu mai pot ma lasa si pe mine nervii.:((:((
daca am noroc o sun sapt viit, sper sa nu te superi, dar nu am cum acum.trb sa fac singura si cu al meu, ai mei sunt plecati, ai lui nu pot, asa ca noi doi la bidinea si tot inainte:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:11 
Veteran

Citat:

la mine chiar nasa l-a pus, nu la coafor :D :D

asta in cazul in care nasa e priceputa,sau vrea el sa-l puna.pe unde am fost nasa doar se facea(nu ca ar fi obligatoriu, asa cum e si cazul tau in care ti-l pune nasa:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:15 
Diva

Citat:

asta in cazul in care nasa e priceputa,sau vrea el sa-l puna.pe unde am fost nasa doar se facea(nu ca ar fi obligatoriu, asa cum e si cazul tau in care ti-l pune nasa:p

Mi-a scapat chestia cu rochitele! stiu ca nu e voie sa facem reclama pe forum! asta e! o sa fiu mai atenta pe viitor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:17 
Diva

Citat:

multumesc mult de tot, am s-o sun dar saptamana viitoare, ca azi si maine nu pot, imi fac antrenamentul la carat( cred ca il trec pragu pe mirele meu in loc sa ma treaca el pe mine hihihihihihihi:D:D:D)tocmai am vazut ca fetele discutau de luna de miere, etc, eu sunt in renovare generala, reparatii, spoieli, etc asa ca banuti de luna de miere 'cucu' poate o s-o facem la anu:((:(( de doua saptamani tot car, ca am obosit, nu mai pot ma lasa si pe mine nervii.:((:((
daca am noroc o sun sapt viit, sper sa nu te superi, dar nu am cum acum.trb sa fac singura si cu al meu, ai mei sunt plecati, ai lui nu pot, asa ca noi doi la bidinea si tot inainte:p

nu-i nici o problema. ea stie de tine.
stiu cum este cu zugraveala. noi abia am terminat bucatara. de weekendul viitor ne apucam de sufragerie.
asa ca...TOT INAINTE CU LAVABILA SI TRAFALETU'!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:21 
Veteran

Citat:

nu-i nici o problema. ea stie de tine.
stiu cum este cu zugraveala. noi abia am terminat bucatara. de weekendul viitor ne apucam de sufragerie.
asa ca...TOT INAINTE CU LAVABILA SI TRAFALETU'!!!

asa asa ca bine zici, numai ca eu le fac de la 18 cand ajung acasa pana seara si pe urma in sapt de concediu, iar ce ramane tot dupa servici, ca altfel nu am cum:p:p cam greu(dar stiu ca mai e putin si pe urma gata, stau si ma bucur de isprava mea):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:17 
Diva

Citat:

asa asa ca bine zici, numai ca eu le fac de la 18 cand ajung acasa pana seara si pe urma in sapt de concediu, iar ce ramane tot dupa servici, ca altfel nu am cum:p:p cam greu(dar stiu ca mai e putin si pe urma gata, stau si ma bucur de isprava mea):p

stiu ca este greu, dar deh, o sa fim mirese si trebuie ca totul sa fie nou, curat si frumos.:p:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:39 
Veteran

Citat:

stiu ca este greu, dar deh, o sa fim mirese si trebuie ca totul sa fie nou, curat si frumos.:p:,

exact asa e cristina(ca si me mine ma cheama la fel)hihihihihihihi
este ceva ce facem pt noi, si mai bine ne chinuim acum decat dupa nunta, atunci mai bine ne bucuram de clipele libere si poate om tunde-o si noi 2-3 zile la munte ca altceva nu se poate acum.abea astept clipa cand voi fi mireasa si vom putea sa ne ocupam de noi mai mult timp, fara sa stam ca hai aici, dar hai si aici. si tot asa.abea astept sa ne asezam la locul nostru si sa ne linistim.deja incep sa ma visez, si ce frumos e. dar, fetelor nu ma trezeste nici una, ca vad ca am luat-o pe aratura.
pupicei miresici:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:05 
Diva

Citat:

exact asa e cristina(ca si me mine ma cheama la fel)hihihihihihihi
este ceva ce facem pt noi, si mai bine ne chinuim acum decat dupa nunta, atunci mai bine ne bucuram de clipele libere si poate om tunde-o si noi 2-3 zile la munte ca altceva nu se poate acum.abea astept clipa cand voi fi mireasa si vom putea sa ne ocupam de noi mai mult timp, fara sa stam ca hai aici, dar hai si aici. si tot asa.abea astept sa ne asezam la locul nostru si sa ne linistim.deja incep sa ma visez, si ce frumos e. dar, fetelor nu ma trezeste nici una, ca vad ca am luat-o pe aratura.
pupicei miresici:flowers::flowers::flowers:

domnisoara, viitoare mireasa si doamna...!!!! TREZIREA!! AJUNGE CU VISATU' CU OCHII DESCHISI!!!! nu ca nu s-ar intampla asa, dar acum trebuie sa fim realiste si sa ne ocupam de nunta asta care ne omoara zilele.(X):unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]