Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 02:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pantofii
MesajScris: 06 Iul 2006, 20:31 
Diva

Citat:

ar fi mers f bine niste sandalute simple fara briz brizuri, dat fiind faptul ca rochita e simpla si nu are nimic pe ea.(o parere):p

pai inca nu mi-am luat nimic...
sandalele pe care le-am vazut eu au o bareta subtire cu strasuri si curelusa cu care se leaga...cam atat...nu sunt deloc incarcate...

tocmai pentru ca rochia e foarte simpla (adica fara chestii pe ea)m-am gandit ca ar merge niste sandalute mai deosebite...daca imi iau simple, nu o sa fie totul...prea simplu? n-am nici cercei, nici bratara...doar inelul de logodna, tiara si colierul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:20 
Veteran

Citat:

pai inca nu mi-am luat nimic...
sandalele pe care le-am vazut eu au o bareta subtire cu strasuri si curelusa cu care se leaga...cam atat...nu sunt deloc incarcate...

tocmai pentru ca rochia e foarte simpla (adica fara chestii pe ea)m-am gandit ca ar merge niste sandalute mai deosebite...daca imi iau simple, nu o sa fie totul...prea simplu? n-am nici cercei, nici bratara...doar inelul de logodna, tiara si colierul...

pai atunci e bine asa, am crezut ca cine stie cum arata.pai atunci sunt finute si merge super;););)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: rochita de mireasa
MesajScris: 07 Iul 2006, 14:30 
Diva

;) rochita de mireasa - cum v-am mai spus - e cu trena! dar trena nu e detasabila! vad ca si tu AlinaCristina ai ales tot modele cu trena - scuze daca sunt in urma cu informatiile! poate ai vorbit alta data de rochia ta! - cum o sa faci la petrecere?! nu e deloc comod sa dansezi cu ditamai rochia dupa tine?! vreau sa ma schimb la sala, dupa un oarece timp! e rea ideea?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:35 
Veteran

Citat:
;) rochita de mireasa - cum v-am mai spus - e cu trena! dar trena nu e detasabila! vad ca si tu AlinaCristina ai ales tot modele cu trena - scuze daca sunt in urma cu informatiile! poate ai vorbit alta data de rochia ta! - cum o sa faci la petrecere?! nu e deloc comod sa dansezi cu ditamai rochia dupa tine?! vreau sa ma schimb la sala, dupa un oarece timp! e rea ideea?!

cand mi-am ales rochia, Mihaela, spre bucuria mea a fost cu trena(si la biserica ii dau drumul si apoi o srang intr-un nasturel care e pus la spate)
1. ai putea vorbi sa-ti faca un inelas atasat la rochie pe care sa-l pui pe deget si sa dansezi(dar iti va obosi mana)
2.sigur ca la un moment dat te poti schimba, am ami vazut mirese care la sala au venit cu o alta rochita decat cea de mireasa(ca sa poata dansa mai lejer)
deci daca si tie iti surade ideea, nu e nici o problema, important e sa te simti bine
;);):lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:38 
Diva

Citat:

cand mi-am ales rochia, Mihaela, spre bucuria mea a fost cu trena(si la biserica ii dau drumul si apoi o srang intr-un nasturel care e pus la spate)
1. ai putea vorbi sa-ti faca un inelas atasat la rochie pe care sa-l pui pe deget si sa dansezi(dar iti va obosi mana)
2.sigur ca la un moment dat te poti schimba, am ami vazut mirese care la sala au venit cu o alta rochita decat cea de mireasa(ca sa poata dansa mai lejer)
deci daca si tie iti surade ideea, nu e nici o problema, important e sa te simti bine
;);):lol::lol:

eu nu am vrut cu trena pt ca sunt foarte incomode. eu vreau sa ma pot misca in ziua aia, nu s astau stresata ca ma calca cineva pe rochie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:39 
Diva

nu am mentionat - rochita are un inel de care se prinde trena de deget - dar e grea! rochita e brodata manual! dupa mintea mea imi alegeam ceva mai usor! nu asa ceva de printesa! sunt micuta - 1.63 cm - ma avantajeaza rochitele/fustele mai scurte! asa ca o sa ma schimb cu siguranta la sala intr-o rochitica de miresica speciala - pe care o pot folosi si cu alte ocazii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:43 
Veteran

Citat:
nu am mentionat - rochita are un inel de care se prinde trena de deget - dar e grea! rochita e brodata manual! dupa mintea mea imi alegeam ceva mai usor! nu asa ceva de printesa! sunt micuta - 1.63 cm - ma avantajeaza rochitele/fustele mai scurte! asa ca o sa ma schimb cu siguranta la sala intr-o rochitica de miresica speciala - pe care o pot folosi si cu alte ocazii!

desogur:lol::lol::lol::ok::ok: important e sa te simti tu bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:48 
Diva

Citat:

desogur:lol::lol::lol::ok::ok: important e sa te simti tu bine

asa este!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 15:38 
Junior

va salut fetelor si ma bucur ca mi se ofera ocazia sa stau de vorba cu viitoare miresici (ca mine:)).
:p

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 15:53 
Diva

Citat:

De verigheta ai uitat? :flowers:
Atunci o vei purta ... asa ca mai ai inca o bijuterie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2006, 13:15 
Diva

Citat:
De verigheta ai uitat? :flowers:
Atunci o vei purta ... asa ca mai ai inca o bijuterie.

n-am uitat, normal...doar ca m-am gandit la bijuteriile pe care o sa le port chiar de la inceput...
si verigheta...ea o sa faca parte din mine, nu se mai pune problema ca e sau nu e, nu? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2006, 13:18 
Diva

Citat:

eu nu am vrut cu trena pt ca sunt foarte incomode. eu vreau sa ma pot misca in ziua aia, nu s astau stresata ca ma calca cineva pe rochie.

si rochia mea e cu trena si e foarte usoara...e din tafta...
trena e prinde cu niste nasturei la spate si arata chiar dragut, deci n-are de ce sa te incomodeze...totul depinde de modelul rochiei....
eu sunt fericita ca am ales o rochie cu trena...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2006, 01:44 
Diva

Citat:

si rochia mea e cu trena si e foarte usoara...e din tafta...
trena e prinde cu niste nasturei la spate si arata chiar dragut, deci n-are de ce sa te incomodeze...totul depinde de modelul rochiei....
eu sunt fericita ca am ales o rochie cu trena...

depinde de modelul dorit si de stilul fiecareia. am fost azi in oras si am vazut la un magazin din cocoru' de la et. 3, doua rochite de mireasa absolut fabuloase. si nu erau nici scumpe. parca imi parea rau ca mi-o fac in alta parte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 16:57 
Junior

Citat:

depinde de modelul dorit si de stilul fiecareia. am fost azi in oras si am vazut la un magazin din cocoru' de la et. 3, doua rochite de mireasa absolut fabuloase. si nu erau nici scumpe. parca imi parea rau ca mi-o fac in alta parte.

asa e... sunt rochite frumoase acolo... si extraordinar de ieftine. Eu de acolo mi-am cumparat-o in cele din urma. Desi pare aiurea, imi doream o rochita mai scumpa si dupa ce am probat diverse rochii la diverse preturi am ramas dezamagita pt. ca nicaieri nu gaseam trena pe care mi-o doream.
In cele din urma, desi era mai ieftina decat ma asteptam, mi-am cumparat rochita pe care mi-am dorit-o de la inceput.
Trena este ampla si foarte frumoasa si se prinde intr-un nasturel la spate. Nasa mea a purtat acum un an o astfel de rochie si sustine ca s-a simtit f. bine in ea si nu i-a fost deloc incomoda!
Asa ca ... va recomand cu caldura ... daca va pace cu trena, luati-va trena! O data in viata suntem mirese!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 17:39 
Diva

Citat:
asa e... si eu voi avea trena! :huh::huh::rocker::rocker:;);)

bravo voua ca ati preferat trena. mie mi-a displacut ideea de sterge cu ea asfaltul din bucuresti. chiar ma durea sufletul sa vad treaba asta.
este lunga in schimb. am zis ca nu vreau sa vad varful pantofilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 14:39 
Junior

Citat:

este lunga in schimb. am zis ca nu vreau sa vad varful pantofilor.

ai dreptate.
Si mie mi se pare cam aiurea sa se vada pantofii. Am vazut eu o mireasa care avea o rochie cam pana la glezne si, fiind si pe crinolina, se balansa cand intr-o parte, cand in alta.(!)F. urat se vedea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 02:19 
Diva

Mi-am luat si eu sandale exact asa cum vroiam:crem, din piele(initial vroiam satin, dar arata mult mai bine asa).Sunt super si-mi vin tare bine.
Am mai scapat de-o grija.
Ps:Sunt mai elegante decat cele pe care le pierdusem...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]