Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 06 Iul 2006, 16:21 
Diva

Citat:

nu cred ca imi va sta bine cu roshu...desi o sa am parul rosu...pp ca pana la urma o sau iau ala........milk chocolate!!

am luat nr. 3 ...beige inalterable....care numai bej nu e...e un maroniu cam inchis ...sper sa ma bronzez ca sa nu mai contrasteze atat de puternic cu tenul meu!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:28 
Veteran

Citat:

si mie in mom in care am vazut pantofii ...mi-au venit dracii pt ca eu am nunta in luna lui cuptor nu toamna.....singurul lucru care m-a facut sa-i cumpar au fost strasurile si faptul ca aveau tocul mai inalt decat restul! Sandale albe si misto pe deasupra... chiar nu am vazut!

miresico astia sunt pantof -sanda:p:p asa am vazut ca le spune acum.pantof este cela intreg, cu staif:p:p
sandale nu prea se fac, chiar asa m-a spus cineva de la care am cumparat o pereche de pantofi-sanda ca anul asta nu se fac sandale(si in sinea mea am ras, dar probabil din cauza sezonului ploios care a fost)
sa le porti sanatoasa cu multa placere si.... sa-i uzi, ca sa poarte %%-%%-%%-%%-;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:30 
Veteran

Citat:

am luat nr. 3 ...beige inalterable....care numai bej nu e...e un maroniu cam inchis ...sper sa ma bronzez ca sa nu mai contrasteze atat de puternic cu tenul meu!!

:lol::lol::lol: in ceea ce priveste bronzatu fie mergi la strand sau la mare si se rezolva, sau te dai cu farduri pt bronz cum au aparut acum.si totul o sa fie :ok::ok:
stai linistita, si daca vei fi si bronzata sa vezi ce frumos o sa arati in rochita alba;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:35 
Diva

Citat:

miresico astia sunt pantof -sanda:p:p asa am vazut ca le spune acum.pantof este cela intreg, cu staif:p:p
sandale nu prea se fac, chiar asa m-a spus cineva de la care am cumparat o pereche de pantofi-sanda ca anul asta nu se fac sandale(si in sinea mea am ras, dar probabil din cauza sezonului ploios care a fost)
sa le porti sanatoasa cu multa placere si.... sa-i uzi, ca sa poarte %%-%%-%%-%%-;)

mercic!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:35 
Diva

Citat:
:lol::lol::lol: in ceea ce priveste bronzatu fie mergi la strand sau la mare si se rezolva, sau te dai cu farduri pt bronz cum au aparut acum.si totul o sa fie :ok::ok:
stai linistita, si daca vei fi si bronzata sa vezi ce frumos o sa arati in rochita alba;)
:devil::devil::devil: tocmai d-aia vreau sa ma bronzez sa contrasteze albul cu bronzul meu!!:devil::devil::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:52 
Diva

Citat:
:devil::devil::devil: tocmai d-aia vreau sa ma bronzez sa contrasteze albul cu bronzul meu!!:devil::devil::devil:

EXACT!!! eu deja am inceput o cura de soare. treptata sa nu fiu prea neagra. eu ma fac fff neagra din prima si nu vreau sa fiu chiar cioara.
asa ca o iau usor. deja m-am colorat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:05 
Veteran

Citat:

EXACT!!! eu deja am inceput o cura de soare. treptata sa nu fiu prea neagra. eu ma fac fff neagra din prima si nu vreau sa fiu chiar cioara.
asa ca o iau usor. deja m-am colorat...

asa miresicilor, tot asa inainte.dar fiti atente sa incepeti sa va decojiti sau sa vaardeti pielea.bronzati-va bine, sa nu fiti miresici rosii cu rochii albe:p;);):lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:19 
Diva

gina,dar rujurile astea bourjois se gasesc doar pe site-ul acela sau si la magazine? ca m-ar interesa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:13 
Diva

Citat:
asa miresicilor, tot asa inainte.dar fiti atente sa incepeti sa va decojiti sau sa vaardeti pielea.bronzati-va bine, sa nu fiti miresici rosii cu rochii albe:p;);):lol::lol:

eu ma fac neagra. nu am probleme cu inrositu'. si nu stau ca nebuna...cate 2 ore maxim si cu pauze de zile intregi. sa nu se batatoreasca pielea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:41 
Veteran

Citat:

eu ma fac neagra. nu am probleme cu inrositu'. si nu stau ca nebuna...cate 2 ore maxim si cu pauze de zile intregi. sa nu se batatoreasca pielea.

(X)(X)(X)(X)(X) mi-a placut mult faza cu batatoritu pielii:ok:;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:57 
Diva

Citat:

(X)(X)(X)(X)(X) mi-a placut mult faza cu batatoritu pielii:ok:;);)

in sensu' ca sa nu devina mult prea neagra si obosita de la atata soare. poate ajung vreo 2 weekenduri pe la mare, sa ioau si ceva bronz de mare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:03 
Veteran

Citat:

in sensu' ca sa nu devina mult prea neagra si obosita de la atata soare. poate ajung vreo 2 weekenduri pe la mare, sa ioau si ceva bronz de mare.

asa asa;););):flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:09 
Diva

Citat:
gina,dar rujurile astea bourjois se gasesc doar pe site-ul acela sau si la magazine? ca m-ar interesa...

se gasesc in cadrul farmaciilor HLP NT...alea cu plasturele in cruce....si la Sephora in Carrefour ( ai si tu unu la Ploiesti.....deci mergi acolo):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 23:10 
Diva

Citat:

asa asa;););):flowers::flowers:

pai altfel cum? trebuie sa aratam bine in ziua nuntii.
sambata ma duc sa ma uit prin oras de diademe. am gasit un model superb pe internet, insa firma este din oradea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 03:36 
Veteran

Citat:
Mai bifez si eu ceva: rimelul. Dupa ce l-am cautat cateva luni bune in tot orasul!

ce firma?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 03:59 
Senior

Citat:
Mai bifez si eu ceva: rimelul. Dupa ce l-am cautat cateva luni bune in tot orasul!

bv :ok:
ce rimel? sunt curioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 13:21 
Veteran

Citat:
Masterpiece de la Max Factor, negru. Eu gasisem cand a aparut doar albastru.
Nu mai spun ca atunci cand am ajuns acasa primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma dau cu el si sa ma duc sa imi intreb puiul ce crede!
A, si am mai luat funditele pentru ornat pahare miri si nasi. Cam asa ceva vreau sa le fac, minus floricica. Mi se pare cel mai simplu si finut model.
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1
Cum vi se pare?

foarte dragute..simple si de efect..si cum e rimelul?eu am lash architect de la l'oreal si e f bun..dar am inteles ca si astea de la max factor sunt f bune..si profesionale..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 13:27 
Veteran

si eu dupa o pauza mai lunga am casuta de dar in constructie de marturii inca nu m-am apucat inca mai distribui invitatii, hainele si accesoriile sunt gata la amandoi mare parte din bauturi cumparate restul in luna septembrie :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]