Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 15:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 06 Iul 2006, 19:05 
Veteran

Citat:

interesante coafuri.

la celelalte trebuie sa ai parul mai lung si nu il vreau asa lung, vreau ceva usor:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:09 
Diva

Citat:
la celelalte trebuie sa ai parul mai lung si nu il vreau asa lung, vreau ceva usor:p

eu m-am tuns ultima data anul trecut in vara. acum am parul lung. am fost tunsa baieteste, dar acum am intrat in randul lumii.
este tocmai bun pt un coc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:11 
Diva

Citat:

eu m-am tuns ultima data anul trecut in vara. acum am parul lung. am fost tunsa baieteste, dar acum am intrat in randul lumii.
este tocmai bun pt un coc.

si eu tot in august asta vara ...........insa nu baieteste ...pana la nivelul umerilor..acum a ajuns ....cu 6 cm sub umeri!! nu e cine stie ce!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 20:13 
Diva

Citat:

mersi ,alina. eu stiu cum vreau sa ma faca...ca am poza cu coafura in calculator...si as vrea sa vin cu poza respectiva sa ii arat cum vreau sa ma faca...sper sa mearga...

si eu stiu cum vreau sa fie coafura, cocul de fapt...am si eu o poza si o sa ma duc cu ea...eu am par lung (destul de lung) si merge pentru ce coafura vreau dar problema e cu tiara, sa vad daca se potriveste cu coafura aleasa si daca poate sa mi-o prinda bine...

eu am avut intotdeauna par lung, cu mici variatii si ma gandesc ca dupa nunta sa ma tund scurt baieteste, mi-e un pic frica dar ma si tenteaza...doar ca toata lumea zice ca e un sindrom al femeilor maritate sa se tunda dupa nunta...si nu-mi place chestia asta...m-as tunde si acum dar vreau coc la nunta...asta e singurul motiv pentru care nu m-am tuns pana acum si Marius ma sustine (e singurul care e de acord)...voi ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 23:08 
Diva

Citat:

si eu stiu cum vreau sa fie coafura, cocul de fapt...am si eu o poza si o sa ma duc cu ea...eu am par lung (destul de lung) si merge pentru ce coafura vreau dar problema e cu tiara, sa vad daca se potriveste cu coafura aleasa si daca poate sa mi-o prinda bine...

eu am avut intotdeauna par lung, cu mici variatii si ma gandesc ca dupa nunta sa ma tund scurt baieteste, mi-e un pic frica dar ma si tenteaza...doar ca toata lumea zice ca e un sindrom al femeilor maritate sa se tunda dupa nunta...si nu-mi place chestia asta...m-as tunde si acum dar vreau coc la nunta...asta e singurul motiv pentru care nu m-am tuns pana acum si Marius ma sustine (e singurul care e de acord)...voi ce ziceti?

si eu stiu cum o sa fie cocul.
nu vreau sa ma tund dupa nunta. am fost tunsa scurt 2 ani si abia mi-a crescut parul. nu mai vreau sa trec prin chinul de astepta sa-l vad lung.
:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:15 
Veteran

Citat:

Si eu vreau sa ma tund dupa nunta:D Si mi s-a spus si mie ca asa fac toate femeile dupa nunta:D Se pare ca e adevarat:D
Eu chiar ma tund;)

asa ceva am auzit si eu.si eu vreau sa ma tund dupa nunta.vreau o schimbare :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 16:01 
Junior

Citat:

asa ceva am auzit si eu.si eu vreau sa ma tund dupa nunta.vreau o schimbare :p

Da, se pare ca e adevarat. Aproape toate miresele se tund dupa nunta si asta pentru ca, inainte de nunta, mai toate isi lasa parul sa creasca pt. a le iesi cocul dorit(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 16:07 
Veteran

Citat:

Da, se pare ca e adevarat. Aproape toate miresele se tund dupa nunta si asta pentru ca, inainte de nunta, mai toate isi lasa parul sa creasca pt. a le iesi cocul dorit(X)

cred ca eu sunt exceptia de la regula...
eu am parul lung de cand ma stiu...si dupa nunta nu am in gand sa ma tund...ba chiar sa il las si mai luuuuuuung...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 16:36 
Diva

Citat:
cred ca eu sunt exceptia de la regula...
eu am parul lung de cand ma stiu...si dupa nunta nu am in gand sa ma tund...ba chiar sa il las si mai luuuuuuung...

si eu sunt exceptie. toata viata am avut parul lung mai putin timp de 2 ani cand am avut pitici pe creier si m-am tuns. insa acum mi-a crescut si o sa-l mai las sa creasca.
imi place parul lung

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 17:46 
Veteran

Citat:

si eu sunt exceptie. toata viata am avut parul lung mai putin timp de 2 ani cand am avut pitici pe creier si m-am tuns. insa acum mi-a crescut si o sa-l mai las sa creasca.
imi place parul lung

:rocker::rocker:
traiasca parul luuuuung!!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 18:36 
Diva

Citat:

:rocker::rocker::rocker: exact!!! TRAIASCA PARUL LUNG!!!!
CUM SA-L TUND?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 19:15 
Veteran

Citat:

imi place parul lung

eu de mica am fost tunsa scurt.si ce e drept ca m-am saturat de el, de la 14 ani l-am tot avut lung.una e sa ai un par rar si alta e sa-l ai des.
si mai depinde si de cine il suporta lasat pe spate pe caldurile astea;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 19:17 
Veteran

Citat:

am pus pe instrumente poze cu buchetul de mireasa, cu tiara, cu coafuri si machiaj(cum vreau eu):p
ps:
la coafuri(e parul mai lung in poze, dar o sa vreau ceva in genul ala););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 17:18 
Veteran

am pus niste poze in care am o"coafura" care se vrea coc ceva ma rog cam nedefinit si care nu imi place desi coafeza face niste cocuri opera de arta..... la nunta la care am fost mie nu mi-a iesit cine stie ce de aceea voi alege o coafura(X)care sa imi placa si merg cu poza nu vreau surprizeeee(!)ca acum....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 17:52 
Diva

Citat:

eu de mica am fost tunsa scurt.si ce e drept ca m-am saturat de el, de la 14 ani l-am tot avut lung.una e sa ai un par rar si alta e sa-l ai des.
si mai depinde si de cine il suporta lasat pe spate pe caldurile astea;);)

ai sa razi dar eu mai bine ma simt cu parul pe spate decat cu el strans pe caldurile astea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 15:05 
Veteran

Citat:

ai sa razi dar eu mai bine ma simt cu parul pe spate decat cu el strans pe caldurile astea...

asa e fiecare in functie de preferinte:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]