Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 07 Iul 2006, 13:55 
Diva

Citat:
si eu dupa o pauza mai lunga am casuta de dar in constructie de marturii inca nu m-am apucat inca mai distribui invitatii, hainele si accesoriile sunt gata la amandoi mare parte din bauturi cumparate restul in luna septembrie :-`

Buna fetelor! sunt Mihaela din Brasov cu nunta in octombrie, pe 7! inca nu am impartit invitatiile - verbal, toata lumea stie cand e nunta, i-am anuntat de la inceputul anului! sunteti de parere ca am intarziat cu impartirea invitatiilor?! , mai am aproape 3 luni pana la nunta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:01 
Diva

Citat:

Buna fetelor! sunt Mihaela din Brasov cu nunta in octombrie, pe 7! inca nu am impartit invitatiile - verbal, toata lumea stie cand e nunta, i-am anuntat de la inceputul anului! sunteti de parere ca am intarziat cu impartirea invitatiilor?! , mai am aproape 3 luni pana la nunta!

eu cred ca m,ai poti sta o luna....cu cel mult 2 luni inainte le dai!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:03 
Diva

Citat:

multumesc! nu stiu cum sa fac mai bine! unii imi spun ca de ce nu le-am impartit! o sa le "imprastii" spre sfarsitul lunii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:04 
Diva

Citat:

multumesc! nu stiu cum sa fac mai bine! unii imi spun ca de ce nu le-am impartit! o sa le "imprastii" spre sfarsitul lunii!

eu zic ca poti sa le mai tii putin... e bine ca stie lumea de nunta... dar de impartit poti sa incepi pe la mijlocul lui august :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:05 
Veteran

Citat:

daca sunt langa tine(ca zona) poti sa mai astepti, oricum invitatiile cred ca sunt gata intr-o saptamana.si pana in octombrie mai e destul timp.dar daca spui ca lumea stie deja....:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:06 
Diva

Citat:

apropo! GinaAngelina! intamplarea face sa am invitatii ca ale tale - adica nu stiu daca in cazul tau, asta e alegerea finala! le-am si tiparit tot cu bordo!? crezi ca e bine?! sunt si elegante si se impaca si cu rusticul restaurantului unde am petrecerea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:09 
Diva

Citat:

apropo! GinaAngelina! intamplarea face sa am invitatii ca ale tale - adica nu stiu daca in cazul tau, asta e alegerea finala! le-am si tiparit tot cu bordo!? crezi ca e bine?! sunt si elegante si se impaca si cu rusticul restaurantului unde am petrecerea!

eu deja le-am dat ...mai am o luna pana la nunta...si sa sti ca sunt de mare efect!! Lumea cand le vede ramane socata initial ....si nu stie cum sa le deschida...:D:D:D e comic ....o sa cada cu totii pe spate!! La mine tot cu restaurantul se asorteaza ( crem si visiniu)! Sunt super!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:09 
Diva

le-am si tiparit tot cu bordo!? crezi ca e bine?!

si ale mele tot cu bordeaux sunt tiparite!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:13 
Diva

Citat:

le-am si tiparit tot cu bordo!? crezi ca e bine?!

si ale mele tot cu bordeaux sunt tiparite!

Si la mine tot crem cu bordo! restaurantul are ca baza culori de pamant - maro inchis, deschis si un bej! asa ca baza de culori folosite sunt bordo, crem si un fel de auriu - i se spune culoarea untului!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2006, 01:50 
Diva

Citat:

sunt super fericita!!! mi-am gasit diadema asa cum am visat...se face numai pe comanda. joi ma duc s-o iau.
o sa pun poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 13:41 
Veteran

SI eu am patit la fel cu rochita pt cununie civila!!Am vazut-o pe net,apoi am venit la Bucuresti special pt ea,dar nu am gasit marimea mea si m-am certat si cu vanzatoarele "amabile"!!Am mai facut un drum la Brasov,unde am gasit marimea mea,dar era croita de nu se poate:captuseala era in valuri,iar rochia sus era stramta,si la mijloc larga,iar apoi iar stramta!!
Rochia mai costa si vreo 4 milioane si ceva!!

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 14:08 
Veteran

Nu cred ca e vorba numai de forme!!Au croitorii astia prea mult "talent"(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 14:59 
Diva

Citat:
Saptamana trecuta mi-a sosit rochia de nunta, a avut nevoie de ceva modificari ca au lasat ceva mai mult material pentru orice eventualitate.Impresia pe care am avut-o cand ma-m imbracat in ea era ca zambeam ca o capiata, ma uitam in oglinda parca nu eram eu aia din oglinda si zambaeam cu gura pana la urechi aiurea.A fost o mica problema ca voalul si poseta au avut marginile de un alt bleu decat rochia si vanzatoarele imediat le-au luat si le-au trimis la modificat, sa le puna marginile albe.Pt. starea civila la mine este mai usor pentru ca la mine va fi ceva mai nonconformist si am cu ce sa ma imbrac.Pe viitorul sot de mult l-am carat si si le-a luat si am scapat de un stres.Mai am floricele din piept si sa vad ce pun pe mese(cartoane cu nume) si floraria.Mai este un pic si gata, dar voi oare constientizati ca va maritati ca eu una nu am o senzatie de calm fff ciudata parca nu eu ma marit.??????Pupici

a ramas rochia pe care ti-ai dorit-o de la inceput? (ma refer la cea de la instrumente) cand pui si tu poze? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 15:07 
Diva

Citat:
Saptamana trecuta mi-a sosit rochia de nunta, a avut nevoie de ceva modificari ca au lasat ceva mai mult material pentru orice eventualitate.Impresia pe care am avut-o cand ma-m imbracat in ea era ca zambeam ca o capiata, ma uitam in oglinda parca nu eram eu aia din oglinda si zambaeam cu gura pana la urechi aiurea.A fost o mica problema ca voalul si poseta au avut marginile de un alt bleu decat rochia si vanzatoarele imediat le-au luat si le-au trimis la modificat, sa le puna marginile albe.Pt. starea civila la mine este mai usor pentru ca la mine va fi ceva mai nonconformist si am cu ce sa ma imbrac.Pe viitorul sot de mult l-am carat si si le-a luat si am scapat de un stres.Mai am floricele din piept si sa vad ce pun pe mese(cartoane cu nume) si floraria.Mai este un pic si gata, dar voi oare constientizati ca va maritati ca eu una nu am o senzatie de calm fff ciudata parca nu eu ma marit.??????Pupici

nu ai simtit ca ai fi ca o gaina impaiata?? eu asa ma simt in rochie ...zici ca-s robotel!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]