Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 11 Iul 2006, 17:47 
Diva

Citat:
saracuta ....mai bine zis "turbate"...o zic eu pt tine!! Asa ma simt eu acum!

va urmaresc cu placere! aleg cuvintele sa nu va supar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:48 
Diva

Citat:
saracuta ....mai bine zis "turbate"...o zic eu pt tine!! Asa ma simt eu acum!

ok...spune ce ai patit...
erai asa de entuzismata de rochie cand ai fost la proba...ce s-a intamplat?

poate o sa te simti mai bine daca spui...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:56 
Junior

Citat:
da........mi-au provocat niste draci croitoresele ....am fost sa-mi ridic rochia ,......nu pot sa spun decat ca toate femeile proaste ar trebui exterminate : facut un test si cine are IQ -ul mai mic de 110 -> eutanasiat!!!!

ce s-a intamplat?!:blink: nu era gata sau nu ti-a convenit ceva la ea??
:devil:Spune-ne si mergem toate peste ele:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:57 
Diva

Citat:

ok...spune ce ai patit...
erai asa de entuzismata de rochie cand ai fost la proba...ce s-a intamplat?

poate o sa te simti mai bine daca spui...:)

m-am dus sa ridic rochia si idioatele nu o terminasera ......de ce mai pui oamneii pe drumuri daca stii ca nu iti poti respecta termenele?????? Cica " mai plimbati-va 2 ore si reveniti" Vor razboi ....razboi vor avea!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:57 
Diva

Citat:
da........mi-au provocat niste draci croitoresele ....am fost sa-mi ridic rochia ,......nu pot sa spun decat ca toate femeile proaste ar trebui exterminate : facut un test si cine are IQ -ul mai mic de 110 -> eutanasiat!!!!

pai ia intra matale pe sectiunea de furnizori si fa-i albie de porci :D (daca sunt inscrisi :p)...
hai, nu mai fi suparata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:58 
Diva

Citat:

pai ia intra matale pe sectiunea de furnizori si fa-i albie de porci :D (daca sunt inscrisi :p)...
hai, nu mai fi suparata :flowers:

ca bine zici...stai asa.....sa verific daca apar!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:02 
Senior

Citat:

sa ne spui si noua.. :)) plsss

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:03 
Veteran

Citat:

m-am dus sa ridic rochia si idioatele nu o terminasera ......de ce mai pui oamneii pe drumuri daca stii ca nu iti poti respecta termenele?????? Cica " mai plimbati-va 2 ore si reveniti" Vor razboi ....razboi vor avea!!!!

ar trebui sa intri in ele bine de tot.macar sa te fi anuntat, nu veniti azi ca nu e gata/veniti mai pe seara.eu le ciufuleam bine de tot si le faceam un tam tam de toate zilele.:gun::gun::gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:03 
Junior

m-am dus sa ridic rochia si idioatele nu o terminasera ......de ce mai pui oamneii pe drumuri daca stii ca nu iti poti respecta termenele?????? Cica " mai plimbati-va 2 ore si reveniti" Vor razboi ....razboi vor avea!!!![/qu

incearca sa privesti partea plina a paharului.
bine ca nu te-au amanat mai multe zile si vei putea sa ti-o ridici tot astazi
pe mine cu verighetele m-au plimbat vreo 10 zile.
Important acum e sa fie asa cum ti-ai dorit-o si sa te bucuri din plin de asa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:04 
Veteran

Citat:

le-ai gasit??????????merita sa le faci cu bors si cu otet:mellow::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:08 
Diva

Citat:

le-ai gasit??????????merita sa le faci cu bors si cu otet:mellow::mellow::mellow:

o sa si-o ia ele mai pe seara cand ma duc sa vad ce au facut ......va dati seama ca daca au facut treaba de mantuiala o sa faca rochia din nou!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:17 
Junior

Citat:

o sa si-o ia ele mai pe seara cand ma duc sa vad ce au facut ......va dati seama ca daca au facut treaba de mantuiala o sa faca rochia din nou!!

sunt la furnizori?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:20 
Diva

Citat:

sunt la furnizori?
da...numele e fomat din 2 cuvinte ....primul incepe cu C al doilea cu D........sper ca am fost concisa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:33 
Diva

Citat:
Gand la gand cu bucurie! Ca exact asta a fost concluzia pe care am tras-o la proba cu pricina; ca ar trebui putin mai decoltat.
Maine mai am o proba sa definitivam corsetul si probabil ca saptamana viitoare va fi ultima la care sa fie si fustita gata (nu ca ar mai fi mult de lucru la ea pentru ca am probat si cu fustita de vreo doua ori).

FRUMOS. asteptam poze si cu partea de jos.
un pic mai decoltata pt ca tu esti dotata si ti-ar sta f bine asa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:35 
Diva

Citat:

ce s-a mai intamplat cu rochia. saptamana trecuta ai avut emotii, dar a iesti bine. ce au gresity?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:36 
Junior

Citat:
da...numele e fomat din 2 cuvinte ....primul incepe cu C al doilea cu D........sper ca am fost concisa!!!

:ermm:nasa mea se gandea sa isi faca rochia acolo dar ... au cam enervat-o din prima
Iti tin pumnii pentru diseara sa iti ridici rochita asa cum ai visat-o!
Sa ne spui cum a iesit si poate avem noroc si de ceva poze?!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:40 
Diva

Citat:

:ermm:nasa mea se gandea sa isi faca rochia acolo dar ... au cam enervat-o din prima
Iti tin pumnii pentru diseara sa iti ridici rochita asa cum ai visat-o!
Sa ne spui cum a iesit si poate avem noroc si de ceva poze?!;)

e pusa deja la instrumente ..varianta finala e pe alb...cu aplicatii crem...distrusele nu au fost in stare sa aplice chestiile alea intr-o saptamana .......si ele tin mortis ca termenul de executie e de 2 saptamani!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:48 
Diva

DJ ... pune-le pe croitorese sa -ti faca corsetul ala mai decoltat....eventual drept fara atatea inflorituri ...zici ca-ti iei zborul..doar daca iti place mult de tot asa...lasa-l cu model, dar obligatoriu mai decoltat!! Tu esti ........oooofff cum sa zic sa nu te superi .........sa nu va suparati ....ma disperati cu protocoalele astea de kkt de aici (daca zic ca esti "plinuta" ...o sa aiba lumea impresia ca te injur de mama) ma rog....ai inteles tu ideea!! Daca te uiti la "Noi si partenerii de viata" am postat o caricatura de mireasa care avea corset in genul celui pe care ti l-au facut alea (e o grasa care efectiv da pe afara din corset)....te rog ...nu fa aceeasi greseala....roaga-le sa ti-l faca drept si mai decoltat! Daca cineva are impresia ca eu prin acest comentariu ...jignesc pe careva ......sa-si bage opinia in :back: de 2 ori :back::back:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:56 
Diva

Citat:
DJ ... pune-le pe croitorese sa -ti faca corsetul ala mai decoltat....eventual drept fara atatea inflorituri ...zici ca-ti iei zborul..doar daca iti place mult de tot asa...lasa-l cu model, dar obligatoriu mai decoltat!! Tu esti ........oooofff cum sa zic sa nu te superi .........sa nu va suparati ....ma disperati cu protocoalele astea de kkt de aici (daca zic ca esti "plinuta" ...o sa aiba lumea impresia ca te injur de mama) ma rog....ai inteles tu ideea!! Daca te uiti la "Noi si partenerii de viata" am postat o caricatura de mireasa care avea corset in genul celui pe care ti l-au facut alea (e o grasa care efectiv da pe afara din corset)....te rog ...nu fa aceeasi greseala....roaga-le sa ti-l faca drept si mai decoltat! Daca cineva are impresia ca eu prin acest comentariu ...jignesc pe careva ......sa-si bage opinia in :back: de 2 ori :back::back:

asta vroiam sa-i spun si eu, insa nu am gasit cuvintele potrivite ca sa nu se supere.
mai bine drept.
bine asa, Gina!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]