Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 15:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 10 Iul 2006, 15:24 
Diva

Citat:
Si eu sunt la fel. Azi dimineata discutam de schimbarea actelor - la mine e foarte important sa schim buletinul pe adresa si numele nou ca sa pot schimba talonul si sa pot sa cer loc de parcare - dar tot nu constientizez ca ma marit. Poate pentru ca am declarat atatia ani ca eu nu ma marit si nu fac copii; si ce imi aduc cate unii aminte ce spuneam... Daca asa sunt eu, mai realista de felul meu!

exact. eu de duminica mai am 2 luni care vor trece zburand.
deja umblu prin magazine ca bezmetica. altceva numai discut si nu mai stiu decat NUNTA. dar tot nu constientizez.
nu stiu cand voi reveni cu picioarele pe pamant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 15:27 
Veteran

Citat:

exact. eu de duminica mai am 2 luni care vor trece zburand.
deja umblu prin magazine ca bezmetica. altceva numai discut si nu mai stiu decat NUNTA. dar tot nu constientizez.
nu stiu cand voi reveni cu picioarele pe pamant.

uf..eu mai am 3 saptamani..si trec asa de rpd...ca ma sperie...
am fost ieri la local si am stabilit meniul...si am vz cum il amenajeaza....sunt extrem de incantata au huse albe cu fundita aurie la scaune ...pe mese pun aranjamente super...si masa mirilor nu mai spun...si toate astea ma costa 8 mil...credeti ca e mult..ca mie nu mi se pare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 15:32 
Diva

Citat:
uf..eu mai am 3 saptamani..si trec asa de rpd...ca ma sperie...
am fost ieri la local si am stabilit meniul...si am vz cum il amenajeaza....sunt extrem de incantata au huse albe cu fundita aurie la scaune ...pe mese pun aranjamente super...si masa mirilor nu mai spun...si toate astea ma costa 8 mil...credeti ca e mult..ca mie nu mi se pare...

nu este mult. eu am gasit cu 15 milioane, dar am renuntat la idee. am o firma buna care a mai lucrat cu restaurantul unde facem noi nunta.
deci este bine ca pret.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 15:36 
Veteran

Citat:

nu este mult. eu am gasit cu 15 milioane, dar am renuntat la idee. am o firma buna care a mai lucrat cu restaurantul unde facem noi nunta.
deci este bine ca pret.

da..si eu stiam ca sunt mai scumpe...dar astea sunt ale restaurantului si probabil ca daia sunt mai ieftine..cred...nu stiu ce sa zic...
a...si tot ieri am dat comanda de tort...si il face cum vreau eu...cu martipan...
oricum sunt foarte fericita ca imi iese cum vreau eu...si am cam rezolvat cu pregatirile...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 16:14 
Diva

Citat:
da..si eu stiam ca sunt mai scumpe...dar astea sunt ale restaurantului si probabil ca daia sunt mai ieftine..cred...nu stiu ce sa zic...
a...si tot ieri am dat comanda de tort...si il face cum vreau eu...cu martipan...
oricum sunt foarte fericita ca imi iese cum vreau eu...si am cam rezolvat cu pregatirile...

foarte bine.
ma bucur ca ai scapat. eu mai am o groaza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:01 
Diva

Citat:

foarte bine.
ma bucur ca ai scapat. eu mai am o groaza.

am pus si eu la instrumentele (sunt aprobate deja) invitatia noastra si modelul de verigheta...ieri au fost gata verighetele si intr-adevar au iesit la fel ca si in poza (poza aceasta e de pe site-ul celor de la care le-am luat)...late de 8 mm, doar aur galben si gravate...o sa pun si o poza cu ele sa vedeti ca sunt identice...:) de ieri, de cand le-am luat imi tot vine sa imi pun verigheta pe deget, ma tot uit la ea si parca nu cred ca e a mea...Marius zice ca le ascunde pana la nunta...:)

va plac?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:05 
Diva

Citat:

am pus si eu la instrumentele (sunt aprobate deja) invitatia noastra si modelul de verigheta...ieri au fost gata verighetele si intr-adevar au iesit la fel ca si in poza (poza aceasta e de pe site-ul celor de la care le-am luat)...late de 8 mm, doar aur galben si gravate...o sa pun si o poza cu ele sa vedeti ca sunt identice...:) de ieri, de cand le-am luat imi tot vine sa imi pun verigheta pe deget, ma tot uit la ea si parca nu cred ca e a mea...Marius zice ca le ascunde pana la nunta...:)

va plac?

cand ne-am luat noi verighetele il puneam mereu pe sotul meu sa o probeze... eu eram obisnuita cu inel pe deget, dar vroiam sa ma obisnuiesc cu verigheta pe mana lui :D
si da, imi plac, sunt frumoase :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 18:38 
Diva

Citat:

va plac?

sunt frumoase. sa le purtati fericiti. noi am luat verighetele din martie si acum nu ne mai vin. am o mie de draci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 01:37 
Diva

Salut fetele!!
M-am licentiat si eu intre timp...am fost la mare 5 zile, m-am bronzat frumos...
Acum sunt gata pt continuarea pregatirilor.
Am ridicat verighetele...SUPERBE.(pozele urmeaza).
Mi-am gasit sandale super elegante, exact cum vroiam.
Si am luat costumul lui.
Nu mai am multe de rezolvat...
:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 13:53 
Veteran

sunt super verighetele malinka sa va aduca noroc o sa le mai probam si noi sa nu avem surprize(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 13:57 
Diva

Citat:
Salut fetele!!
M-am licentiat si eu intre timp...am fost la mare 5 zile, m-am bronzat frumos...
Si am luat costumul lui.

:wok:bravo!!! felicitari!!! stiu cum este sa te simti usurata dupa stressul cu licenta.:flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:24 
Veteran

Citat:
Saptamana trecuta mi-a sosit rochia de nunta, a avut nevoie de ceva modificari ca au lasat ceva mai mult material pentru orice eventualitate.Impresia pe care am avut-o cand ma-m imbracat in ea era ca zambeam ca o capiata, ma uitam in oglinda parca nu eram eu aia din oglinda si zambaeam cu gura pana la urechi aiurea.A fost o mica problema ca voalul si poseta au avut marginile de un alt bleu decat rochia si vanzatoarele imediat le-au luat si le-au trimis la modificat, sa le puna marginile albe.Pt. starea civila la mine este mai usor pentru ca la mine va fi ceva mai nonconformist si am cu ce sa ma imbrac.Pe viitorul sot de mult l-am carat si si le-a luat si am scapat de un stres.Mai am floricele din piept si sa vad ce pun pe mese(cartoane cu nume) si floraria.Mai este un pic si gata, dar voi oare constientizati ca va maritati ca eu una nu am o senzatie de calm fff ciudata parca nu eu ma marit.??????Pupici

:p:p asta e calmul dinaintea furtunii, asa ca mai bucurate de el cat mai poti:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:26 
Diva

Citat:

:wok:bravo!!! felicitari!!! stiu cum este sa te simti usurata dupa stressul cu licenta.:flower::flower:

Mersi.Am scapat si gata.Acum tre sa ma intalnesc cu decoratoarele, fotograf, cameraman, etc. pt detalii.
Pana acum trecea greu timpul, acum simt ca zboara...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:30 
Veteran

Citat:

va plac?

:lol::lol::lol: super verighetele sa le purtati cu placere, cu multa multa iubire o vesnicie;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:32 
Veteran

Citat:
Salut fetele!!
Si am luat costumul lui.

felicitari:lol::lol::lol: pt licenta, bine ca ai scapat si de acest hop.:flowers::flowers: pt noul licentiat intrat in randurile noastre:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:32 
Diva

Citat:

Mersi.Am scapat si gata.Acum tre sa ma intalnesc cu decoratoarele, fotograf, cameraman, etc. pt detalii.
Pana acum trecea greu timpul, acum simt ca zboara...:(

exact!!!!
trece foarte repede timpul. mai avem asa de putin!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]