Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 14:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile...vol II
MesajScris: 04 Iul 2006, 15:08 
Veteran

Citat:

Eu le fac corsaje la toate:ok: (5)

adicatelea noi trebuie sa le luam la donsoarele de onoare imbracamintea???
eu am o domnisoara de onoare, dar cred ca-si va lua singura ce vrea si mai trebuie neaparat sa avem si domnisor de onoare(ca sa spun asa) pai pe asta de unde-l iau??? sunhjt intr-o mare dilema(sau poate veni donsoara de onoare cu donsorul ei????)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:18 
Diva

Citat:

adicatelea noi trebuie sa le luam la donsoarele de onoare imbracamintea???
eu am o domnisoara de onoare, dar cred ca-si va lua singura ce vrea si mai trebuie neaparat sa avem si domnisor de onoare(ca sa spun asa) pai pe asta de unde-l iau??? sunhjt intr-o mare dilema(sau poate veni donsoara de onoare cu donsorul ei????)

daca d-ra are prieten si sunteti in relatii bune cu el...poate sa vina el!! Eu asa am facut! Tipul e cu d-ra de onoiare de aproape un an...e totul ok...il cunoastem si tocmai d-aia i-am propus sa fie donsor de onoare!! Si lui i-a facut mare placere sa vina!!:D:.:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:29 
Veteran

La mine cavaler de onoare este cel mai bun prieten al mirelui!!se cunosc de 25 de ani au crescut impreuna,iar domnisoara de onoare este prietena lui,care este o tipa super draguta si de treaba!!
Problema e alta:acum 2 luni a murit tatal cavalerului de onoare si toata lumea a spus ca nu etse chiar bine sa mai fie el!
Stiti ceva de chestia asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:42 
Veteran

Citat:
La mine cavaler de onoare este cel mai bun prieten al mirelui!!se cunosc de 25 de ani au crescut impreuna,iar domnisoara de onoare este prietena lui,care este o tipa super draguta si de treaba!!
Problema e alta:acum 2 luni a murit tatal cavalerului de onoare si toata lumea a spus ca nu etse chiar bine sa mai fie el!
Stiti ceva de chestia asta?

eu stiam ca nu trebuie sa se duca la petreceri..sau dc se duce sa nu danseze...ma rog asa stiu..asa e pe la noi..
da la americani ce mai zici..ca doliu nici nu poarta...zici ca suferinta sta in hainele alea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:36 
Veteran

Pai si eu sunt de principiul ca doliul se poarta in suflet si nu neaparat in haine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:42 
Diva

Citat:
Pai si eu sunt de principiul ca doliul se poarta in suflet si nu neaparat in haine!!

pai nu ai vrea sa-i izolezi la marginea orasului pe aia care au morti in familie?? Dar hai sa nu le mai dam nici de mancare si sa-i punem sa posteasca pana s-or ierta toate pacatele rapostilor pana la a 7-a spita!!!! eu stiu ca doliul se tine 40 de zile ....tipa respectiva spune ca tatal tipului e mort de 2 luni!! Crede-ma ca e expirata povestea asta....cum au expirat si alea 40 de zile de doliu!! Numai tampenii scorneste lumea asta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:48 
Veteran

Eu chiar nu scornesc povesti cu morti!!Eu spun ce s-a intamplat cu cavalerul de onoare!Ce inventie poate sa fie in povestea asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 16:50 
Diva

Citat:
Eu chiar nu scornesc povesti cu morti!!Eu spun ce s-a intamplat cu cavalerul de onoare!Ce inventie poate sa fie in povestea asta?

pssssstt ..nu intelege gresit ..poate m-am exprimat io aiurea ...am vrut sa fac versuri...e klar ca ala are un mort in familie ....eu nu sunt de acord cu idioteniile astea care il pun la gard pe bietul om si ii interzic aparitia pe strada!! Zici ca e blamat!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:03 
Veteran

Tocmai ca el nu se ia dupa gura lumii,dar ma enerveaza ca toti vor ca el sa se comporte de parca el ar fi mort!!El vrea din tot sufletul sa fie cavaler de onoare si noi la fel!!
Toti spun ca o sa ne mearga noua rau daca il punempe el cavaler de onoare!!Pt ca el e in doliu!
Nu vad de ce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:16 
Veteran

Gura lumii nu o poate astupa nimic!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 15:43 
Veteran

Citat:
Tocmai ca el nu se ia dupa gura lumii,dar ma enerveaza ca toti vor ca el sa se comporte de parca el ar fi mort!!El vrea din tot sufletul sa fie cavaler de onoare si noi la fel!!
Toti spun ca o sa ne mearga noua rau daca il punempe el cavaler de onoare!!Pt ca el e in doliu!
Nu vad de ce

fetelor, sa lasam gura lumii sa vorbeasca si noi sa ne vedem de drumul nostru;) ca daca te iei dupa gura lumii si o duci la preot vezi ca 90% din ce sustine lumea 'cade'.
o vecina are nunta pe 14 oct, luna trecuta i-a murit unchiul(pe care il iubea la nebunie) asta ce inseamna ca nu mai face nunta, sau ca ii poarta chinion sa fim seriosi:gun::gun:
lasati gura lumii la spate si voi mergeti pe drumul vostru cu Dumnezeu inainte;)
:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 15:49 
Veteran

Uffffffff!!!Sunt atat de multe buchete frumoase,ca nu pot sa ma hotarasc!!Aproape toate pe care le-am vazut ,sunt frumoase!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 19:07 
Veteran

Citat:
Uffffffff!!!Sunt atat de multe buchete frumoase,ca nu pot sa ma hotarasc!!Aproape toate pe care le-am vazut ,sunt frumoase!!(X)

alege ceva care merge cu rochita ta ( si poate si cu sala)si in al doilea rand tine cont de florile tale preferate.:huh: stiu tuturor ne plac toate florile, dar avem unle preferate, asa ca ( intreaba-ti sufletul) si decide cu inima:p;););)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: am nevoie de ajutor
MesajScris: 12 Iul 2006, 14:31 
Nou Venit

referitor la corsaje, am fost sambata la o nunta si dom'soarele de onoare purtau corsaje. Aratau super!!! si asa am sa fac si eu... La nunta au predominat culorile alb, auriu si portocaliu. Domnisoarele aveau niste trandafiri mari,portocalii pe mana si aratau f ff bine. Si stia si toata lumea ca ele erau d.de onoare pentru ca ieseau in evidenta. Din cate imi aduc aminte le-au purtat pe mana stanga, si chiar am intrebat-o pe una daca o incomodeaza si mi-a spus ca nu . Iar legat de rezistenta si ofilire, intr-adevar dupa 10h de stat prin caldura (ca era o caldura si la sala si afara :()au cam inceput sa se plosteasca . Iar pe una am vazut-o ca a dat-o jos...dar asta chiar numai conteaza, ca toata lumea stia ca ele sunt in alea 10 h.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: am nevoie de ajutor
MesajScris: 12 Iul 2006, 14:57 
Junior

Citat:
referitor la corsaje, am fost sambata la o nunta si dom'soarele de onoare purtau corsaje. Aratau super!!! si asa am sa fac si eu... La nunta au predominat culorile alb, auriu si portocaliu. Domnisoarele aveau niste trandafiri mari,portocalii pe mana si aratau f ff bine. Si stia si toata lumea ca ele erau d.de onoare pentru ca ieseau in evidenta. Din cate imi aduc aminte le-au purtat pe mana stanga, si chiar am intrebat-o pe una daca o incomodeaza si mi-a spus ca nu . Iar legat de rezistenta si ofilire, intr-adevar dupa 10h de stat prin caldura (ca era o caldura si la sala si afara :()au cam inceput sa se plosteasca . Iar pe una am vazut-o ca a dat-o jos...dar asta chiar numai conteaza, ca toata lumea stia ca ele sunt in alea 10 h.

Si domnisoarele mele vor purta corsaje din trandafirasi mici albi.
Am 2 d-soare de onoare (una mare, care mi-e prietena si una mai mititica) si bineinteles 2 cavaleri. Cea mare se va ocupa de lumanare si de unul dintre cosuletele cu flori iar cea mica (impreuna cu cavalerul ei) de trena si va avea si ea cosuletul ei.
Cosuletele sunt din saten alb si au aplicati trandafirasi din-aceia albi din buretel.
De aceea am ales coresajele din trandafirasi albi, pentru a fi in ton cu cosuletele.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]