Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 11 Iul 2006, 19:06 
Senior

eu nu reusesc sa vad poza..hbar n-am de ce!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 19:12 
Junior

Citat:

asta vroiam sa-i spun si eu, insa nu am gasit cuvintele potrivite ca sa nu se supere.
mai bine drept.
bine asa, Gina!!!

Da, asa e.
si mie mi se pare cam mare corsetul la bust, lucru care mareste si mai tare.
Haideti sa aratam daca avem ce arata!;)
Oricum, important este sa iti placa tie si sa te simti tu bine in el!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 20:03 
Diva

angelino...lasa, ca nu merita sa te stresezi atat de tare...
noi am patit si mai rau...am dat comanda de verighete si cand ne-am dus dupa ele, surpriza, le-au facut altfel decat am cerut noi...normal, le-am facut un scandal, am luat avansul inapoi si am facut o alta comanda altundeva...bine ca acum au iesit frumos... da' te gandesti ca am asteptat aproape o luna dupa ele si am si facut un drum pana la Oradea (ca acolo am facut prima comanda)...sa nu te enervezi?

asa ca...iti zic eu...ai toata dreptatea din lume sa te superi dar iti faci rau doar tie...lor oricum nu le pasa...nu merita...traim intr-o lume nebuna...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 20:34 
Diva

Citat:
Mai am cateva precizari de facut:
1. poza din fata e facuta usor de sus; e drept ca in poza aia par plinuta dar nu sunt, ca m-ai vazut si in realitate
2. avem gusturi diferite, logic. Mie imi place forma aceea in partea de sus a corsetului si asa va ramane, chiar daca va fi in final ceva mai decoltat.

parerea mea e ca...pana la urma, conteaza ce iti place tie...noi, aici, putem doar sa ne spunem parerea, fiecare in functie de gusturile personale dar numai tu stii ce iti place tie...normal, uneori parerile pot ajuta...sau nu...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 20:38 
Diva

Citat:

2. avem gusturi diferite, logic.

si e normal sa avem gusturi diferite...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:37 
Junior

Citat:

m-am dus sa ridic rochia si idioatele nu o terminasera ......de ce mai pui oamneii pe drumuri daca stii ca nu iti poti respecta termenele?????? Cica " mai plimbati-va 2 ore si reveniti" Vor razboi ....razboi vor avea!!!!

Gina Angela, ce-ai rezolvat iericu rochita? Ai ridicat-o? Cum e? Esti multumita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:39 
Diva

Citat:

Gina Angela, ce-ai rezolvat iericu rochita? Ai ridicat-o? Cum e? Esti multumita?

si eu sunt tare curioasa :)... ce-ai mai facut aseara? ca nu te-au dat la "stiri" dimineata :D...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:46 
Veteran

Citat:

si eu sunt tare curioasa :)... ce-ai mai facut aseara? ca nu te-au dat la "stiri" dimineata :D...

asa e Gina A ce ai facut cu rochita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:50 
Diva

Citat:

gata fetele am intrat .......e ok rochia....a iesit exact asa cum ma asteptam ( dupa proba bineintelea)...chiar mai bine! Saracele croitorese au avut de predat ieri 6 rochii...si niste mirese distruse fix cu 2 saptamani inainte de nunta s-au gandit sa comande rochia ..dupa parerea mea niste inconstiente!! Si inca ceva!! Stiati ca pe rochie chestiile alea aplicate se lipesc, nu se cos?? :D):D:D Eu habar n-am avut pana ieri!! Si inca ceva....daca rochia nu ar avea siret la spate ar cade de pe mine!! :p:p:p Noroc cu siretelul care o tine fixa si ma incorseteaza! Hai ca a iesit perfecta! O sa vedeti voi intr-o luna!! Va pup!!! Scuze pentru isteria de ieri!! Eram in stare sa ma bat cu oricine pt. orice fleac!! Kiss!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:01 
Junior

Citat:
gata fetele am intrat .......e ok rochia....a iesit exact asa cum ma asteptam ( dupa proba bineintelea)...chiar mai bine! Saracele croitorese au avut de predat ieri 6 rochii...si niste mirese distruse fix cu 2 saptamani inainte de nunta s-au gandit sa comande rochia ..dupa parerea mea niste inconstiente!! Si inca ceva!! Stiati ca pe rochie chestiile alea aplicate se lipesc, nu se cos?? :D):D:D Eu habar n-am avut pana ieri!! Si inca ceva....daca rochia nu ar avea siret la spate ar cade de pe mine!! :p:p:p Noroc cu siretelul care o tine fixa si ma incorseteaza! Hai ca a iesit perfecta! O sa vedeti voi intr-o luna!! Va pup!!! Scuze pentru isteria de ieri!! Eram in stare sa ma bat cu oricine pt. orice fleac!! Kiss!!

Bravo!
Ma bucur ca s-a terminat cu bine si esti atat de incantata! Sa o porti sanatoasa si bucuroasa si "sa fii cea mai frumoasa mireasa" - asa, ca fiecare dintre noi;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:03 
Junior

Citat:
gata fetele am intrat .......e ok rochia....a iesit exact asa cum ma asteptam ( dupa proba bineintelea)...chiar mai bine!

Apropo! Voi le-ati aratat rochita viitorilor soti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:10 
Diva

Citat:

Apropo! Voi le-ati aratat rochita viitorilor soti?

al meu a vazut-o pe manechin ieri...cand croitoresele ii puneau aplicatiile alea...a zis ca e ok..si nici in ruptul capului nu a vrut sa ma vada cu ea imbracata...a zis ca une e pe manechin..alta e pe mine!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:24 
Junior

Citat:

al meu a vazut-o pe manechin ieri...cand croitoresele ii puneau aplicatiile alea...a zis ca e ok..si nici in ruptul capului nu a vrut sa ma vada cu ea imbracata...a zis ca une e pe manechin..alta e pe mine!!:D:D

(X)Are dreptate.
La fel sustine si sotiorul meu: ca rochia este doar o rochie iar eu sunt cea care ii da valoare.
Abia astept ziua nuntii mai ales ca vor fi ceva surprize. El e absolut convins ca rochia e cu trena si dupa gat asa cum mi-o doream initial. Trena are insa corsetul nu e dupa gat si macar vreo urma de breteluta nu are. E super decoltat.
Abia astept reactia!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:27 
Diva

Citat:

bravo, soro, ma bucur ca te-ai linistit :D :D :D... abia astept sa-ti vad pozele (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:33 
Diva

Citat:

ma bucur ca a iesit ok rochia ta.
ce ametite si fetele care-si fac rochia cu 2 saptam inainte. eu am dat-o la facut (adica avansul) de la sfarsitul lui martie.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]