Citat:
referitor la corsaje, am fost sambata la o nunta si dom'soarele de onoare purtau corsaje. Aratau super!!! si asa am sa fac si eu... La nunta au predominat culorile alb, auriu si portocaliu. Domnisoarele aveau niste trandafiri mari,portocalii pe mana si aratau f ff bine. Si stia si toata lumea ca ele erau d.de onoare pentru ca ieseau in evidenta. Din cate imi aduc aminte le-au purtat pe mana stanga, si chiar am intrebat-o pe una daca o incomodeaza si mi-a spus ca nu . Iar legat de rezistenta si ofilire, intr-adevar dupa 10h de stat prin caldura (ca era o caldura si la sala si afara

)au cam inceput sa se plosteasca . Iar pe una am vazut-o ca a dat-o jos...dar asta chiar numai conteaza, ca toata lumea stia ca ele sunt in alea 10 h.
Si domnisoarele mele vor purta corsaje din trandafirasi mici albi.
Am 2 d-soare de onoare (una mare, care mi-e prietena si una mai mititica) si bineinteles 2 cavaleri. Cea mare se va ocupa de lumanare si de unul dintre cosuletele cu flori iar cea mica (impreuna cu cavalerul ei) de trena si va avea si ea cosuletul ei.
Cosuletele sunt din saten alb si au aplicati trandafirasi din-aceia albi din buretel.
De aceea am ales coresajele din trandafirasi albi, pentru a fi in ton cu cosuletele.