Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 12 Iul 2006, 15:36 
Diva

Citat:

Apropo! Voi le-ati aratat rochita viitorilor soti?

sub nici o forma. nu vrea s-o vada decat atunci. a spus ca atunci o sa fiu mireasa lui si vrea sa fie o surpriza. nu stie nimic legat de rochia (nici materialul\, nici modelul, nimic).
cand am fost la targul de nunti de la casa poporului nu m-a lasat sa probez nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:14 
Diva

Citat:

bravo, soro, ma bucur ca te-ai linistit :D :D :D... abia astept sa-ti vad pozele (X)
:lips::lips::lips: si eu!!!(X)(X)(X)(X) vreau sa treaca timpul mai repede ca sa ma imbrac cu jucaria aia!! Alba ca Zapada.....:D:D:D lipsesc piticii ( sau sunt deja prea multi la mine pe creier)!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:15 
Diva

Citat:

ma bucur ca a iesit ok rochia ta.
ce ametite si fetele care-si fac rochia cu 2 saptam inainte. eu am dat-o la facut (adica avansul) de la sfarsitul lui martie.

si eu la fel...atunci mi-a luat masurile! I-am explicat cum vreau sa modifice prototipul si gata!!;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:16 
Diva

Citat:
gata fetele am intrat .......e ok rochia....a iesit exact asa cum ma asteptam ( dupa proba bineintelea)...chiar mai bine! Saracele croitorese au avut de predat ieri 6 rochii...si niste mirese distruse fix cu 2 saptamani inainte de nunta s-au gandit sa comande rochia ..dupa parerea mea niste inconstiente!! Si inca ceva!! Stiati ca pe rochie chestiile alea aplicate se lipesc, nu se cos?? :D):D:D Eu habar n-am avut pana ieri!! Si inca ceva....daca rochia nu ar avea siret la spate ar cade de pe mine!! :p:p:p Noroc cu siretelul care o tine fixa si ma incorseteaza! Hai ca a iesit perfecta! O sa vedeti voi intr-o luna!! Va pup!!! Scuze pentru isteria de ieri!! Eram in stare sa ma bat cu oricine pt. orice fleac!! Kiss!!

Bravo..vezi ca a iesit pana la urma? Gata cu emotiile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:20 
Diva

Citat:
Nici eu nu vreau sa o vada, ea este gata, nunta pe 19.08 asa ca o s-o duc la o prietena sa stea , nu de alta dar am mai citit la o miresuca ca pana sa se marite s-a imbracat cu ea de cateva ori ca toata lumea vroia sa o vada.Si eu vreau sa fie surpriza pentru toata lumea, inclusiv pentru el, nu stie decat ca o sa fie cu bleu.

nici eu nu vreau sa o arat la nimeni!! Stie doar Mihai si sora lui cum va arata rochia..restul..necunoscatori! Stiu cum arata prototipul ...cel de la mine de la instrumente...insa forma finala...o vor vedea la vara!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:21 
Diva

Citat:

Bravo..vezi ca a iesit pana la urma? Gata cu emotiile.

da...am scapat si de grija asta...mai dunt florile , lumanarile, buchetele...si cam asta..in mare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:35 
Diva

Citat:
da...am scapat si de grija asta...mai dunt florile , lumanarile, buchetele...si cam asta..in mare!

Io mai am pantofii pt el.Culoarea costumului e putin ciudata(un crem-gri) sper sa gasesc pantofi asemanatori.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 17:18 
Diva

Citat:

insa forma finala...o vor vedea la vara!!:D

:lol: angelino, vezi ca mai sunt 6 saptamani pana vine "vara" ta (si a mea, de altfel)...
bine ca ai scapat de grija asta...si bine ca a iesit ok...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 17:39 
Diva

Citat:

:lol: angelino, vezi ca mai sunt 6 saptamani pana vine "vara" ta (si a mea, de altfel)...

mai aveti putin.
eu numar zilele de parca as fi in armata.(X)
in ce hal am ajuns.
de o saptamana visez nunti, voaluri, rochii de mireasa si de soacra, diademe...sunt razna rau cu mintea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:05 
Junior

Citat:

mai aveti putin.
in ce hal am ajuns.
de o saptamana visez nunti, voaluri, rochii de mireasa si de soacra, diademe...sunt razna rau cu mintea

:(Voi va bucurati mai repede "de ziua aia minunata" dar pana la toamna mea .... alaltaieri am calculat fix 90 de zile ....:( mai e.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:08 
Diva

Citat:

mai aveti putin.
in ce hal am ajuns.

Mihaela, Brasov
Tot asa si eu! visez numai nunti - unele urate! mai ales azi noapte - dar explicabil ca am vazut cateva imagini din cele doua nunti (Bucuresti si Brasov) de la tv!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:10 
Diva

Citat:

:(Voi va bucurati mai repede "de ziua aia minunata" dar pana la toamna mea .... alaltaieri am calculat fix 90 de zile ....:( mai e.....

Stai linistita! si eu am nunta in octombrie, pe 7, cu o saptamana doar inaintea ta! si mai sunt multe miresici cu nunta in toamna! eu ma rog doar sa nu ploua!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:15 
Junior

Citat:

Stai linistita! si eu am nunta in octombrie, pe 7, cu o saptamana doar inaintea ta! si mai sunt multe miresici cu nunta in toamna! eu ma rog doar sa nu ploua!

Da exact, sa speram ca va fi vreme frumoasa ziua si mai ales sa nu fie noroi.
Iar noaptea, dupa ce ajungem la local, n-are decat sa ploua. Aduce noroc:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:29 
Diva

Citat:

care 6 saptamani???? 4 saptamani si 7 zile!!!:D:D:D:D asa numar eu!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:38 
Diva

Gandesti ca mine! pana atunci ne facem griji in legatura cu orice, cu rochiile, cu sala daca va fi decorata cum ne dorim! daca vor venii toti cei invitati! (X) nu e de mirare ca - cel putin eu - sunt asa stresata! :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 22:47 
Diva

Citat:

voi sunteti mai noi pe site...cand m-am inscris eu mai aveam 7 luni pana la nunta...si au trecut, mai e doar o luna...asa ca, nu va faceti griji, zboara timpul de nici nu va dati seama...:)
mai bine bucurati-va de lunile astea de pregatire si nu va mai stresati ca nu vine odata ziua nuntii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 12:17 
Junior

Citat:

voi sunteti mai noi pe site...cand m-am inscris eu mai aveam 7 luni pana la nunta...si au trecut, mai e doar o luna...asa ca, nu va faceti griji, zboara timpul de nici nu va dati seama...:)
mai bine bucurati-va de lunile astea de pregatire si nu va mai stresati ca nu vine odata ziua nuntii...

Ai dreptate, zboara timpul numaidecat.
Dar stii cum e, acum abia astep ziua nuntii iar dupa ce o sa treaca o s-o vreau inapoi. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 13:57 
Diva

Citat:

Ai dreptate, zboara timpul numaidecat.
Dar stii cum e, acum abia astep ziua nuntii iar dupa ce o sa treaca o s-o vreau inapoi. :p

pana la nunta timpul trece greu, iar ziua nuntii va trece extrem de repede. pacat, atatea luni de pregatiri de visari, de stress pentru doar 1 zi, dar MINUNATA ZI!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:11 
Junior

Citat:

pana la nunta timpul trece greu, iar ziua nuntii va trece extrem de repede. pacat, atatea luni de pregatiri de visari, de stress pentru doar 1 zi, dar MINUNATA ZI!!

Sa dea Dumnezeu ca si viata de dupa acea zi sa fie la fel de MINUNATA! Sau chiar mai minunata%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]