Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 22:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 04 Iul 2006, 17:43 
Diva

Citat:

Fata ma enervezi! Ti s-a parut tie ca m-am simtit jignita? Tu stii ca eu nu sunt chiar asa de inchipuita. Am vrut sa fac precizarea asta asa...Sa fie facuta:D
:D:D:D am spus chestia aia mai mult pt. MIHAELA!!:D..asa a spus ca se numeste!!:)Te pup!!! vezi ce faci cu inchiderea lunii!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:46 
Diva

Citat:
:D:D:D am spus chestia aia mai mult pt. MIHAELA!!:D..asa a spus ca se numeste!!:)Te pup!!! vezi ce faci cu inchiderea lunii!!!

nu sunt jignita! poate mai vorbim si o sa vedeti ca sunt asa sensibila! numai ca oamenii accepta greu ce e mai iesit din tipar - de exemplu cel cu formatia m-a intrebat foarte uimit "cum, nu-ti vin parintii la nunta?!" asta e oameni buni! nu ma incadrez in tipare! o zi buna si voua!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:49 
Diva

offffffff......erau cu capul lautarii..care e faza??? Daca erau decedati amandoi nu era aceeasi chestie? Adik nu veneau?? ma rog .....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 17:59 
Diva

Citat:
offffffff......erau cu capul lautarii..care e faza??? Daca erau decedati amandoi nu era aceeasi chestie? Adik nu veneau?? ma rog .....

asa e lumea! de asta am grija ce vorbesc! o zi buna va doresc! mi-a facut placere sa vorbim!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:07 
Diva

Citat:

Nu e asa in toate cazurile...Sa nu generalizam...Noi nici nu o sa acceptam vreun dar de la parinti. NIci de la mama nici de la ai lui.

ideea asata am avut-o si noi insa s-au suparat foarte tare parintii mei. s-au simtit jigniti . mi-au spus ca nu concep asa ceva. de unde si pana unde sa nu acceptam darul de la ei? sunt parintii nostri si este o placere pentru ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:10 
Diva

Citat:
esti o draguta! daca parintii vor sa va ajute e grozav! daca au posibilitatea de ce nu?! totul depinde de posibilitati, de situatia pecuniara! ar fi absurd, sa te descurci singur/a daca e cine sa te ajute!

noi ne descurcam singuri cu nunta. am platit din salarii tot ce am luat pana acum. urmeaza sa facem si un credit ca altfel nu se poate. mama se simte aiurea ca n-o las sa ne ajute cu bani. oricum si ai mei o sa faca credit. ai mei nu concep ideea ca nu contribuie si ei cu ceva la organizarea nuntii. asa ca pe final voi avea si un ajutor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:13 
Veteran

Citat:

Noi am organizat toata nunta .....pana la cel mai mik detaliu ....ei vor veni la nunta sa se distreze si sa ne "ajute" daca pot spune asa.... cu acest dar!!Si asa i-am scutit de o multime de alte chestii neplacute legate de organizare si cheltuieli....macar atat sa faca si ei pt noi...cu alte cuvinte "sa simta" ca are loc in familia lor o nunta si ca sunt parinti..

1. noi platim totul cu banii nostri
2. am alergat de ni s-a facut rau pt diverse, inclusiv pt o agentie ca lumea
3. nu vreau nimic de la parinti, macar acum sa se simta si ei bine. mentionez ca am o situatie familiala de invidiat, niciodata nu mi-a lipsit nimic, suntem intr-o perfecta armonie
4. pt cazarea parintilor-care s-au mutat din Bucuresti- inchiriez camere la hotel (desi avem un ap cu 4 camere in care locuim impreuna de 3 ani). Macar asa sa simta si ei ca este un moment festiv in familie, poate o a doua luna de miere pt ei.:D
5. daca imi vor oferi bani probabil ii voi accepta, desi as prefera un cadou simbol pt casa.
6. nu sunt de acord ca "trebiue sa simta ca e nunta" sau "ca au fost scutiti de alergatura",. Daca nu vroiam sa alerg nu mai faceam nunta. Nimeni nu-ti rezova problemele si nici nu e responsabil pt problemele tale.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:13 
Diva

Citat:

pt ca .........cum sa ma exprim ca nu aveti impresia ca va jignesc???........." aveti o situatie familiala mai speciala!!! De ex : mady are parintii divortati, iar fata cealalta ...e ca si cum nu ar avea parinti!! D-aia nu acceptati nimik de la ei!! Eu am alta parere!! Noi am organizat toata nunta .....pana la cel mai mik detaliu ....ei vor veni la nunta sa se distreze si sa ne "ajute" daca pot spune asa.... cu acest dar!!Si asa i-am scutit de o multime de alte chestii neplacute legate de organizare si cheltuieli....macar atat sa faca si ei pt noi...cu alte cuvinte "sa simta" ca are loc in familia lor o nunta si ca sunt parinti.. Si cu asta inchei!

exact. eu imi organizez nunta singura. mama este prezenta doar cu sfaturi date prin telefon pt ca nu avem timp sa ne vedem. ai mei au o casa la lehliu si fac naveta zilnic si este greu sa ne vedem intre 2 trenuri. deci sunt singura singurica. alexandru meu lucreaza de la 6.30 dimineata pana seara tarziu tocmai ca sa isi atinga obiectivele si sa ia si bonus care ne este de folos pana luam creditul.
eu alerg si cu invitatiile si cu organizarea si cu tot.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:16 
Diva

Citat:

nu sunt jignita! poate mai vorbim si o sa vedeti ca sunt asa sensibila! numai ca oamenii accepta greu ce e mai iesit din tipar - de exemplu cel cu formatia m-a intrebat foarte uimit "cum, nu-ti vin parintii la nunta?!" asta e oameni buni! nu ma incadrez in tipare! o zi buna si voua!

daca doamne fereste parintii sunt decedati atunci ce comentarii mai au. mi se pare stupid sa bati apa in piua atat de mult!! nu vin parintii si asta e. cred ca este mai bine asa, decat sa vina parintii din obligatie sau sa priveasca de sus ce ai facut sa nu-i convina nimic din ce ai facut pentru ziua asa speciala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:19 
Diva

Citat:

Placerea e aceeasi pentru toti parintii dar eu cand stiu ca mama n-are de unde si ar trebui sa se imprumute sa-mi dea darul, nu e o placere chiar asa de mare pentru mine...:D

exact. nu pot sa-i conving ca nu trebuie sa-si faca griji. socrii la fel...numai ca ei gandesc altfel..."adica cum sa vada lumea ca socrii mari nu dau un ban la masa?"
mamei i-am spus ca imi da si apoi ii dau inapoi. "NU VREAU SA AUD!" "SI ASA NU AM PUTUT SA TE AJUT CU NUNTA!!""""
astea sunt cuvintele mamei mele. draga de ea.
deci...parintii sunt tot parinti. din putinul lor vor sa dea si puiului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:21 
Diva

trimite-mi, te rog cu numele hotelului unde ai gasit camera pt parintii tai. si eu voi face la fel, ca sa-i am aproape. camera la hotel...
merci
;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:44 
Veteran

Citat:

trimite-mi, te rog cu numele hotelului unde ai gasit camera pt parintii tai. si eu voi face la fel, ca sa-i am aproape. camera la hotel...
merci
;)

ti-am trimis niste link-uri pe PM. alege in functie de pret si zona. Du-te la hotel si vorbeste personal sau rezerva on-line. Tip: vezi sa fie aer conditionat, pe caldurile astea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:59 
Diva

Citat:

ti-am trimis niste link-uri pe PM. alege in functie de pret si zona. Du-te la hotel si vorbeste personal sau rezerva on-line. Tip: vezi sa fie aer conditionat, pe caldurile astea....

le-am notat.
merci inca o data,. o sa ma duc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 19:11 
Veteran

Citat:

ideea asata am avut-o si noi insa s-au suparat foarte tare parintii mei. s-au simtit jigniti . mi-au spus ca nu concep asa ceva. de unde si pana unde sa nu acceptam darul de la ei? sunt parintii nostri si este o placere pentru ei.

asa e fetelor, chiar daca au mai mult sau mai putin, tot vor sa ne ajute cu cat pot si daca nu acceptam se supara si se simt ofensati pt ca stiu ce inseamna in ziua de azi sa-ti intemeiezi o familie, nu mai e ca pe vremea lor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 17:14 
Diva

Citat:

asa e fetelor, chiar daca au mai mult sau mai putin, tot vor sa ne ajute cu cat pot si daca nu acceptam se supara si se simt ofensati pt ca stiu ce inseamna in ziua de azi sa-ti intemeiezi o familie, nu mai e ca pe vremea lor

ai foarte mare dreptate!!!:huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 03:25 
Junior

sunt surprinsa sa vad o astfel de afirmatie:) ca daca parintii nu dau bani la nunta cum ii mai poti numi parinti... Eu una nu as putea sa iau de la parintii mei bani...in conditiile in care castigam enorm pe langa ei... nu cred ca am putea sa le cerem vreun ban pentru organizarea nuntii sau plata meniului...si daca se intampla sigur ii voi da inapoi:):lol:) poate nu direct ca sa nu-i jignim ci intr-un alt mod mai elegant) Nunta este importanta si pentru ei ( probabil ca vom intelege asta cand vom fi parinti)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:01 
Diva

Citat:
sunt surprinsa sa vad o astfel de afirmatie:) ca daca parintii nu dau bani la nunta cum ii mai poti numi parinti... Eu una nu as putea sa iau de la parintii mei bani...in conditiile in care castigam enorm pe langa ei... nu cred ca am putea sa le cerem vreun ban pentru organizarea nuntii sau plata meniului...si daca se intampla sigur ii voi da inapoi:):lol:) poate nu direct ca sa nu-i jignim ci intr-un alt mod mai elegant) Nunta este importanta si pentru ei ( probabil ca vom intelege asta cand vom fi parinti)

AI DREPTATE. abia cand vom fi parinti vom stii ce inseamna. parintii mei sunt alaturi de mine. mama, cel putin, se agita chiar mai mult decat mine. cauta pe internet modele de diademe (azi ma duc s-o ridic), de bijuterii...etc. vrea sa arate bine in ziua nuntii mele. tata deja se antreneaza pt plans. este ceva de groaza tata. plange ca un copil cand se gandeste ca o sa fiu mireasa. nu sunt singura la parinti, mai am o sora de 24 ani si un frate de 21 de ani, dar eu sunt cea mai mare si curand o sa imbrac rochia de mireasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:27 
Junior

Citat:

AI DREPTATE. abia cand vom fi parinti vom stii ce inseamna. parintii mei sunt alaturi de mine. mama, cel putin, se agita chiar mai mult decat mine. cauta pe internet modele de diademe (azi ma duc s-o ridic), de bijuterii...etc. vrea sa arate bine in ziua nuntii mele. tata deja se antreneaza pt plans. este ceva de groaza tata. plange ca un copil cand se gandeste ca o sa fiu mireasa. nu sunt singura la parinti, mai am o sora de 24 ani si un frate de 21 de ani, dar eu sunt cea mai mare si curand o sa imbrac rochia de mireasa.

asteptam poze cu diadema:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]