Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebare?
MesajScris: 13 Iul 2006, 16:59 
Junior

Citat:
super.. ma bate si pe mine gandul:)) :flowers: rau de tot.... ca nu am mai vazut ,., si deci, daca nu am mai vazut de ce nu?

Pai si cum te-ai gandit sa faci?!
Ideea de a te imbraca in rochie de mireasa este strans legata de ideea de a fi "gatita" de nasa in prezenta unora dintre nuntasi iar asta se intampla cel mai adesea dupa cununia civila si inainte de cea religioasa.
Vei alege sa fii gatita inainte de cununia civila?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:01 
Diva

Citat:
am mai vazut faza asta cu 2 rochii..ce e drept la nunta lui mutu si la inca o nunta..tot de asa zisele vedete, insa in viatza de zi cu zi inca nu am auzit..dar cred ca tine de dorinta miresei..daca ea vrea si are cu ce..atunci de ce nu?

da, recunosc, mie imi place sa ies in evidenta si chiar sa sochez...si cam asa o sa fie, nu se asteapta nimeni sa ma imbrac la civila asa cum am sa ma imbrac (doar Marius al meu stie ca o sa am 2 tinute) si n-au sa-si dea seama ce se intampla...:)
dupa civila ma duc acasa, invitatii o sa ma astepte la biserica si ma schimb in rochia de mireasa traditionala...o sa fie mai emotionant si mai deosebit...si asta si vreau...(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 13 Iul 2006, 17:04 
Diva

Citat:

sunt mica, am 1,65 m. el este foarte inalt. are 1.90
si eu ma uit la poze.

Draga mea si la mine la fel: Adisor al meu are 1.86 cm! cu un cpa mai inalt! chiar ma mai linistiti doar prin simplul fapt ca stau de vorba cu voi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:08 
Senior

Citat:

Draga mea si la mine la fel: Adisor al meu are 1.86 cm! cu un cpa mai inalt! chiar ma mai linistiti doar prin simplul fapt ca stau de vorba cu voi!

si eu sunt micutza :D 1.62 iar el vreo 1.80...dar mi-e imi place..ca ma simt foarte protejata...si el e dea dreptul barbat... :heart: :love: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:08 
Diva

Citat:

ce m-am mai distrat, elanicol...pagina ta
de album se asorteaza perfect cu noua interfata a site-ului...:)

intr-adevar, sunteti o pereche frumoasa...:)

Multumesc pentru aprecieri Malinka! azi m-ati c-am laudat dragele mele si nu prea sunt obisnuita! in privinta fotografiilor - ce sa spun?! imi place sa fac fotografii! la nebunie! am un raft acasa numai cu albune de 300-400 de fotografii! si o multime de cd-uri! e obsesia mea ca sa spun asa!
Stiu ca puiul meu e frumos - in fotografii nu arata prea grozav! fuge de pozat! si se vede ca nu - i place sa fie fotografiat! spre deosebire de mine el chiar e un om frumos! eu sunt draguta si ceva pentru care ma place lumea - dar, sincer, nu am nici un merit in privinta asta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:09 
Junior

Citat:

da, recunosc, mie imi place sa ies in evidenta si chiar sa sochez...si cam asa o sa fie, nu se asteapta nimeni sa ma imbrac la civila asa cum am sa ma imbrac (doar Marius al meu stie ca o sa am 2 tinute) si n-au sa-si dea seama ce se intampla...:)
dupa civila ma duc acasa, invitatii o sa ma astepte la biserica si ma schimb in rochia de mireasa traditionala...o sa fie mai emotionant si mai deosebit...si asta si vreau...(X)

adika si la cununia civila vei avea tot o rochie de mireasa?
si cand se va face gatirea miresei?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:11 
Diva

Citat:

si eu sunt micutza :D 1.62 iar el vreo 1.80...dar mi-e imi place..ca ma simt foarte protejata...si el e dea dreptul barbat... :heart: :love: :heart:

Cum spuneam, ma uit la toata lumea la fotografii! uneori ma necajesc ca nu aveti fotografii la pagina voastra - sau nu pot accesa pagina fiindca am restrictie!
pe forumul acesta sunt fete frumoase! nici nu ar putea fi altfel fiindca majoritatea sunt viitoare miresici! iar miresicile prin excelenta trebuie sa arate bine!
:p se intelege ca ma refer la miresicile cu bun gust! nu la cele pe care le vedem la tv:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:12 
Junior

Citat:

Multumesc pentru aprecieri Malinka! azi m-ati c-am laudat dragele mele si nu prea sunt obisnuita! in privinta fotografiilor - ce sa spun?! imi place sa fac fotografii! la nebunie! am un raft acasa numai cu albune de 300-400 de fotografii! si o multime de cd-uri! e obsesia mea ca sa spun asa!
Stiu ca puiul meu e frumos - in fotografii nu arata prea grozav! fuge de pozat! si se vede ca nu - i place sa fie fotografiat! spre deosebire de mine el chiar e un om frumos! eu sunt draguta si ceva pentru care ma place lumea - dar, sincer, nu am nici un merit in privinta asta!

Sunt f. frumoase si interesante fotografiile tale, dar cum sunt facute?
:cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:14 
Junior

eu nu fac cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa...:) O sa ma pregateasca nasa pentru cea religioasa..(caci asat devin sotie, parerea mea) si pentru chef nunta ( o alta rochita),; numai as vrea sa ramana acelasi voal..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:15 
Diva

Citat:

Sunt f. frumoase si interesante fotografiile tale, dar cum sunt facute?
:cool:

am tot felul de programase speciale pentru fotografii! de exemplu "photoimpression" sau "scrapbook", mai multe!nu pretentioase! si imi place sa ma joc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:18 
Diva

Citat:
eu nu fac cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa...:) O sa ma pregateasca nasa pentru cea religioasa..(caci asat devin sotie, parerea mea) si pentru chef nunta ( o alta rochita),; numai as vrea sa ramana acelasi voal..

Eu am ambele cununii in aceeasi zi! nu am timp sa ma schimb pentru cununia religioasa! asa ca voi fi in rochita de mireasa si la Primarie si la Biserica! as putea sa fac cununia civila mai repede! dar conteaza momentul cand spui "da" nu cand te cununi la biserica! si am ales 7 octombrie ca ziua noastra norocoasa - acum nu ma mai pot "lega" de o alta zi!

Sus
Neconectat Profil  

Senior

Citat:

am tot felul de programase speciale pentru fotografii! de exemplu "photoimpression" sau "scrapbook", mai multe!nu pretentioase! si imi place sa ma joc!

am si eu unele programe de genul asta .. le iau pt 30 de zile..imi fac poze..apoi iau altele..sunt super faine..si le da un efect special :)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

am un raft acasa numai cu albune de 300-400 de fotografii! si o multime de cd-uri! e obsesia mea ca sa spun asa! !

am si eu aceeasi obsesie...n-are nimeni in familie poze cate am eu...si nu m-am saturat...:)
normal, de la nunta, o sa fie mulllteeeee....:)

cum o sa fac cu gatitul? e intr-adevar o mica problema dar o rezolv eu...o sa ma ajute si cand ma imbrac pentru civila (ca o sa am oricum nevoie de ajutor)...la civila nu o sa am voal, doar tiara...
si pe urma, pentru biserica, iar o sa ma ajute ca doar mama, surorile (care sunt si domnisoarele mele) si nasa o sa vina cu mine acasa (plus nasul si tatal meu, care o sa ma duca in biserica)...deci o sa fie si faza cu gatitul miresei, mama si nana o sa-mi puna voalul...asa ca, o sa fie multumita toata lumea...sper...:)
mama si Marius (de fapt a fost ideea lui sa am 2 tinute, dragul de el...) sunt de acord cu ce vreau eu si asta imi ajunge...

las' ca o sa intelegeti mai bine peste o luna, dupa ce pun pozele...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:20 
Senior

Citat:
las' ca o sa intelegeti mai bine peste o luna, dupa ce pun pozele...:)

abia astept sa le vad :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:21 
Diva

Citat:

In schimb tin in mod deosebit sa ma schimb la sala (nasica mea senior nu e de acord!) intr-o alta rochita tot de miresica se intelege! V-am tot spus ca am rochie cu trena si cu broderie! si e grea! cum rade nasica mea de mine - aproape greutatea mea! nu ma simt bine in rochii lungi! unde mai pui ca am si trena! asa ca a doua rochita nu o sa mai fie de printesa cuminte! o sa fiu o Cenusareasa mai zvapaiata! sa pot dansa ca odata ma marit!;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:22 
Diva

Cred ca vorbesc prea mult astazi! nu vreau sa plictisesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:24 
Senior

Citat:
Cred ca vorbesc prea mult astazi! nu vreau sa plictisesc!

si eu vb f mult..dar nu cred ca plictisim... eu vb din plictiseala....deci daca se plictisesc si celelalte fete..vor vb si ele mai mult :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:26 
Diva

Citat:

am si eu unele programe de genul asta .. le iau pt 30 de zile..imi fac poze..apoi iau altele..sunt super faine..si le da un efect special :)

Da, te referi la programele de pe net! de obicei asa este, sunt disponibile o luna de zile de proba, gratuit! numai bine sa profiti de ele! am si programe cumparate, astea sunt mai complexe! de exemplu poti face ziare - mai ales cu ocazia nuntii - o sa vedeti dupa nunta mea! carduri, vederi, fotografii in fel si chip! ai atins un subiect care imi face placere, dar ma opresc ca nu tuturor le arde de fotografii! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:28 
Diva

Citat:

si eu vb f mult..dar nu cred ca plictisim... eu vb din plictiseala....deci daca se plictisesc si celelalte fete..vor vb si ele mai mult :)

Am de lucru de nu imi vad capul! dar stiti cum fac?! muncesc la actele mele si fuga o privire la mesajele voastre si tot asa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:29 
Diva

Citat:

si eu am chef de vorba azi :mellow:
ma plictisesc ingrozitor la servici. nu am nimic de facut
acum astept sa ma sune nasa sa ne vedem in oras sa-mi ridic diadema.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]