Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 13 Iul 2006, 17:30 
Senior

Citat:

Da, te referi la programele de pe net! de obicei asa este, sunt disponibile o luna de zile de proba, gratuit! numai bine sa profiti de ele! am si programe cumparate, astea sunt mai complexe! de exemplu poti face ziare - mai ales cu ocazia nuntii - o sa vedeti dupa nunta mea! carduri, vederi, fotografii in fel si chip! ai atins un subiect care imi face placere, dar ma opresc ca nu tuturor le arde de fotografii! O:)

cui nu-i plac fotografiile..si eu sunt innebunita..am poze peste tot...un raft la fel plin de albume de cand ne-am cunoscut..de cand eram mici amandoi..cu parintii cu familia..pe calculator..altele....pe pereti iar altele...am chiar un album f special...trimis de viitoarea mea cumnatzica din romania...e facut de cineva si am hotarat ca nu punem nici o poza in el deocamdata..decat atunci cand facem cununia civila...si sa fie niste poze alb negru..pt ca dau bine in el :) anyway.. pozele..sunt singurele amintiri pe care le putem avea si de aceea cred ca ne plc tuturor asa de mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:30 
Diva

Citat:

am si eu aceeasi obsesie...n-are nimeni in familie poze cate am eu...si nu m-am saturat...:)
normal, de la nunta, o sa fie mulllteeeee....:)

cum o sa fac cu gatitul? e intr-adevar o mica problema dar o rezolv eu...o sa ma ajute si cand ma imbrac pentru civila (ca o sa am oricum nevoie de ajutor)...la civila nu o sa am voal, doar tiara...
si pe urma, pentru biserica, iar o sa ma ajute ca doar mama, surorile (care sunt si domnisoarele mele) si nasa o sa vina cu mine acasa (plus nasul si tatal meu, care o sa ma duca in biserica)...deci o sa fie si faza cu gatitul miresei, mama si nana o sa-mi puna voalul...asa ca, o sa fie multumita toata lumea...sper...:)
mama si Marius (de fapt a fost ideea lui sa am 2 tinute, dragul de el...) sunt de acord cu ce vreau eu si asta imi ajunge...

las' ca o sa intelegeti mai bine peste o luna, dupa ce pun pozele...:)

La mine doar se prefac nasele ca ma gatesc! or sa se ocupe de mine coafeza si cea care ma machiaza! nu agreez ideea de voal, dar o sa fiu miresica cu voal si gata! iar la sala, jos voal, jos rochita de miresica!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:32 
Diva

Citat:

cui nu-i plac fotografiile..si eu sunt innebunita..am poze peste tot...un raft la fel plin de albume de cand ne-am cunoscut..de cand eram mici amandoi..cu parintii cu familia..pe calculator..altele....pe pereti iar altele...am chiar un album f special...trimis de viitoarea mea cumnatzica din romania...e facut de cineva si am hotarat ca nu punem nici o poza in el deocamdata..decat atunci cand facem cununia civila...si sa fie niste poze alb negru..pt ca dau bine in el :) anyway.. pozele..sunt singurele amintiri pe care le putem avea si de aceea cred ca ne plc tuturor asa de mult

Ma bucur sa aud ca nu sunt numai eu asa preocupat de amintiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:33 
Senior

Citat:

La mine doar se prefac nasele ca ma gatesc! or sa se ocupe de mine coafeza si cea care ma machiaza! nu agreez ideea de voal, dar o sa fiu miresica cu voal si gata! iar la sala, jos voal, jos rochita de miresica!

o miresuca moderna :) bv tie.. te admir .. inseamna ceva sa iei o asemenea idee..nu stiu daca as avea curajul asta..parca as imbraca rochia in fiecare zi..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:35 
Diva

Citat:

o miresuca moderna :) bv tie.. te admir .. inseamna ceva sa iei o asemenea idee..nu stiu daca as avea curajul asta..parca as imbraca rochia in fiecare zi..

si eu la fel gandesc. as imbraca rochia in fiecare zi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:35 
Diva

Citat:
si eu am chef de vorba azi :mellow:
ma plictisesc ingrozitor la servici. nu am nimic de facut
acum astept sa ma sune nasa sa ne vedem in oras sa-mi ridic diadema.

esti norocoasa ca esti mai lejera cu munca la serviciu! eu am o groaza! raspund de partea de resurse umane din firma si mereu am cate ceva urgent! sau imi gasesc altii ceva urgent de facut!
Sa pui fotografie cu diadema la instrumente!:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:37 
Diva

Citat:

si eu la fel gandesc. as imbraca rochia in fiecare zi.

sincer? eu ma tem putin de ceea ce am sa simt dupa ziua nuntii...nu stiu, gandul ca nu o sa mai vina o zi cand o sa fiu mireasa...asta e un mare regret de al meu...pregatim, pregatim, pregatim si...trece...:(
daca tot e o singura data...macar sa fie cu adevarat deosebit...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:38 
Diva

Citat:

esti norocoasa ca esti mai lejera cu munca la serviciu! eu am o groaza! raspund de partea de resurse umane din firma si mereu am cate ceva urgent! sau imi gasesc altii ceva urgent de facut!
Sa pui fotografie cu diadema la instrumente!:flower:

normal. o sa pun fara gres.
vara nu prea avem evenimente de organizat, iar revistele ies doar in luna iulie.
in rest stam pe internet. eu pe ghidul miresei, pe forum, mai vb si pe mess.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:38 
Senior

am pus la instrumente o chestie incercata de mine cu un program de poze...reflecta putin ce simt eu..ca iubi e peste tot cu mine spiritual..chiar daca nu fizic si ca e in mintea mea..oricand si la orice ora indiferent de ce fac...si poza aia era dintr-o vacantza cand am fost la mare cu parintii acum vreo 2 ani iar el nu a putut sa vina :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:39 
Junior

Citat:

am si eu unele programe de genul asta .. le iau pt 30 de zile..imi fac poze..apoi iau altele..sunt super faine..si le da un efect special :)

Dar spuneti-mi si mie va rog de unde pot fi luate aceste programe?
pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:40 
Diva

Citat:

nu m-as imbraca in rochita de mireasa in fiecare zi! dar o sa am atatea fotografii in aceeasi rochita! si la cununia civila si la biserica in locatiile ce le-am ales special pentru fotografiile de nunta! la sala ma vor vedea toti, o sa dansez valsul miresei, o sa vorbesc cu toti invitatii! dupa un timp ma schimb in altceva, dar tot o rochita de mireasa! dar mai moderna cum ati spus voi! nasele mele sunt moderne, nu au pretentii, nu tin sa-mi prinda ele coronita si voalul! doar cea senior - care e o dulceata de femeie- tine sa nu ma schimb de rochita la sala! dar ii pregatesc o surpriza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:41 
Senior

Citat:

sincer? eu ma tem putin de ceea ce am sa simt dupa ziua nuntii...nu stiu, gandul ca nu o sa mai vina o zi cand o sa fiu mireasa...asta e un mare regret de al meu...pregatim, pregatim, pregatim si...trece...:(
daca tot e o singura data...macar sa fie cu adevarat deosebit...:)

stiti ce idee mi-a venit mie? defapt..am vazut-o la altcineva. era un cantaret..nu-i mai retin numele..canta el o melodie" o ploaie de stele" si am vazut ca el si sotia..in fiecare an cand serbeaza anii de casatorie se reimbraca in rochie si in in costum si dau o mica petrecere..nu stiu de ce dar presimt ca si eu voi face la fel in fiecare an :) iti da o senzatie mai speciala...si e si o motivatie buna pt a te tine in forma pe toata perioada anului..ca sa poti apoi intra in rochie din nou :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:43 
Senior

Citat:

pupici

dute la google si tasteaza acolo...program poze...sau collage programe..ceva de genul asta... nu stiu..sa te sfatuiasca elanicol..poate stie mai multe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:43 
Diva

Citat:

stiti ce idee mi-a venit mie? defapt..am vazut-o la altcineva. era un cantaret..nu-i mai retin numele..canta el o melodie" o ploaie de stele" si am vazut ca el si sotia..in fiecare an cand serbeaza anii de casatorie se reimbraca in rochie si in in costum si dau o mica petrecere..nu stiu de ce dar presimt ca si eu voi face la fel in fiecare an :) iti da o senzatie mai speciala...si e si o motivatie buna pt a te tine in forma pe toata perioada anului..ca sa poti apoi intra in rochie din nou :)

:flower: foarte frumos! asa m-am gandit si eu sa sarbatoresc in fiecare an aniversarea noastra! o mica petrecere cu prietenii! ma bucur ca gandesti asa!:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:44 
Diva

Citat:

trece ziua nunti, dar o sa ne pregatim sa dam vestea cea mare SUNT INSARCINATA!, apoi ne pregatim sa devenim mamici, apoi nastem, apoi vin pregatirile pen botez, apoi pe mot/turta, apoi pregatitul pt gradinita, scoala, liceu, facultate, casatorie...si asta este viata. o sa mai avem pregatiri pentru noi, pt cei dragi - sot, bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:48 
Diva

Citat:

pupici

adresa mea de e-mail este [email protected], da-mi adresa ta si iti pun la posta cd-urile cu programele ce se pot copia asa! cele de pe net, cum a explicat si Oana mai devreme! pur si simplu tastezi programe foto si ele se afiseza, unele sunt la liber si le poti instala pt o perioada in calculatorul tau!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:51 
Diva

Citat:

trece ziua nunti, dar o sa ne pregatim sa dam vestea cea mare SUNT INSARCINATA!, apoi ne pregatim sa devenim mamici, apoi nastem, apoi vin pregatirile pen botez, apoi pe mot/turta, apoi pregatitul pt gradinita, scoala, liceu, facultate, casatorie...si asta este viata. o sa mai avem pregatiri pentru noi, pt cei dragi - sot, bebe

Asa este! avem multe de sarbatorit! deocamdata sa facem in asa fel incat nunta sa fie in final cat mai aproape de ceea ce ne-am propus! asta imi doresc mie, si asta va doresc voua! sa avem noroc, sa nu apara probleme si sa avem nunti fenomenale!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:55 
Junior

Citat:

adresa mea de e-mail este [email protected], da-mi adresa ta si iti pun la posta cd-urile cu programele ce se pot copia asa! cele de pe net, cum a explicat si Oana mai devreme! pur si simplu tastezi programe foto si ele se afiseza, unele sunt la liber si le poti instala pt o perioada in calculatorul tau!

:((eu nu am net inca acasa iar la servici(unde am net)nu am CDrom
iti scriu un mail acum:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 17:57 
Diva

Citat:

:((eu nu am net inca acasa iar la servici(unde am net)nu am CDrom
iti scriu un mail acum:lips:

nu importa, nu ma costa nimic sa iti trimit cd-urile! o sa te folosesti de ele cand o sa poti! dar o sa te inveseleasca si ma bucur ca pot face asta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:04 
Junior

Citat:

nu importa, nu ma costa nimic sa iti trimit cd-urile! o sa te folosesti de ele cand o sa poti! dar o sa te inveseleasca si ma bucur ca pot face asta!

:~*multumesc:~*
nici nu stiu ce pot sa zic mai mult:~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]