Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 13 Iul 2006, 18:07 
Senior

fetelor..eu nici nu stiam care e subiectul..si imi dau seama ca am vb asa multe despre albume..despre programe pt poze...si defapt era vb de rochia de mireasa :gun:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:08 
Diva

Citat:
fetelor..eu nici nu stiam care e subiectul..si imi dau seama ca am vb asa multe despre albume..despre programe pt poze...si defapt era vb de rochia de mireasa :gun:(X)

de fapt...despre rochia de mireasa care o sa fie in albumele de poze...deci suntem la subiect...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:10 
Senior

Citat:

de fapt...despre rochia de mireasa care o sa fie in albumele de poze...deci suntem la subiect...:)

sper sa nu se supere nimeni pe noi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:14 
Diva

Citat:

sper sa nu se supere nimeni pe noi!

Eu sunt de vina! dar daca tot vorbim de rochia de mireasa, uite ce intrebare am: dupa nunta ce faceti cu rochia de mireasa?! :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:20 
Junior

Citat:

;)esti tare, bravo;)
raspuns corect

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:20 
Senior

Citat:

Eu sunt de vina! dar daca tot vorbim de rochia de mireasa, uite ce intrebare am: dupa nunta ce faceti cu rochia de mireasa?! :-`

in primul rand nu esti de vina cu nimic..pur si simplu ne-am lasat duse de val..in al doilea rand..eu una nu vreau sa se aleaga praful de rochia mea..mai ales ca o sa pun asa mult suflet pt a o face...cred ca imi voi lua un dulap special in care sa o tin..cu toate chestiile care au tinut de nunta...eventual si pozele intr-un raft ceva..sa fie un colt toate amintirile. Vreau sa o pastrez, sa o am amintire. Tu? Voi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:22 
Junior

Citat:

pai o sa cam ia drumul dulapului....
sau cine stie, poate o sa am bucuria de a mi-o purta-o o alta viitoare miresica:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:24 
Veteran

Citat:

dupa nunta ce faceti cu rochia de mireasa?! :-`

Deoarece 'rochia' mea are o culoare si un model neconventional-adica este din tafta alb -fildes (sau gri-bej deschis) si este formata din 2 parti: top si fusta m-am gandit ca:
-fie le port separat la diverse evenimente cu conditia sa mai modific lungimea fustei
-fie o las la prafuit undeva pe balcon
-fie mai imprumut parti din ea prietenelor care au nevoie de toale pt diverse evenimente.
Din principiu nu prea port haine ultra elegante si nici nu-mi plac. Iar in sifonier am deja o stiva de haine purtate la diverse ocazii festive care ocupa locul de pomana, asa ca variantele 1 si 2 nu ma prea incanta. Voi ce o sa faceti cu ea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:24 
Junior

Citat:

exact, are dreptate Oana, n-ai nici o vina, eu am intretinut discutia cu pozele pt. ca eram absolut fascinata de ele.
Scuze(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:25 
Diva

Citat:

in primul rand nu esti de vina cu nimic..pur si simplu ne-am lasat duse de val..in al doilea rand..eu una nu vreau sa se aleaga praful de rochia mea..mai ales ca o sa pun asa mult suflet pt a o face...cred ca imi voi lua un dulap special in care sa o tin..cu toate chestiile care au tinut de nunta...eventual si pozele intr-un raft ceva..sa fie un colt toate amintirile. Vreau sa o pastrez, sa o am amintire. Tu? Voi?

Am mai multe optiuni:
1. rochita mea se poate transforma intr-o rochita de seara/ocazie
2. o vand si mai fac ceva bani
dar putin probabil ultima varianta!
(nu ca as fi lipsita de romantism, dar nu o sa am spatiu sa o depozitez! sa o foloseasca cineva peste ani?! putin probabil fiindca o sa fie demodata si fiecare vrea ceva personal! si sunt si egoista: de ce as vrea ca cineva sa se imbrace cu rochia mea?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:27 
Diva

Citat:

Deoarece 'rochia' mea are o culoare si un model neconventional-adica este din tafta alb -fildes (sau gri-bej deschis) si este formata din 2 parti: top si fusta m-am gandit ca:
-fie le port separat la diverse evenimente cu conditia sa mai modific lungimea fustei
-fie o las la prafuit undeva pe balcon
-fie mai imprumut parti din ea prietenelor care au nevoie de toale pt diverse evenimente.
Din principiu nu prea port haine ultra elegante si nici nu-mi plac. Iar in sifonier am deja o stiva de haine purtate la diverse ocazii festive care ocupa locul de pomana, asa ca variantele 1 si 2 nu ma prea incanta. Voi ce o sa faceti cu ea?

nici tu nu ai poze la instrumente!! Tii totul secret???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:29 
Diva

Citat:

Observ ca dupa comentariul meu ca ma necajesc ca nu gasesc fotografii la galeria personala, ai pus si tu problema! cred ca fetele uneori sunt mai timide/nu au fotografii la dispozitie din varii motive/sau le au la secret si vizibile numai prietenilor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:37 
Veteran

Citat:

:rocker:
Nu, nu e secret. Desi probabil ati mai vazut deja acest model de rochie, eu mi-am ales-o inca din februarie. Chiar ma caracterizeaza. A iesit exact ca in poza singura diferenta e ca intre volane exista o mica crapatura pana sus la incretituri pt "ventilatie". Rochia e din tafta exact acelasi model. Prob e ca am cautat materialul 2,5 luni si l-am comandat la un magazin pe Mosilor. A costa o groaza, mai bine o luam dintr-un magazin sau plecam intr-o excursie. Pe spate are siret. Cam astea ar fi singurele imbunatatiri. Sandalele sunt din acelasi material si cu aplicatii de cristale.
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:42 
Senior

Citat:
:rocker:
Nu, nu e secret. Desi probabil ati mai vazut deja acest model de rochie, eu mi-am ales-o inca din februarie. Chiar ma caracterizeaza. A iesit exact ca in poza singura diferenta e ca intre volane exista o mica crapatura pana sus la incretituri pt "ventilatie". Rochia e din tafta exact acelasi model. Prob e ca am cautat materialul 2,5 luni si l-am comandat la un magazin pe Mosilor. A costa o groaza, mai bine o luam dintr-un magazin sau plecam intr-o excursie. Pe spate are siret. Cam astea ar fi singurele imbunatatiri. Sandalele sunt din acelasi material si cu aplicatii de cristale.
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1

e frumoasa..insa mi-ar placea sa vad cum sta pe tine..e super dragutza..sa o porti sanatoasa :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:46 
Veteran

Citat:

e frumoasa..insa mi-ar placea sa vad cum sta pe tine..e super dragutza..sa o porti sanatoasa :wok:

nu ma-am pozat cu ea ca 'ginerele' nu vrea s-o vada. stie modelul dar, nu vrea s-o vada pe mine. si cum impartim calculatorul deoarece stam impreuna...
eu nu sunt superstitioasa chiar am vrut sa i-o arat, l-am alergat prin casa imbracata dar s-a incuiat in baie(X)
ghinion

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:48 
Senior

Citat:

nu ma-am pozat cu ea ca 'ginerele' nu vrea s-o vada. stie modelul dar, nu vrea s-o vada pe mine. si cum impartim calculatorul deoarece stam impreuna...
eu nu sunt superstitioasa chiar am vrut sa i-o arat, l-am alergat prin casa imbracata dar s-a incuiat in baie(X)
ghinion

haha..ce misto... super fain..eh..poate totusi o sa prinzi vreodata un moment si poti sa faci o poza...te descurci tu.. daca nu, nici o problema..o sa vedem dupa ce ai nunta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:48 
Junior

Citat:

ghinion

ce dragut
super tare
pai faza asta trebuia filmata nu pozata(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 18:49 
Diva

Citat:

ghinion

Frumoasa rochita ta! nici eu nu am fotografii cu rochita mea de mireasa! pana la nunta nici nu fac! si nimeni nu a vazut-o inca!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 19:07 
Veteran

Ce as putea sa-mi pun la gat la modelul acesta de rochie care, desi nu are nimic pe ea, e deja destul de incarcata prin cute si luciu.
Un set: 1 medalion din argint la vreo 4 cm, forma: floare, batut cu strasuri f marunte + cercei surub, 1,5 cm, forma : floare, care imbraca lobul? Sunt ok?
iar in par o singura agrafa ca si medalionul.
Si geanta si sandalele sunt din acelasi material cu rochia si au cateva strasuri.
Model geanta: https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1
numai ca are flori pe ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 19:12 
Veteran

Citat:

ghinion

suuuuupeeeeeeeeeer rochita:lol::lol::lol:intr-adevar un model special sa o porti cu multa multa placere:flowers::flowers:
ai putea de exemplu fara sa te vada 'ginerica' sa faci o poaza in fata oglinzii(ca reflexie).daca ginerica nu vrea sa vada rochia pe tine nu-l mai chinui si fai pe plac.vrea sa fie facsinat cand te va vedea miresica si tu vrei sa-i stici placerea asta, pai da:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]