Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: sorina..
MesajScris: 14 Iul 2006, 13:13 
Diva

sorina..imi zici si mie de unde ai luat cupele acelea ca ma intereseaza...si cam cat ai dat pe ele....ma gandeam sa ne luam si noi pt la nunta...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: sorina..
MesajScris: 14 Iul 2006, 13:22 
Senior

am raspuns ...le-am luat din Braila ....au un fel de mall...si de acolo le-am luat ....costa 800 de mii .. ideea este ca astea au fost ultimele dar nu cred ca este problema ...eu o sa mai merg l braila in cateva saptamani daca vrei iti pot cumpara eu cand merg si ne intalnim ....

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: luna de miere
MesajScris: 14 Iul 2006, 13:42 
Veteran

Fetelor,unde mergeti in luna de miere?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: gina
MesajScris: 14 Iul 2006, 13:45 
Diva

Citat:
pai cam multe chestii avem in komun ...rokia mea de mireasa este l fel ....doar ca a suferit ceva modificari ...mai mari hehehe ... este rokie luata d l A T, nu-i asa?

da, de acolo e luata rochia :D... si acum imi place tare mult, chiar ma gandeam s-o modific cumva sa o mai pot purta :D...

p.s. scuze ca m-am bagat si eu la Ploiesti :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 13:58 
Veteran

Hahaha!!Mie chiar imi face placere sa mai vorbesc si eu cu cineva din Bacau:sunt nascuta si acolo am locuit pana m-am mutat la Ploiesti!!Mi-e dor de Bacau!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:08 
Senior

cel mai mult mi-a placut corsetul ....este deosebit si nu este impopotonat ...eu am o problema...am bustul mai maricel ...si mi s-a potrivit de minune modelul asta ....in rest simplitatea rokiei a fost ok ...am putut sa-i mai fac diverse modificari ....i-am strimtat fusta aka am facut-o p langa corp .....si punctul kulminant ...hehheheeh mi-am facut o splendoare de trena care este suuuper frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 19:05 
Diva

off...fetele cand ma gandesc ca mai am o luna pana la nunta...parca incepe sa ma ia cu emotie asa...cum a trecut timpul...parca ieri eram in decembrie 2005 si planificam nunta...si uite ca suntem in iulie...mai e un picut si voi fi o doamna...mai sa fie :love::lol:...si simt cum voi sunteti mai pregatite ca mine...off si nu am luat tot ce trebuie
sorina....cred ca voi aranja pana la urma eu paharele mirilor cu ceva simbolic sa vedem acuma...
o poza cu rochita ...sa vedem.....:ok:;)
raluca...noi mergem in luna de miere in eforie nord...acolo ne ducem mereu in fiecare concediu...pt mine are o semnificatie aparte...acolo am fost si ceruta de sotie...:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 19:55 
Veteran

La Eforie Nord am mers si noi in fiecare an!Da la voi e bine pt ca aveti nunta in august si mai puteti merge aici pe litoral,dar eu la jumatatea lui septembrie chiar nu mai am cum sa ma duc la mare aici!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 20:46 
Diva

Citat:
La Eforie Nord am mers si noi in fiecare an!Da la voi e bine pt ca aveti nunta in august si mai puteti merge aici pe litoral,dar eu la jumatatea lui septembrie chiar nu mai am cum sa ma duc la mare aici!!

cred ca ar fi o idee buna daca ati merge la greci sau la bulgari...dar mai mult in Grecia ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 11:05 
Senior

hehehehe pt rochita si eu mai am de asteptat .....saptama trecuta am fost s-o probez ...trena vine fff frumos dar extrem de inkomoda asa ca ...m-am gandit eu sa-mi fac o a2a trena mai mikutza si mai comoda cu care pot defila nestingherita:rocker:. cat despre luna de miere inka nu ne-am hotarat..probabil ca o sa alegem cipru sau grecia ...inca nu stim sigur .:cat:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: ce facem k rokia dupa nunta????????
MesajScris: 17 Iul 2006, 11:08 
Senior

gina si eu ma gandeam s-o madifik ca sa mai poata fi purtata ...eu cred k o sa-mi duk corsetul la vopsit poate cine stie .....:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce facem k rokia dupa nunta????????
MesajScris: 17 Iul 2006, 12:36 
Diva

Citat:
gina si eu ma gandeam s-o madifik ca sa mai poata fi purtata ...eu cred k o sa-mi duk corsetul la vopsit poate cine stie .....:lol:

eu m-am gandit sa scurtez fusta, ca si asa acum se poarta fustele si rochiile infoiate, cu tul pe dedesubt... inca nu stiu sigur... si m-am mai gandit la o aplicatie de alta culoare pe deasupra... iar corsetul cred ca-l voi picta... sau nu? :D inca nu sunt hotarata :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 13:48 
Senior

o sa mearga super bine ....
mama spunea s-o pastrez s-o arat fetei mele cand s-o face mai mare ...hehhehehe poate pe vremea fetei mele o sa se poarte antene .....plus k se va deterioara ....asa k mai bine o s-o transform(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 14:06 
Veteran

Eu o voi pastra asa cum e ea!!Nici nu merge modificata si in plus de asta,eu vreau ca ea sa ramana "ROCHIA MEA DE MIREASA"!Si nicic nu vreau sa o vand sau sa o imprumut!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 14:28 
Senior

eu daca as avea o kunostinta care n-ar avea bani sa-si kumpere o rokie ...cu cel mai mare drag i-as imprumuta rokia mea ...eu ce sa mai fac cu ea ..... acum sincer ..... cu toate ca m-am kinuit pana am adus-o l forma dorita si alergatura dupa material si kati bani am bagat in ea ....asa ca ...eu am s-o imprumut ....de dat n-am s-o dau de tot ..poate ca am s-o modifik ...inka nu stiu exact ce soarta o sa aiba;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 15:03 
Veteran

Asa poate o sa o imprumut ,dar daca mi-o da inapoi rupta sau patata fac crize!!Imi place foarte mult rochia mea si plus de asta eu de mica m-am vista mireasa!!Si mama mai are rochia de la nunta ei de acum 27 de ani!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: nunta
MesajScris: 18 Iul 2006, 10:49 
Senior

fetelor ma uitam pe pagina noastra de prahova si am vazut ca danraulo a avut nunta pe 16 luna asta .....Casa de piatra! si poate nu ne uita si pe noi si ....ne povesteste cum a fost ...acum poate ca sunt plecati in luna de miere;)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: nunta
MesajScris: 18 Iul 2006, 14:17 
Veteran

Da chiar asa!!CASA DE PIATRA!!Multa fericire si viata lunga alaturi de cel iubit!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: alooooooo
MesajScris: 20 Iul 2006, 13:10 
Senior

hei fetelor , gata ati luat pauza ...?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: analize
MesajScris: 20 Iul 2006, 13:22 
Diva

neatza fetele...ce faceti? haideti ca inca nu a venit weekendul..
voi stiti cu cat timp inainte sa ma duc la doctorul de familie pt certificatul acela ? si pt analize ?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]