Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: !?
MesajScris: 04 Iul 2006, 20:16 
Nou Venit

Citat:
informativ (ghid)VEZI PAGINA 3 pentru miresuci viitoare ca nu si-au gasit unde sa petreaca.

MI-A STERS MEAJUL CU GHIDUL!!!:gun:(X):unsure::zoombie: ERA LA PAG 3!!!
Am inteles! Nu e voie sa faci reclama.
si mesajul anterior mi-a fost modificat,acum nu prea se mai intelege ce am vrut sa spun.asta e.am crezut ca se poate discuta deschis pe forum.Dar ce nu am priceput!? e ca mai sunt postate mesaje in care apar nume de restaurante.sa fie alea mesaje mai vechi....?:blink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Agentie
MesajScris: 17 Iul 2006, 14:26 
Nou Venit

Citat:

salut!
din ce am auzit eu:
voiajor: incepand de la 700000lei/meniu
europa: incepand de la 650000/meniu
diamant:incepand de la 550000/meniu

in cat sept este nunta ta?

in 2 sept. meniu 800.000 fara bautura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 04:24 
Nou Venit

Citat:

in 2 sept. meniu 800.000 fara bautura

...preturile mai cresc...asta e!
Eu am avut nunta la Europa...meniu super bogat si super bun - 850.000 fara bautura evident:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Tg-Mures 2006
MesajScris: 29 Sep 2006, 14:56 
Nou Venit

Citat:

Salutari
M-ar interesa si pe mine, o viitoare miresuca, firme din Tg. Mures care se pot ocupa de amnejarea salii.
Multumesc

Buna, eu am avut nunta in Ludus si am lucrat cu o firma din Tg Mures. A iesit super si preturi mici..mici. :)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: decorari
MesajScris: 24 Noi 2006, 23:23 
Nou Venit

si pe mine ma intereseaza o astfel de firma.sunt curioasa ce preturi practica.cat ar fi husa/scaun, arcada de baloane la intrare,naproane.si daca au cumva culorile verde mar cu galben. daca stiti careva dintre voi ceva, dati-mi o adresa sau un nr. de tel.:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: salutare nuanda!
MesajScris: 28 Ian 2007, 13:43 
Nou Venit

vad ca tare iti doresti sa conversezi...si nimeni nu te baga in seama:( uite, daca doresti un sfat legat de nunta si organizare poate te pot ajuta. eu mi-am stors gandurile cum sa fac sa iasa bine.nunta mea e aproape, am respectat lista de sarcini si e bine. sunt multumita ca nu m-am aglomerat cu toate...si banii s-au dus pe rand. in 27 ian, am fost la cj la salonul mireselor, nu a fost cine stie ce pe acolo...am gasit doar voal si diadema. apoi am colindat centralul si am gasit costum de mire si bijuteriii.macar atat, restul le gasesti si la mures.
PS.intreba-l pe mirele tau:D daca cunoste pe un cristian androne?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: salut!
MesajScris: 28 Ian 2007, 22:22 
Nou Venit

Citat:

salut Daciana
pt ca nunta ta e aproape vreau sa te intreb daca te-a ajutat acel nr. de telefon pe care ti l-am dat mai demult - legat de decorari.

am luat legatura cu ei, sunt din cj, initial mi-au trimis o lista de preturi din care prea multe nu am avut de ales...(nu era ceea ce ma interesa), si am incercat sa obtin un "pachet" la un buget de 900 lei si au zis ca se poate aranja.problema e ca pana am primit raspuns de la ei am rezolvat cele necesare cu cineva care sunt ok la pret si imi convin din toate pdvd comparativ cu alte agentii care se ocupa de decoruri.am incredere ca vor face treaba buna.:p%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2007, 01:49 
Nou Venit

Eu stiu pe cuineva care ofera huse pt scaune la 17000 lei

nu imi dai shi mie adresa lui te rog ???:ndance:(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: decoratiuni
MesajScris: 30 Ian 2007, 20:47 
Nou Venit

buna mona,ca sa fiu fairplay ar trebui sa-ti dau nr lor de tel. sunt doua surori(poate le stii), insa nu pot sa ti-l dau pana nu am si acordul lor.sper sa ma intelegi, stiu ca au foarte mult de lucru sunt foarte cautate.tu ai nunta pe 1 sept din cate am vazut. saptamana viitoare ma intalnesc cu ele sa le dau un avans si am sa le intreb.ok? sa nu te superi.si eu am ajuns la ele prin seful meu, care intamplator, este prieten bun cu una din ele.
:ok::nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]