Citat:
sunteti niste egoiste... ca nu vreti sa puneti poze ...macar ceva ...asemanator ...nu neaparat forma finala a rochiei!
ai dreptate cu chestia asta...dar...eu, de exemplu, n-am facut poze din alt motiv...am vrut ca rochia sa fie o surpriza si pentru mine (adica sa nu o vad zi de zi si sa ma satur de ea, cam asa mi se intampla)...
ieri am fost la proba si, dupa 2 luni in care incercam sa imi aduc aminte exact cum arata (2 luni de cand am dat comanda) am ramas placut surprinsa sa vad ca e mai frumoasa decat imi imaginam...va dati seama ca, fara poze, nu mai stiam exact cum e...si cu atatea alte modele vazute....
e atat de frumoasa...parca mai frumoasa decat la inceput...

...acum intr-adevar abia astept sa o imbrac...
va dati seama ca nu stie decat mama (care a fost cu mine cand am facut comanda) cum arata...toata lumea ma intreaba...soacra, surorile, matusile...toti...
sa vedeti mirele meu ce dragut a fost...a venit cu mine la Oradea (de acolo e rochia) si s-a plimbat vreo ora pana am facut eu proba...a fost asa de incantat cand a vazut ca am iesit fericita de acolo....

:love::love:
mi-am mai luat si tiara + colier...si niste manusi scurte cu degete, super dragute, am facut comanda pentru voal ca nu aveau cum vreau eu...
de miercuri pana duminica o sa fiu la bucuresti si o sa imi caut pantofi...nu vreau sa ma intorc acasa fara pantofi, de fapt sandale...sper sa gasesc...
va rog eu...nu va suparati...mai e putin pana la nunta si promit sa pun multe, multe ,multe poze...