Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia-vol.IV
MesajScris: 18 Iul 2006, 12:56 
Diva

Citat:

sunteti niste egoiste... ca nu vreti sa puneti poze ...macar ceva ...asemanator ...nu neaparat forma finala a rochiei!

ai dreptate cu chestia asta...dar...eu, de exemplu, n-am facut poze din alt motiv...am vrut ca rochia sa fie o surpriza si pentru mine (adica sa nu o vad zi de zi si sa ma satur de ea, cam asa mi se intampla)...

ieri am fost la proba si, dupa 2 luni in care incercam sa imi aduc aminte exact cum arata (2 luni de cand am dat comanda) am ramas placut surprinsa sa vad ca e mai frumoasa decat imi imaginam...va dati seama ca, fara poze, nu mai stiam exact cum e...si cu atatea alte modele vazute....:)

e atat de frumoasa...parca mai frumoasa decat la inceput...:)...acum intr-adevar abia astept sa o imbrac...:)
va dati seama ca nu stie decat mama (care a fost cu mine cand am facut comanda) cum arata...toata lumea ma intreaba...soacra, surorile, matusile...toti...
sa vedeti mirele meu ce dragut a fost...a venit cu mine la Oradea (de acolo e rochia) si s-a plimbat vreo ora pana am facut eu proba...a fost asa de incantat cand a vazut ca am iesit fericita de acolo....:love::love::love:

mi-am mai luat si tiara + colier...si niste manusi scurte cu degete, super dragute, am facut comanda pentru voal ca nu aveau cum vreau eu...

de miercuri pana duminica o sa fiu la bucuresti si o sa imi caut pantofi...nu vreau sa ma intorc acasa fara pantofi, de fapt sandale...sper sa gasesc...

va rog eu...nu va suparati...mai e putin pana la nunta si promit sa pun multe, multe ,multe poze...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 13:58 
Diva

Loredana,

De unde ti-ai luat tiara??? ... pe mine m-au lasat balta cei la care am facut comanda. Nu au stiut sa imi spuna nici daca mai exista sanse sa primesc nici daca nu sunt deloc sanse.
... Si cand ma gandesc ca deja mi-am cumparat colierul si cerceii din set!!! :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 14:08 
Diva

Citat:
Loredana,

De unde ti-ai luat tiara??? ... pe mine m-au lasat balta cei la care am facut comanda. Nu au stiut sa imi spuna nici daca mai exista sanse sa primesc nici daca nu sunt deloc sanse.
... Si cand ma gandesc ca deja mi-am cumparat colierul si cerceii din set!!! :gun:

nasol...
poate ai noroc sa gasesti pana la urma. eu am umblat de mi-au iesit ochii din cap dupa diadema...dar intr-un final am gasit si sunt super fericita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 14:46 
Diva

Citat:

nasol...
poate ai noroc sa gasesti pana la urma. eu am umblat de mi-au iesit ochii din cap dupa diadema...dar intr-un final am gasit si sunt super fericita.

eu am fost azi dimineata cu nasa si mi-am cumparat o esarfa...care mi-o va pune ea pe cap dupa ce-mi da voalul jos! Dupa nunta o voi folosi pe post de curea la pantaloni!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 14:55 
Diva

Citat:

eu am fost azi dimineata cu nasa si mi-am cumparat o esarfa...care mi-o va pune ea pe cap dupa ce-mi da voalul jos! Dupa nunta o voi folosi pe post de curea la pantaloni!!:D:D

si eu o sa-mi pun esarfa. nu vreau batic...:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 15:02 
Diva

Citat:
si eu o sa-mi pun esarfa. nu vreau batic...:wokno:

pai si eu am stat si m-am tot gandit ..palarie daca -mi iau...dupa aia ce fac cu ea? Nu o mai poarta nimeni!! Asa esarfa ...ii gasesc eu o intrebuintare!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 15:21 
Junior

Citat:

pai si eu am stat si m-am tot gandit ..palarie daca -mi iau...dupa aia ce fac cu ea? Nu o mai poarta nimeni!! Asa esarfa ...ii gasesc eu o intrebuintare!:D:D

si eu vreau tot esarfa dar musai una mica si alba care sa fie infasurata in jurul cocului caci nu vreau sa imi faca capul cat o banita:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 15:38 
Veteran

Citat:

si eu vreau tot esarfa dar musai una mica si alba care sa fie infasurata in jurul cocului caci nu vreau sa imi faca capul cat o banita:lol:
eu mi-am cumparat palarie pentru ca si asa am eu o mnie cu palariile si toata lumea zice ca imi sta bine(nu cu aia de miresa ca nu a vazut-o nimeni)Apropo eu nu am pus foto cu rochia pentru ca nu am si de cand am dus-o la sora mea nu am mai vazut-o.Am dus-o la ea ca sa nu o vada Cris al meu cand vine acasa desi deja imi zice la tel. ca el vrea sa o vada inainte de nunta ...dar sa o creada el:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 16:19 
Diva

Citat:
eu mi-am cumparat palarie pentru ca si asa am eu o mnie cu palariile si toata lumea zice ca imi sta bine(nu cu aia de miresa ca nu a vazut-o nimeni)Apropo eu nu am pus foto cu rochia pentru ca nu am si de cand am dus-o la sora mea nu am mai vazut-o.Am dus-o la ea ca sa nu o vada Cris al meu cand vine acasa desi deja imi zice la tel. ca el vrea sa o vada inainte de nunta ...dar sa o creada el:p:D

ideea cu esarfa legata de coc este foarte practica. si eu tot la asta m-am gandit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 16:23 
Veteran

Citat:

ideea cu esarfa legata de coc este foarte practica. si eu tot la asta m-am gandit.

eu sincer nici nu m-am gandit la altceva..ca sa am vz pe la nunti..cu esarfa pusa in loc de voal...sau mai bine zi ep post de voal...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 16:31 
Diva

Citat:
eu sincer nici nu m-am gandit la altceva..ca sa am vz pe la nunti..cu esarfa pusa in loc de voal...sau mai bine zi ep post de voal...

asta se practica dupa ce se da voalul jos.
urasc ideea de batic si atunci am ales o esarfa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 18:17 
Veteran

Fetelor, cu tot respectul fata de o traditie la care tineti, eu nu sunt de acord cu 'imbrobodirea' miresei. Acest obicei mi se pare misogin!!!!! Eu nu vreau asa ceva! :flowers: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 18:31 
Diva

Citat:
Cu imbrobodirea nici eu nu sunt de acord, dar imi place ideea de palarie... doar devii doamna!:p

E DRAGUTA IDEEA CU PALARIE, DAR NU PREA MAI SEAMANA A TRADITIE. si ma gandesc ce o sa fac cu palaria dupa nunta...
esarfa este ideala in cazul meu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 18:50 
Veteran

Citat:
Cu imbrobodirea nici eu nu sunt de acord, dar imi place ideea de palarie... doar devii doamna!:p

Oricum sunt o doamna!!! Da-i naibii de barbati! Daca vor mancare si curatenie s-si ia femeie in casa cu broboada si sort! eu vrea sa ma simt bine la nunta, de rest sa-si bage traditiile undeva....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 18:50 
Diva

Citat:
Inseamna ca suntem firi practice; eu am ce face cu palaria, esarfe am destule....:ok:

asta este un lucru bun. eu nu port palarii. imi plac mult, dar...nu am unde sa port.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 18:54 
Veteran

Citat:

Oricum sunt o doamna!!! Da-i naibii de barbati! Daca vor mancare si curatenie s-si ia femeie in casa cu broboada si sort! eu vrea sa ma simt bine la nunta, de rest sa-si bage traditiile undeva....

Sorry, nu as vrea sa sune ca o critica sau lipsa de respect ceea ce am scris mai sus. Eu sunt o fire mai rebela si mai independenta, nu vreau sa fac niciodata ce-mi impun altii. Voi sa faceti ce va place voua si nu lasati pe altii sa va impuna nimic!!!! Pana la urtama si voi trebuie sa va simtiti bine: cu sau fara broboada sau cu palarie sau esarfa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:12 
Diva

Citat:
Fetelor, cu tot respectul fata de o traditie la care tineti, eu nu sunt de acord cu 'imbrobodirea' miresei. Acest obicei mi se pare misogin!!!!! Eu nu vreau asa ceva! :flowers: :lips:

da ........e o imbrobodire de 5 minute ...eu oricum imi pastrez tiara in cap si inainte si dupa etapa asta de kkt din nunta! Si cred ca voalul il fac si eu cadou ..oricum nu prea imi place! Sa se spele cu el pe cap aia care prinde buchetul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:16 
Veteran

Citat:
da ........e o imbrobodire de 5 minute ...eu oricum imi pastrez tiara in cap si inainte si dupa etapa asta de kkt din nunta! Si cred ca voalul il fac si eu cadou ..oricum nu prea imi place! Sa se spele cu el pe cap aia care prinde buchetul!

Bravo Gina!!! Eu nici macar nu-mi pun voal! Sa ma comenteze toti! Aia e! Oricum o sa benocleze popa niste ochi ca e cam scrupulos din ce am vazut eu...(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]