Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia-vol.IV
MesajScris: 18 Iul 2006, 19:26 
Veteran

Citat:

Bravo Gina!!! Eu nici macar nu-mi pun voal! Sa ma comenteze toti! Aia e! Oricum o sa benocleze popa niste ochi ca e cam scrupulos din ce am vazut eu...(X)

vai da ce comentarii rautacioase aduse la faza cu "baticul"
ca doar nu inseamna ca sunt vai sub papucul barbatului...
ce interpretari..
chestia cu baticul va sa zica devii doamna...nu mai esti domnisoara...si atunci...cel mai delicios moment pt mirese...primeste bani in san...destui...si sunt banii ei..
eu de abia astept
si asta e la sf rau de tot...nici nu stii dc mai e jumate din lume la ora aia...
o esarfa pusa pt 5 minute si bani multi la tine in sani..nu strica....:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:30 
Diva

Citat:
da ........e o imbrobodire de 5 minute ...eu oricum imi pastrez tiara in cap si inainte si dupa etapa asta de kkt din nunta! Si cred ca voalul il fac si eu cadou ..oricum nu prea imi place! Sa se spele cu el pe cap aia care prinde buchetul!

evident ca voi ramane cu diadema pe cap...adica cum...?:mellow::mellow::gun:
o sa stau cu esarfa pe coc 5 minute dupa care mi-o pun de gat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:31 
Diva

Citat:
ce interpretari..
chestia cu baticul va sa zica devii doamna...nu mai esti domnisoara...si atunci...cel mai delicios moment pt mirese...primeste bani in san...destui...si sunt banii ei..
eu de abia astept
si asta e la sf rau de tot...nici nu stii dc mai e jumate din lume la ora aia...

mai ...e de kkt oricum! Eu am vazut la o nunta ceva mai de 2 lei...mirele statea pe scaun si mireasa dansa cu barbatii invitati la nunta respectiva insa numai dupa ce plateau mirelui o "taxa" de dans......era ca si cum ala scotea mireasa la produs! Pe bune!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:34 
Veteran

Citat:

mai ...e de kkt oricum! Eu am vazut la o nunta ceva mai de 2 lei...mirele statea pe scaun si mireasa dansa cu barbatii invitati la nunta respectiva insa numai dupa ce plateau mirelui o "taxa" de dans......era ca si cum ala scotea mireasa la produs! Pe bune!!:D:D:D

mai nu stiu ce leg are asta cu "basmaua"
asta nu e legat de basma...sincer.
acete obiceiuri nu cunosc:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:35 
Veteran

Citat:
ce interpretari..
eu de abia astept

Mda, mai multi sau mai putini, nu te poti baza pe astea
Si pana la urma pt 2 sau 3 milioane sa nu-mi fac si eu damblaua? Adica sa-mi calc pe inima si sa accept batic?! Dupa ce toti ma bat la cap cu n feluri de manacre, torturi bauturi n melodii tembele, pretentii...Nici vorba!
PS domnisoara nu mai sunt de mult:~*:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:36 
Diva

Citat:

n-am mai auzit pana acum de asa ceva.
eu stiu ca dupa ce mireasa arunca buchetul si devine "doamna" la faza cu esarfa, se face o hora in care intra mireasa si toate domnisoarele.atat. fara picior de barbati. cand i se da voalul jos i se baga bani in san sau sub esarfa, pe care trebuie s-o dea de 3 jos ca si cum ar refuza sa devina doamna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:37 
Veteran

Citat:
Mda, mai multi sau mai putini, nu te poti baza pe astea
Si pana la urma pt 2 sau 3 milioane sa nu-mi fac si eu damblaua? Adica sa-mi calc pe inima si sa accept batic?! Dupa ce toti ma bat la cap cu n feluri de manacre, torturi bauturi n melodii tembele, pretentii...Nici vorba!
PS domnisoara nu mai sunt de mult:~*:p

e..nu mai zic nimik..ca vad ca toata lumea are diferite opinii...si..fiecare face cum vrea si c vrea..cum ii place...oricum eu fac cum imi place orice...
asa ca...petrecere frumoasa indiferent cum e ea si cu batic si fara:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:39 
Veteran

Citat:

eu stiu ca dupa ce mireasa arunca buchetul si devine "doamna" la faza cu esarfa, se face o hora in care intra mireasa si toate domnisoarele.atat. fara picior de barbati. cand i se da voalul jos i se baga bani in san sau sub esarfa, pe care trebuie s-o dea de 3 jos ca si cum ar refuza sa devina doamna.

Asa am vazut si am auzit si eu!
Ca la teatru fratilor! Pacat ca piesa e in reluare la fiecare nunta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 19:40 
Veteran

Citat:
e..nu mai zic nimik..ca vad ca toata lumea are diferite opinii...si..fiecare face cum vrea si c vrea..cum ii place...oricum eu fac cum imi place orice...
asa ca...petrecere frumoasa indiferent cum e ea si cu batic si fara:D

Exacat! :flowers::lol:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 20:54 
Diva

Citat:

La mine la nunta, cand m-au facut "doamna", s-a facut o hora la care au participat doar femeile. Apoi barbatii ca sa poata sa intre in hora au trebuit sa-si cumpere intrarea. Adica mi-au pus bani la palarie si au intrat si ei in hora.
Asta e traditia, asa mi-a spus soacra mea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 22:01 
Diva

Citat:

La mine la nunta, cand m-au facut "doamna", s-a facut o hora la care au participat doar femeile. Apoi barbatii ca sa poata sa intre in hora au trebuit sa-si cumpere intrarea. Adica mi-au pus bani la palarie si au intrat si ei in hora.
Asta e traditia, asa mi-a spus soacra mea!

uite, vezi? traditii si traditii :D... eu am aruncat buchetul, nasa mi-a scos voalul si l-a pus fetei care a prins buchetul. mirelui i s-a scos floarea din piept si i-a fost pusa baiatului cu care era tipa cu buchetul (maaamaaa, dar alambicat mai scriu :wacko:)... apoi am dansat toti 4 un vals :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 12:10 
Diva

Citat:
Revenind la subiect, am fost ieri la ultima proba la rochita si am fost mai mult decat incantata; practic proba a constat doar in a o imbraca cu pantofii de schimb in picioare pentru a-i stabili lungimea finala. Nu stiu cum a facut croitoreasa dar rochita imi face un mijlocel mai subtire parca decat il am eu in mod normal (sau poate asa mi se pare mie).
Rochia putea fi gata de maine, dar am decis sa o iau abia miercurea viitoare.

Buna dimineata Doriana! ma bucur sa aud ca esti asa incantata de rochita! a mea inca e pe drum - o primesc luna asta! sper sa nu fie nevoie de nici o modificare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 12:33 
Diva

Citat:
Merci mult!
Iti doresc multa bafta!:flowers:

cu cea mai mare placere! imi place sa trag cu ochiul la fotografiile miresicilor de pe acest site! asemenea imi place sa intru pe forum sa aflu una alta despre nunta!
Nu prea sunt fete pe forum!
oricum am mult de lucru dar ma mananca degetele si nu pot sa nu citesc ce mesaje apar pe aici!:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 00:28 
Admin Ghidul Miresei

Va rog haideti sa continuam aici:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=20681

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Ora este UTC + 2 [ DST ]