Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 19 Iul 2006, 13:58 
Diva

Citat:
Cu asta si eu sunt de acord!
Si mai e ceva ce nu inteleg: plansul in biserica sau la plecarea de acasa. Doar nu e fortata fata sa se marite, asa ca de ce sa plangi!

eu n-am plans nici in biserica, nici acasa... dar mi-au dat lacrimile putin la starea civila cand au venit prietenele mele cele mai bune sa ma felicite :love:... (stim noi de ce :p...)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:17 
Diva

Citat:

nu am vazut decat f putin din emisiunea de aseara, dar nu pot sa nu fac un comentariu mai... rautacios (dar zau ca nu ma pot abtine :devil:) legat de nunta din focsani: ce mire urat si ce nas tzoparlan...:zoombie:
zau ca nu m-am putut abtine :D

exact. nunta d ela focsani mi-a lasat un gust amar. tzoparlani cu totii. sincer. mireasa s-a dat in spectacol pt stia ca este filmata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:20 
Diva

Citat:

Da!da! Da! nota bene pentru miresica din Bucuresti! delicata, finuta - daca aveam rochita ei, faceam decolteul o idee mai jos! nu imi place asa taiat! in rest nunta ok, romaneasca! daca erau un pic mai petrecareti nuntasii era si mai bine! dar cred ca erau mai timizi si din cauza camerelor de filmat! nu e asa comod sa stii ca risti sa te vezi la tv cine stie in ce ipostaza!

nunta din bucuresti mi-e placut foarte mult. chiar daca a fost facuta la un hotel cu nume din bucuresti H. a fost o nunta fara fitze. mireasa s-a distrat, a dansat...erau amandoi realmente indragostiti si fericiti. veseli, glumeti.
a fost o nunta moderna dar care a avut si cateva traditii atat cat se mai tin in bucuresti. spre deosebire de cea din focsani...nasu' a fost sub orice critica, iar celalalt tip, parca iulian mai avea putin si baga mana pana la cot in decolteul miresei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:34 
Diva

Citat:
Nu prea m-am uitat la emisiunea de aseara.... dar ce am vazut si m-a oripilat a fost mireasa din Focasani care mai avea putin si-si ridica rochia in cap ca tiganicile......:wokno::wokno::gun::gun:

la fiecare 5 minute, ea era cu rochia in cap...se vedeau groaznic cercurile de la crinolina.
si parul lasat pe spate de parca pleca la plimbare..."ii placea viata" daca intelegeti ce vreau sa spun, iar mirele mi s-a parut un pampalau. si iubitul meu a fost de acord cu ideea asta - "e varza!" (am citat).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:34 
Diva

Citat:
Inca ceva.... mi-au placut soacrele din Bucuresti. Dansau nu se jucau:lol::wok::lol::wok:

asta mi-a placut foarte mult. nu au fost scortosi...au dansat, s-au distrat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:41 
Diva

Citat:

Asta m-a socat si pe mine. Ingrozitor, era chiar dezgustatoare cu rochia in cap si crinolina aia urata. In schimb la Bucuresti mi-a placut aproape tot.A fost o nunta eleganta si de bun gust.

exact. nota 10 pt mirii din bucuresti. in sfarsiot am vazut si eu o nunta frumoasa la emisiunea asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:41 
Diva

Citat:

imi place vorba asta..... este caracterizanta pentru mireasa din Focsani

da. o mare varza.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 18:31 
Veteran

ma uit la reluare pt ca aseara am ratat si aveti dreptate mireasa de la Focsani e ciudata iar mirele urat :-` super in schimb nunta de la Bucuresti!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 20:31 
Diva

Citat:

Gina, ai reusit sa vezi emisiunea de data asta?
:~*:~*:~*:~*spre rusinea mea .....nu!:~*:~*:~* mai nou umblu prin oras la ora 8-9:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 21:30 
Senior

am observat o groaza de chestii la nunta din focsani care au fost intradevar dezgustatoare... e cam tot din ce ati spus voi: faza cu dansul si rochia pana in cap, coafura ei, gesturile ei, mai bine spus, fitze si nu in ultimul rand faza cu rascumpararea care ma lasat paf. adik..sa incepi tu la nunta ta sa-l certi pe mire ca nu ti-a convenit nush ce...dupa faza asta mi-am pus intrebarea..oare de ce s-au luat? oricum..si mirele a fost intradevar varza...ma scuzati ca o spun..insa sa aud din gura lui ca se plictiseste la propria nunta..e nici nu stiu cum sa descriu chestia asta..e NASPA (X) nu mai continui..pt ca sunt o gramada de chestii pe care le pot spune..insa pot tine de gusturi si de felul omului.

Cea de la Bucuresti..ce pot sa spun..pe mine ma emotionat f tare...este foarte apropiata de cum mi-as dori sa fie nunta mea...mirii au fost intradevar niste frumosi. Mireasa f finutza si frumoasa si de rochia ei ce sa mai zic...parca era o printesa. Mirele..un frumos care m-a facut si pe mine sa plang cand l-am vaz ca ii dadeau lacrimile cand ii canta mireasa. Ce mai, mi-a placut absolut tot..au fost multe faze care m-au emotionat f tare...acum plangeam cu lacrimi de crocodil cand ii vedeam pe mirii de la buc si toate gesturile lor..felul in care dansau...cum vb..cum se distrau..insa radeam si ma enervam cand ii vedeam pe cei de la focsani cum negociau..cum dansau..cum cantau....cum se certau.

In concluzie...pana acum..din toate nuntile pe care le-am comentat, aceasta de la Bucuresti a fost pe gustul meu...si chiar mi-ar placea ca ei sa castige marele premiu. Va pupik

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]