Citat:
Simt ca mor...
Mai am o luna (fix) pana la nunta si nu sunt gata:
-nu am cumparat pantofii ca sa-mi iau rochia (deja aleasa)
-nu mi-am gasit accesorii (pieptene cu flori pt par, manusi, jartiera, evantai, ciorapi.....)
-nu am costum pt primarie
-nu am verighete
-nu am cumparat costum pt mire. Nu doar ca nu am cumparat, nici nu ne-am uitat....si nici pantofi, curea, camasa, cravata...
-nu m-am hotarat cu florile
-nu am huse
-nu am tort
-nu am cocarde
..... si in loc sa ma duc in oras sa caut, stau pe Forum....

Va rog un mic imbold, o idee de unde as putea gasi ceva de pe lista....
Eu sunt mai pragmatica! Ai bani destui?! atunci e in regula! intr-o luna poti cumpara tot ce e pe lista de mai sus! incepi cu magazinele, unul cate unul, si sigur ca o sa gasesti totul pe gustul tau! nu spun neaparat ca trebuie sa lasi pe ultima suta de metrii totul, dar iata ce mi s-a intamplat mie, de curand: am avut o nunta simandicoasa foarte, era intr-o sambata! atat am umblat dupa rochita si pantofi de m-am trezit ca a venit joia de dinaintea evenimentului si eu nu aveam nimic pe plac! am luat frumusel magazinasele la rand - nu neaparat de firma, si am gasit o rochie trasnet, la un pret rezonabil, parca ma astepta pe mine! la fel cu pantofii! i-am luat chiar cu o zi inainte de nunta respectiva!
Mai ales ca esti mireasa, eu am mare incredere in hazard! nu ma las in voia sortii! dar stiu ca cineva are grija sa se intample anumite lucruri cand trebuie!