Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 13:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 18 Iul 2006, 13:16 
Junior

Citat:
O zi plina (libera) deci mai bifam:
- depus actele, avem cununia civila la ora 11:45
- luat 3 tunuri confetti
- luat funde pentru masini
- luat mire si mireasa tort
- dat comanda pentru tort (va fi combinatie de mascota si diplomat cu fructe)
- luat pahare mire, mireasa, nasi
- confirmat livrare si pret lumanari, buchete, cocarde
- primit primele cadouri de nunta, de la rudele care nu pot sa vina
Si un sfat celor care vor sa se cunune sambata la sectorul 3: duceti-va si incepeti lista de duminica. Noua cand am trecut sambata nu ne-a dat prin cap sa facem asa, dar cand ne-am trecut pe lista am fost surprinsi de faptul ca multi din cei care erau primii pe lista venisera de ieri.

oau DJ.... cate ai inceput sa insiri :-`
deja m-au cuprins emotiile cand vad ce inseama ultima suta de metri (})
Cum stai cu moralul:p
Ma bucur ca iti merge totul din plin si ca ati rezolvat cu bine toate chestiile astea.
:ok:Mult succes in continuare si sa iti iasa totul "din prima" asa cum ti-ai dorit.
Nu ne-ai mai spus nimic de rochita. E gata?!
:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 13:53 
Diva

Citat:
O zi plina (libera) deci mai bifam:
- depus actele, avem cununia civila la ora 11:45
- luat 3 tunuri confetti
- luat funde pentru masini
- luat mire si mireasa tort
- dat comanda pentru tort (va fi combinatie de mascota si diplomat cu fructe)
- luat pahare mire, mireasa, nasi
- confirmat livrare si pret lumanari, buchete, cocarde
- primit primele cadouri de nunta, de la rudele care nu pot sa vina
Si un sfat celor care vor sa se cunune sambata la sectorul 3: duceti-va si incepeti lista de duminica. Noua cand am trecut sambata nu ne-a dat prin cap sa facem asa, dar cand ne-am trecut pe lista am fost surprinsi de faptul ca multi din cei care erau primii pe lista venisera de ieri.

imi poti da detalii legate de sectorul 3? se face o lista de duminica seara? ai idee pe la ce ora?
ai stat toata noaptea acolo?
si eu tot la 3 fac si am auzit ca se sta noaptea acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 14:50 
Diva

Citat:

imi poti da detalii legate de sectorul 3? se face o lista de duminica seara? ai idee pe la ce ora?
ai stat toata noaptea acolo?
si eu tot la 3 fac si am auzit ca se sta noaptea acolo.

haide mai ca nu e draq chiar asa de negru...sa va povesteasca laurita...ca s-a dus la primarie de la ora 5 sa stea la cozi si nu era nimeni...plus ca cucoanele de la oficiu au inceput programul la 08:30 ..atatea aberatii! Mie oricum nu-mi pasa ca am vineri pusa cununia ...dar totusi!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 14:54 
Diva

Citat:
haide mai ca nu e draq chiar asa de negru...sa va povesteasca laurita...ca s-a dus la primarie de la ora 5 sa stea la cozi si nu era nimeni...plus ca cucoanele de la oficiu au inceput programul la 08:30 ..atatea aberatii! Mie oricum nu-mi pasa ca am vineri pusa cununia ...dar totusi!!!!

eu vreau sa stiu ce ma asteapta. alexandru meu este legat de programul de la serviciu si o sa fie un pic dificil sa vina dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 15:35 
Junior

Citat:
Nu cred ca a stat cineva noaptea. Doar s-au dus dumininca si au inceput lista si au revenit apoi luni dimineata.
Noi am ajuns pe la 6:50 acolo si erau cam 15 persoane, iar noi am fost numarul 32.
Rochita cred ca saptamana viitoare o iau, ca am masina in service si cu masina lui Victor nu vreau sa o iau ca sa nu o vada.
Azi e ultima proba (cea de lungime).

Mult succes la proba! Sa ne spui cim a fost!
Mult spor si in rest!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 16:20 
Diva

Citat:
Nu cred ca a stat cineva noaptea. Doar s-au dus dumininca si au inceput lista si au revenit apoi luni dimineata.
Noi am ajuns pe la 6:50 acolo si erau cam 15 persoane, iar noi am fost numarul 32.
Rochita cred ca saptamana viitoare o iau, ca am masina in service si cu masina lui Victor nu vreau sa o iau ca sa nu o vada.
Azi e ultima proba (cea de lungime).

aha. merci mult de tot.
vai de capul ce porcarii sa intampla in tara asta...:wokno:
asta e. bine ca stiu la ce sa ma astept.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:39 
Diva

Citat:
Simt ca mor...
Mai am o luna (fix) pana la nunta si nu sunt gata:
-nu am cumparat pantofii ca sa-mi iau rochia (deja aleasa)
-nu mi-am gasit accesorii (pieptene cu flori pt par, manusi, jartiera, evantai, ciorapi.....)
-nu am costum pt primarie
-nu am verighete
-nu am cumparat costum pt mire. Nu doar ca nu am cumparat, nici nu ne-am uitat....si nici pantofi, curea, camasa, cravata...
-nu m-am hotarat cu florile
-nu am huse
-nu am tort
-nu am cocarde

..... si in loc sa ma duc in oras sa caut, stau pe Forum....:p

Va rog un mic imbold, o idee de unde as putea gasi ceva de pe lista....

du-te in cocoru'. gasesti tot ce-ti trebuie.
coronita cum vrei tu gasesti la et. 3 in magazinul cocor. de acolo mi-am luat eu. sau de pe lipscani la magazinul C P. cred ca intelegi. fosta iubita a lui viziru este imaginea casei de moda CP.
cocarde gasesti pe lipscani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:43 
Diva

Citat:
Simt ca mor...
Mai am o luna (fix) pana la nunta si nu sunt gata:
-nu am cumparat pantofii ca sa-mi iau rochia (deja aleasa)
-nu mi-am gasit accesorii (pieptene cu flori pt par, manusi, jartiera, evantai, ciorapi.....)
-nu am costum pt primarie
-nu am verighete
-nu am cumparat costum pt mire. Nu doar ca nu am cumparat, nici nu ne-am uitat....si nici pantofi, curea, camasa, cravata...
-nu m-am hotarat cu florile
-nu am huse
-nu am tort
-nu am cocarde

..... si in loc sa ma duc in oras sa caut, stau pe Forum....:p

Va rog un mic imbold, o idee de unde as putea gasi ceva de pe lista....

Eu sunt mai pragmatica! Ai bani destui?! atunci e in regula! intr-o luna poti cumpara tot ce e pe lista de mai sus! incepi cu magazinele, unul cate unul, si sigur ca o sa gasesti totul pe gustul tau! nu spun neaparat ca trebuie sa lasi pe ultima suta de metrii totul, dar iata ce mi s-a intamplat mie, de curand: am avut o nunta simandicoasa foarte, era intr-o sambata! atat am umblat dupa rochita si pantofi de m-am trezit ca a venit joia de dinaintea evenimentului si eu nu aveam nimic pe plac! am luat frumusel magazinasele la rand - nu neaparat de firma, si am gasit o rochie trasnet, la un pret rezonabil, parca ma astepta pe mine! la fel cu pantofii! i-am luat chiar cu o zi inainte de nunta respectiva!
Mai ales ca esti mireasa, eu am mare incredere in hazard! nu ma las in voia sortii! dar stiu ca cineva are grija sa se intample anumite lucruri cand trebuie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:55 
Diva

Citat:

Esti draguta. Banii se gasesc ca nu sunt simandicoasa sa-mi iau neaparat de firma.
Ce e nasol e ca nu-mi place sa bantui prin magazine. Asa am patit si cu rochia. Am intrat in primul magazin si mi-a cazut cu tronc o rochie. Apoi am mai umblat si prin altele (dupa mari batai la cap ale mamei) dar nu am gasit ca aia....

Eu ma descurc singura cu toate! am mereu in cap ca totul pleaca de la bani - dupa aia ma descurc mai usor!
Spuneam de nunta simandicoasa la care am fost cu o rochita care nu era de firma - dar le "batea" pe cele cu fite! si sunt de parere ca atunci cand imi place ceva, probez, imi vine ok, e a mea! dupa aia nu mai caut! punct!
Asa am facut si cu invitatiile de nunta, dupa ce le-am comandat am fost tentata sa ma mai uit si la altele si parca erau mai dragute, mai potrivite - asa suntem noi oamenii plini de indoieli! - si mi-am zis "pana aici!" - am deja invitatiile comandate ce rost are sa-mi mai bat capul?!
:D asa sunt "piticii" mei, nu inseamna ca am dreptate! pur si simplu e un punct de vedere! :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 15:03 
Diva

Citat:

Merci. Am inteles. Chiar am fost in magazinul ala and ma uitam dupa rochie. Mi-a placut la vanzatoare ca doar s-a uitat la mine si mi-a zis ce numar am. E tare gagica!!!

Cat despre Cocor, am incercat sa-l eviot ca este foarte aglomerat, dar se pare ca tot acolo o sa ajung. Am inteles ca au pantofi frumusei acolo. Cred ca chiar tu mi-ai zis de pantofi...

nu este foarte aglomerat. dar gasesti orice iti trebuie pt nunta. costume pt ginere, pantofi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 15:08 
Diva

Citat:

nu este foarte aglomerat. dar gasesti orice iti trebuie pt nunta. costume pt ginere, pantofi...

voi fetele din Bucuresti va ajutati mult! cele din Brasov nu prea intra pe forum! sau nu sunt eu pe faza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 15:22 
Diva

Citat:

voi fetele din Bucuresti va ajutati mult! cele din Brasov nu prea intra pe forum! sau nu sunt eu pe faza!

poate nu sunt asa multe mirese in brasov...:huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 15:25 
Diva

Citat:

poate nu sunt asa multe mirese in brasov...:huh:

sunt! dar cred ca nu intra pe net! sau nu sunt interesate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 18:49 
Veteran

am ales cofetaria pt tort ....si am o vaga idee unde vom face si buchetii dar nu am baloane le rog pe fetele care au decoratiuni inima si arcada din baloane sa-mi spuna de la ce firme sunt pt ca sunt prea multe astfel de firme si nu ma pot decide!:rolleyes: huse la scaune asigura restaurantul la 1 euro/ buc. dar mai lipseste ceva din peisaj totusi si am zis ca putine baloane ar face sala mai festiva.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]