Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 20:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 24 Iul 2006, 00:32 
Diva

vad ca inca nu a comentat nimeni nimic referitor la nunta lui urinel cu hormonica :D :D...
eu am vazut doar cununia civila si impresia cu care am ramas este: la noi a vorbit ofiterul starii civile chiar foarte frumos! nici pomeneala sa se balbaie (ce au, frate, oamenii astia cu camerele de filmat, ii mananca?? :wacko:). mi s-a parut ciudat ca nu le-a zis nimic din codul familiei (amandoi erau la prima casatorie, nu? :mellow:)... venit, zis "da", semnat, plecat... de parca urmau altii dupa ei :D :D :D
hai, cine a vazut sa povesteasca, ca sunt tare curioasa (X)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 13:52 
Diva

Citat:
vad ca inca nu a comentat nimeni nimic referitor la nunta lui urinel cu hormonica :D :D...
(X)...

mie nu mi-a placut deloc voalul ...arata ca o paparuda.....groaznic!!!! urasc voalurile mari ..luuuuuuuungi.... si infoiate in varful capului !:ermm::x:x:x bine ca si l-a dat jos dupa cununie! problema jalnica e alta! Am auzit ca si eu trebuie sa intru cu voalul pe fata in biserica!!:((:((:(( e groaznic ..infiorator!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 14:03 
Diva

Citat:

Am auzit ca si eu trebuie sa intru cu voalul pe fata in biserica!!:((:((:(( e groaznic ..infiorator!!

pai de ce trebuie? te tine popa la usa pana ti-l tragi pe fata :D? eu nu l-am avut pe fata... am avut un coc pe ceafa, iar voalul a fost prins sub el, ca era prea frumoasa coafura sa fie acoperita :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 14:27 
Diva

Citat:

mie nu mi-a placut deloc voalul ...arata ca o paparuda.....groaznic!!!! urasc voalurile mari ..luuuuuuuungi.... si infoiate in varful capului !:ermm::x:x:x bine ca si l-a dat jos dupa cununie! problema jalnica e alta! Am auzit ca si eu trebuie sa intru cu voalul pe fata in biserica!!:((:((:(( e groaznic ..infiorator!!

nu este obligatoriu. decat daca vrei tu!!!
mie mi-a placut voalul monicai. a fost diafan.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 19:19 
Diva

a fost aseara emisiunea cu nuntile :wacko:... n-a vazut-o nimeni? nu spune nimeni nimic?
eu am prins aseara vreo 5 minute, cand jucau aia de la bucuresti gaina :zoombie: (cine zicea ca asta e obicei de moldova, ca-n bucuresti nu se face? :D :D :D)... si am mai prins azi 5 minute, cat s-o vad pe domnisoara de onoare de la bucuresti si sa ma ingrozesc!! :zoombie: :zoombie: :zoombie: si tocmai spunea tipul de la "voice over" ca "domnisoara de onoare de la bucuresti a rupt gura lumii" :o :o :o... biata fata, tare era uratzica :ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 19:22 
Veteran

Am vazut emisiunea,dar nu mi-a placut nici o nunta!!:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 14:06 
Diva

Citat:

De "toanta" jena indeed. Rochia era vai de capul ei si al miresei. Eu nu stiu, sincer, ce dracu au astea in cap cand se imbraca cu ceva care scoate ce-i mai prost din tine... Zau, e de-a dreptul penibil!!! Ma irita si ma forteaza sa-mi bag deshtele pe gat si sa fac rost de o voma.:x:alien:
:D:D:D Si la chestia cu "insemnat " ai mare dreptate! De parca ai avea lepra daca nu mai esti virgina!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 14:41 
Diva

Citat:

Eu am spus ca e obicei moldovenesc ala cu gaina....
Mie mi s-au parut nunti obisnuite amandoua....Dar pe mine ma exaspereaza cocardele alea pe care le-a folosit mireasa de la Ploiesti la VIP-uri:zoombie:
Eu o sa le am ca alea de la Bucuresti, numai ca nu cu atatea frunze....Doar minirozele cu putina floarea miresei, sau chiar fara...depinde cum vine....
In rest nu mi s-a parut nimic deosebit....Nunti normale...N-am nimic de zis....

nu am ce sa comentez. nu mi-au placut nuntile. cea din ploiesti m-a scos din sarite. mireasa era buna de batut. atatea fitze de parca era buricul pamantului. cocardele de prost gust. urasc genul asta de cocarde. facea pe duar si-l subestima pe bietul mire!!!:wokno:
nu am avut rabdare sa urmaresc emisiunea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 15:08 
Diva

Citat:

nu am ce sa comentez. nu mi-au placut nuntile. cea din ploiesti m-a scos din sarite. mireasa era buna de batut. atatea fitze de parca era buricul pamantului.

Exact. Si eu sunt de aceeasi parere. Las' ca i-a venit de hac fratele ei. N-ati vazut?
A scapat-om pe jos in timp ce dansau si a cazut peste ea. Dumnezeu nu doarme!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 17:59 
Veteran

Citat:
Multumesc pentru urari, uite chiar acum mi-ai mai dat o sansa de avansare la scor:D
Inca mai am:wacko:, dar nu ma las ca-s hoata:cat:

Imi doresc succes:D%%-

pai uite sa te ajut si eu esti nasica anul asta nu? cand au nunta finii tai si din postura de nasa cum te simti?:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]