Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 14:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Nunta Anului - Iri si Monica!
MesajScris: 24 Iul 2006, 02:16 
Admin Ghidul Miresei

Fetelor, ce v-a placut si ce nu v-a placut...
Haideti sa analizam: "asa da" si "asa nu"

Cine a urmarit.... rochie, culori, meniu, muzica, invitati, etc!

Spuneti ce aveti de spus!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Nunta Anului - Iri si Monica!
MesajScris: 24 Iul 2006, 02:17 
Admin Ghidul Miresei

Ah, ne gandeam ca poate intra si agentia organizatoare sa raspunda eventualelor intrebari legate de organizarea nuntii lor (ca am impresia ca e FURNIZOR pe Ghidul Miresei). O sa intrebam pe colegii de la vanzari...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 04:05 
Diva

Citat:
Fetelor, ce v-a placut si ce nu v-a placut...
Haideti sa analizam: "asa da" si "asa nu"

Cine a urmarit.... rochie, culori, meniu, muzica, invitati, etc!

Spuneti ce aveti de spus!

Rochie:ma asteptam la mai mult
Organizare, decorare party:superb
muzina:naspa, plicticoasa
la 3 noaptea o picat curentuuuu:wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 13:08 
Diva

Rochia nu a fost cine stie ce ...mi-a placut doar partea de sus ...corsetul..restul ..sucks! Prea mult tambalau ( ma refer la nebunia de lumini artificii ...- chiar 20 de minute sa te benoclezi pe cer ...nu mi se pare chiar asa mortal - faci scurta la gat)...si tind sa cred ca au facut nunta numai din cauza ca era hormonik bortoasa ..ca altfel...;
trecand peste .... servirea a fost ireprosabila (doar era staff-ul de la Crowne Plaza)...mi-au placut aranjamentele meselor....de prost gust au fost fetele/ fitzele/ gesturile Monikai in biserica....de parca era o tortura slujba aia de cununie...asa se stramba! in ...rest ...no comment- o nunta de bogatasi...la ce altceva va asteptati??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 13:39 
Diva

Citat:
eu sunt carcotasa...rochia...naspa, d c nu s-a dus sa isi ia de afara ca doar are bani?! costumu lui...zici ca tocmai si-a facut treburile in el...aka aiurea...decoratii...ok, muzica, etc...nu am stat sa ma uit deci no comment, mi-a placut focul de artificii si anuntul ei ca e gravida! dc puneam pariu cu o prietena castigam bani frumosi...

si mie mi s-a parut rochia naspa... dar asta e, daca e tzatzica... intr-adevar, la banii lor, putea sa-si ia o rochie cu care sa rupa gura targului :mellow:...
mi-a placut ca erau multe flori (eu am vazut doar cununia civila, si aia in timp ce vorbeam la telefon :D)... si mi-au placut copilasii aia care duceau voalul (parca :wacko:). cel putin pustiul cu joben era haios tare :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 14:19 
Diva

au spus ei cam tot ceea ce as fi vrut sa spun eu :
http://www.jurnalul.ro/articol_57974/nu ... atiei.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 14:23 
Diva

Citat:

si mie mi s-a parut rochia naspa... dar asta e, daca e tzatzica... intr-adevar, la banii lor, putea sa-si ia o rochie cu care sa rupa gura targului :mellow:...
mi-a placut ca erau multe flori (eu am vazut doar cununia civila, si aia in timp ce vorbeam la telefon :D)... si mi-au placut copilasii aia care duceau voalul (parca :wacko:). cel putin pustiul cu joben era haios tare :D :D

mie mi-a placut absolut tot. nunta a fost superba. rochia a fost frumoasa si fina. de ce sa-si fi facut ceva foarte pompos? pana la urma a fost o rochie simpla. asa si trebuie sa fie rochia de mireasa.a fost o mireasa frumoasa. nu-mi este foarte simpatica, insa mireasa fiind a avut ceva deosebit. in biserica i s-a facut rau. si mie imi este teama sa nu patesc ceva in biserica. era cald, miros de lumanri si tamaie, reflectoare...am patit si eu. ei i s-a facut rau pt ca este insarcinata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 14:55 
Diva

Citat:

mie mi-a placut absolut tot. nunta a fost superba. rochia a fost frumoasa si fina. de ce sa-si fi facut ceva foarte pompos? pana la urma a fost o rochie simpla. asa si trebuie sa fie rochia de mireasa.a fost o mireasa frumoasa. nu-mi este foarte simpatica, insa mireasa fiind a avut ceva deosebit. in biserica i s-a facut rau. si mie imi este teama sa nu patesc ceva in biserica. era cald, miros de lumanri si tamaie, reflectoare...am patit si eu. ei i s-a facut rau pt ca este insarcinata.

si mie mi s-a facut rau si nu eram insarcinata:)
cred ca tre sa bei putintica apa inainte si o sa fie ok! si cred ca mai depinde dc va face si slujba de logodna..dureaza vreo 1h20 cu totul
referitor la ea mi se pare ca e mult prea tanara pt o casnicie si un copil! iar el trece prin criza varstei a doua...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 15:05 
Diva

Citat:

Si nasha era insarcinata si n-a patit nimic in biserica.
Mie mi s-a parut ingrozitoare nunta, ma asteptam cel putin la ceva mai stilat la cati bani au. Dar ce sa-i faci, degeaba ai bani daca n-ai gusturi.Si la agentia organizatoare ma asteptam la mai mult, dupa ce poze am vazut la ei pe net cand cautam idei. Fitze cat cuprinde. Nu mai spun de Directia 5 care a cantat oribil, daca mai stateau mult adormeau toti invitatii.

ea este in primul trimestru de sarcina cand te simti rau, ai greturi, stari de lesin... totusi era foarte cald.
mai mult decat a fost nu cred ca se putea. eu nu am vazut fitze. au bani si asa au visat ei nunta. pana la urma fiecare isi face nunta asa cum viseaza. costumul lui irinel a fost aiurea. el este mic de inaltime si nu l-a avantajat costumul...in rest foarte elegant totul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 15:12 
Diva

Citat:

ea este in primul trimestru de sarcina cand te simti rau, ai greturi, stari de lesin... totusi era foarte cald.
mai mult decat a fost nu cred ca se putea. eu nu am vazut fitze. au bani si asa au visat ei nunta. pana la urma fiecare isi face nunta asa cum viseaza. costumul lui irinel a fost aiurea. el este mic de inaltime si nu l-a avantajat costumul...in rest foarte elegant totul.

Se vedea ca e o nunta facuta cu bani multi, dar nasa putea sa-si ia o rochie mai de seara. Cum era imbracata parca mergea la plaja.
Ce e mai important, atmosfera, a lipsit.
La ora 12 noaptea a inceput sa se danseze si au fost o gramada de blues-uri. Majoritatea lumii dormea la masa. Eu zic ca muzica si dansul sunt cheia succesului unei nunti si la ei tocmai asta a lipsit.
In rest ok, aranjamentele si restul, doar au bagat o gramada de bani in nunta asta, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 15:25 
Diva

Citat:

Se vedea ca e o nunta facuta cu bani multi, dar nasa putea sa-si ia o rochie mai de seara. Cum era imbracata parca mergea la plaja.
La ora 12 noaptea a inceput sa se danseze si au fost o gramada de blues-uri. Majoritatea lumii dormea la masa. Eu zic ca muzica si dansul sunt cheia succesului unei nunti si la ei tocmai asta a lipsit.
In rest ok, aranjamentele si restul, doar au bagat o gramada de bani in nunta asta, nu?

muzica a lasat intr-adevar de dorit...pacat ca nunta a fost frumoasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 15:52 
Diva

Citat:
au spus ei cam tot ceea ce as fi vrut sa spun eu :
http://www.jurnalul.ro/articol_57974/nu ... atiei.html

foarte tare acest articol!!:)ma bucur ca s-a gasit cineva sa spuna lucrurilor pe nume!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 15:58 
Junior

Citat:

Cica toata organizarea nuntii a cost 200.000 de euro:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 16:46 
Diva

masa lor nu a fost aranjata diferit.Parca n-au fost miri ci simpli nuntasi.:wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2006, 17:58 
Senior

Eu nici nu m-am uitat la nunta secolului...a anului, pardon. nu imi plac personajele si nu am fost nici macar curioasa sa le vad nunta.
:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]